Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 971
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Имаше такива в магазините ли? В брошурата ги няма със сигурност, понеже и аз ги чакам. Въпреки, че синът ми е между 2 размера и май няма да ни огрее.
Да, наистина не бяха обявени и останах приятно изненадана. Но не бяха много като бройки, това на Филипово Пловдив.Горе са с ластик и връзки.
Да, благодаря че каза. И аз взех са сина ми, 110-116, ще трябва да им сложа ластици горе. За щерката жилетка и чорапи. Чудих се и за нея долнища за градината, но не взех.

# 706
  • София
Някой знае ли до кога ще е ремонта в Лидл на Черни връх?

# 707
Да помогна евентуално на някой, за да не се разкарва като мен. Лидл на Черни връх е затворен за цялата седмица. Аз се засилих днес, ама нъцки. Сега ще ловувам из фризера нещо за вечеря, ама много ме подразниха. Толкова ли не можаха да го обявят по-рано? Тия неща са планирани, не е инцидент, да му се не знае.

# 708
Цитат на: Emi Daniel link=topic=989223.msg35442328#ms

g35442328 date=1503320025
В сайта на Лидл случайно видях за ремонта на кварталния ми  магазин. Съжалявам, че не съм се сетила да пиша тук.
Можеше просто една седмица по-рано да има по една лепка на изхода, ако ще и с ръкописен текст. Или заедно с подаване на рестото, да казват "другата седмица няма да работим".

Тук също има информация - не е много далеч, само страница назад.

С цел обновяване и модернизиране магазин Lidl гр. София, бул. Черни връх 47 няма да работи от 21.08. до 27.08.
Заповядайте отново на 28.08., когато магазинът ще отвори врати с нова и по-модерна визия. Обновяването ще включва въвеждането на елементи от новата концепция на Lidl, която съчетава промяна в дизайна, по-прегледна подредба на стоките и подобряване енергийната ефективност на сградата.

# 709
  • софия
Явно тази година са решили да обновяват магазините си. Миналата седмица магазинът на Халите се "модернизираше", сега на Черни връх. По-късно днес мисля да намина да проверя как са обновили и модернизирали  Laughing

# 710
Аз съм голям фен на Лидл. Може би от няколко месеца, редовно си пазарувам. Много обичам бутер тестото от 1, 19, зърнестото сирене, един лионски салам като мортадела е малко, ама по-различно, руската салата Toppo (от купешките тази най я тача), течния шоколад, който е в пластмасова опаковка, всички видове сладки, особено Captain Rondo, мммм. Препаратът за под ми е любим, Формил концентрирания, олиото, зехтина. Киселото мляко нещо не го харесвам, ама ако бързам взимам по една две кофички, че понякога не ми се ходи в други магазини. Сиренето юна Пилос също не ми хареса - Жегларци ядем ние, обаче виждам тука Железница, та можем да го пробваме и него. А и месце купувам от там, щото месарския ми е далеч. Grinning Семките, фъстъците и като цяло ядките - супееер са. От пекарната са супер нещата също. Ернесто за домакинските също ми харесва като марка - поне това, което съм пробвала. На Силвъркрест имам това онова - също ги харесвам.

А вие всеки ден, с вашите мнения и препоръки сте чудееесни! Много Ви благодаря! Simple Smile

Лек ден Ви пожелава на всички, нищо, че е дъждовно. Simple Smile

# 711
Къде е дъждовно?

# 712
Кой е препаратът за под, че и на мен ми трябва?

# 713
# 714
По Черноморието. Вчера съвсем случайно открих детски бикини- 5бр за 7-8 лв. Уж дебна за детско бельо, а съм пропуснала

# 715
  • София
Тук също има информация - не е много далеч, само страница назад.

С цел обновяване и модернизиране магазин Lidl гр. София, бул. Черни връх 47 няма да работи от 21.08. до 27.08.
Заповядайте отново на 28.08., когато магазинът ще отвори врати с нова и по-модерна визия. Обновяването ще включва въвеждането на елементи от новата концепция на Lidl, която съчетава промяна в дизайна, по-прегледна подредба на стоките и подобряване енергийната ефективност на сградата.

Честито! Нашият откакто го "модернизираха", заприлича на битпазар, всичко се размести по някаква странна и тъпа логика. Например - малките бутилчици мин. вода седят на входа, а големите - в дъното на магазина. Веднъж ми трябваше малка и обиколих целия магазин, докато най-накрая охраната ме светна, че били в началото... Преди си беше толкова компактен, хубаво подреден и смислен, сега... просто не мога да свикна и се лутам като магаре по щандовете...

# 716
Здравейте
Прегледах няколко страници назад но не видях нещо конкретно за четките за зъби които са тази събота. Някой може ли да даде отзив, ако сте ги вземали при предишни пускания?
Гледам че на брошурата пише че в тази цена влизат 8 накрайника, то чак съмнително изгодно ми изглежда ако е така. Освен това, не ми стана ясно дали имат различни като твърдост накрайници или са един модел всичките. Ако изобщо ида в Лидл в събота, ще е само заради тази четка и ми се искаше да се информирам предварително.

Четките са достатъчно добри, за да заместят обикновените на Орал Б.
Може да е съмнително изгодно, но определено е далавера. Накрайниците са еднотипни, но разноцветни, т.е. една четка става за цялото семейство, като е необходима само смяна на накрайника със съответния цвят за съответния "потребител".
За съжаление не пускат ултразвукова, която е уникална...

# 717
Тези накрайници дали стават на четка за зъби Орал Б?

# 718

За съжаление не пускат ултразвукова, която е уникална...

Пускаха май миналата година.

# 719
Здравейте!
В предишни теми сме обсъждали, че Ел. четките за зъби на Лидъл се включват сами, спират да работят и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт