Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 879
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 795
  • Враца
Здравейте!
Тези тениски, мъжките, които са пакетирани по три, черни и бели, някой има ли мнение за тах?

Моят мъж ги харесва.
Сега мисля да му взема още едни черни.

Отговарят ли на размера си?

Моят си взема 3хл. Добре са му

Какво означава, че са му добре?  newsm78
Размера му толкова ли е? По-голям, по - малък?

Във Враца няма 3 пъти ХL черни Sad, не са и пускали,
само L-ки има . Sad Sad Sad

# 796
Размерът на тениските му е добре. Стоят му свободно. Видяхме при нас едни 3хл, но били с остро деколте и той за това не си взе.

# 797
  • Враца
При нас са само с остро деколте други няма.

# 798
Адана кебапът е много хубав
Така ли му е името точно, защото нито в брошурата го видях, нито в магазина, има пилешки и незнам къв си, 2 пъти ходя и йок:grinn:
Мерси, виждам второ мнение, а не го намирам.
Снощи взех маскарпоне, сок от касис - страхотен е, кус кус, извара, вече има и от малките сметани -0,79 лв или нещо подобно, ще има торта Grin, оризов чипс, който леко е увеличен, и други дреболии.
Взимам едни бланширани къдравки картофи, страхотни са Hands Plus1

# 799
При нас са само с остро деколте други няма.

Да, да, тези са с остро деколте.

Сокът от нар степчив ли е, че видях, че има касис и се разубедих да взема.
Май и аз ще взема маскарпоне, че отдавна не съм правила тортичка с него Simple Smile

# 800
  • Асеновград
Виждам че коментирате сок от нар, какво представлява сок ли е за пиене или гъста субстанция като желе в бутилка? Купувала съм от Турция но нямам спомен дали се водеше сок или сос за готвене, гъст е и става за страхотна подправка на ориз комбиниран със соев сос. Месо овкусено с него и после изпечено на скара става супер.

# 801
10.01ч. доклад за малките пастетчета:
1. позиционирани до консервите с месо, при нас над фризера със замразените пици и сладоледи, до подправките:
1.1 свински пастет  в малка кръгла пластмасова, мека кутийка. Цена 0.55 лв;
1.2.свински пастет Барони в кръгла метална консерва. Цена 0.99 лв;
1.2.пилешки пастет в жълта, кръгла, метална кутийка на Барони.Цена 0.79 лв. На табелата пише "Птичи пастет", на кутийката "пилешки пастет".

Тези трите не са в хладилна витрина, съответно не ги бърка колко време ще стоят извън хладилник!

2. До колбасите, свинския пушен бекон - на този ред, в хладилна витрина са продълговатите пластмасови кутийки, показани вчера. С червени боровинки обаче няма, само със зелен пипер и два други вида с гъши дроб. Цената 1.20 беше, някъде там. Съхранение от 0-7 градуса пише.

Иначе, неприятно впечатление ми направи, че ирландското масло по етикет в магазина беше май 3.99, а на касата ми го чукнаха 4.99 лв. Но не съм много сигурна де. Кога, за бога, и маслото поскъпна!!! Едно време Пилос  250г беше 3.60 лв. Сега, не само, че няма 250г. от него, а и малката опаковка е 2.50 !!!!

# 802
МалИИИИИИИИИИ, мале, малееее....като обикалях за пастетите, върху фризерите, отзад къмто сметаните и брашната, намерих бурканчета био лешников тахан. Помните, че търсих преди време, но на щанда за био изгъзиците не го намерих. Днес ми падна в ръчичките обаче. Да ви кажа Нутелата ряпа да яде, и моркови...това нещо е бо-жест-ве-нярскооо! Страхотия на квадрат..

Окепазили са го обаче с тая тръстикова захар, която са му добавили, чак ми накъртва. В интерес на истината, ако бях видяла, че съдържа захар, нямаше да го взема, но нищо....детето ще го изяде.

# 803
  • Пловдив
Ти първо яде,а после чете етикета,а? Laughing

# 804
Аз имах лешников тахан от другаде, сложих малко мед и какао по рецепти от нета и го забутах най-отзад в хладилника, да не ме изкушава, че мога да го изгълтам наведнъж. Един ден отварям, уж само лъжичка да си близна, а то празно- домашните го надушили и го преслушвали редовно Joy
Наистина е голяма вкусотия, но ужаасно калорично

# 805
Не знам защо толкова се цупите на захарта, ако няма захар блъскат заместители, които са още по-вредни

Таханът от гръцката седмица хубав ли е?

# 806
Мистик, Ахааа...точно тъй направих Joy
Да ти кажа честно, не очаквах, че ще са наблъскали захар - в естественото си състояние тахана и лешника не съдържат захар! Много се разочаровах. Усетих аз, че направо нагарча от сладост, и тогава погледнах етикета... Захар, захар, захар-навсякъде я блъскат BowtieRage

НО, за който си потребява захар, препоръчвам. Не знам Нутелата какъв вкус има, но това съм сигурна, я бие от към вкус...

Брадли, не ми е режимна захарта.

Какаов тахан вземам от 5 години, сега вече му викат какаова или таханова паста ли беше - мажа на детето на филии. Сега пак ще заредя 4 бурканчета, да си имам.
Общото мнение обаче е в насока, че не бил много ок, заради палмовата мазнина ли беше, забравих вече...та чети АтАкета и решавай. На вкус е като течен шоколад. Не горчи.Сладък е.

# 807
  • Бургас
Еййййййййй, Тете, цена нямаш bouquet
Идеално ме устройват пастетите. От тези за хладилник ще взема само за нас за вкъщи. Благодаря ти Hug И щерката ще ти е благодарна, че изостанахме със стикитата Mr. Green
Корите за баница, които хвалехте, бяха на Родна стряха, нали? Реших вместо сирене, да направя малки банички да сложа, та и кори да си взема утре.
Коя е тази малка сметана, онази течната в кофички като за кисело мляко, която беше изчезнала ли? Че аз много я харесвах, а и торта ще правя за вкъщи, да знам да я потърся.
Ирландско масло взех миналата седмица на 3,99. После ми се наложи спешно да взема още един пакет масло от магазина в блока. Ами 5,60 го купих Shocked Това масло наистина златно стана Tired

# 808
  • Пловдив
Сметаната дето беше в червени опаковки на Пилос,200мл за лев и нещо,сега е със сменена опаковка...с някакви плодове отвън,но мисля,че не е подсладена...нали?

И има нов вид превръзки и тампони.Пробвах,добри са.

# 809
  • In transit
... С червени боровинки обаче няма, само със зелен пипер и два други вида с гъши дроб.

Иначе, неприятно впечатление ми направи, че ирландското масло по етикет в магазина беше май 3.99, а на касата ми го чукнаха 4.99 лв. Но не съм много сигурна де. Кога, за бога, и маслото поскъпна!!! Едно време Пилос  250г беше 3.60 лв. Сега, не само, че няма 250г. от него, а и малката опаковка е 2.50 !!!!
Според мен с червени боровинки няма поне от година и повече, защото редовно купувам от този гъшия. Много се тачи у нас.

А маслото скочи навсякъде..за съжаление. Всякакво "немско" вече е на 5-6лв редовна цена за 250г. Онзи ден се засилих в К. за едно биволско дето идваше на 4лв за 250г, ама го бяха изяли и него Sad.

Общи условия

Активация на акаунт