Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 864
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 810
В понеделник ще ходя за дрехи на детето. Харесах и роклите и блузите и клиновете. Дано само успея да се вредя навреме, че миналият път отидох в обедната почивка и всичко беше разграбено.

# 811
За пастета с боровинки - аз намерих тема от 2013 година, тогава е имало. Лично аз си признавам, че изобщо не съм ги заглеждала и не знаех дори, че има такива неща.

Голди, за нищо, душо...

Хора, как да го кажа....амии....оказва се, че био лешниковия тахан е с изтекъл срок на годност. Пише  "годно до: 19.07.2017г. Open Mouth
Както винаги съм призовавала хората да четат етикетите, това се отнася и за моя милост. Най-мразя сама така да се набутам, нооо...както обичам да казвам: Кьорав карти не играй...да съм гледала... Но защо не са го изтеглили и прибрали, се питам...
Абе днес не ми е ден явно...каръщина...

# 812
Ако не си го изяла целия, можеш да го върнеш

# 813
Ей това с срока на годност най го ненавиждам. Не само в Лидъл, никъде не прибират стоките с изтекъл срок, ако някой се мине. На мен ми се случва сравнително често дори в кварталния магазин дето се познаваме. Един на десет пъти да не погледна етикета и смятай, че съм нацелила изтеклия срок.
Да не кажа, че ги слагат най-отпред в повечето случаи.
Подозирам, че тахана вече е изяден Simple Smile

# 814
Ами 1/3 замина.... аз и така ще го оползотворя, но не обичам да ме цакат ...
Сега, ако ми стане лошо и неработоспособно, ще ги съдя .. JoyJoy

Девил, точно така - един път и аз да не прочета, и хоп ... късата клечка. Все проверявам иначе, чета, въртя опаковките...

# 815
 споко, консервантите го държат живо поне половин година след срока на етикета

по повод маслото, не само, че у нас стана безумно скъпо навсякъде, ами точно лидълското в чуждите брошури е с 1-2 лв по евтино от това в нашите магазини...

# 816
Тета,душо,късметлийка си с тоз тахан...не би трябвало да има проблем:не е минал месец от срока...нали има заар-тя го държи.Браво на теб за обстоятелствения преглед на пастетите,а взе ли гланцови блокчета?нормални цветове ли са?

# 817
Аз се майтапя бе, знам, че нищо от здравословна гледна точка няма да ми стане....Laughing

Писах им, сега се обади една госпожа - увери ме, че мога да го върна. Не че не знам де. Беше много любезна, извини ми се няколко пъти - доволна съм от обслужването, на черното бяло няма как да кажа .   Stuck Out Tongue Winking Eye

Гланцови не взех-много мърляви нещо ми се сториха. Не ми харесаха. А и в К оня ден гледах, че са май на същите цени...пък и детето го подпитах, нямало да си играе с него...та ми отпадна.

Взех някакви наденички обвити с бекон от грил нещата, и замразени панирани калмари. Уж само за калмар отидох, пък то 46 лева оставих .... Rolling Eyes
МноУ скъп тоз калмар, и него го поскъпили, да му се незнай ... Joy

# 818
Какви калмари преди заплата, ц,ц Simple Smile
Аз харесвам наденичките с кашкавал, най-любими са ми от грил нещата. А като потече кашкавала по скарата и се запече...мммм...май след работа ще търча до там за наденици Animal Boar

# 819
ПарАта днес трябва да влезе по картата....ожидам я всеки момент. Grinning

# 820
Тет , толкова образно разказваш , че си те представих как пускаш лапи с грейнал поглед иззад пастетите за заветния тахан Joy
Изяж още една трета и го върни , и ако може  нов , с неизтекъл срок , вместо пари да ти дадат .
Сега ме вкарахте в размисъл с този тахан, дали го има в постоянния асортимент ? И щом е затворен Черновръхският лидъл, дали ще го намеря в оня сбутан реновиран до Халите ? Още не съм ходила , за да видя колко е подобрен.

# 821
Тахан има на много места, има бг тахан, който е без захар. Аз не купувам тахан от Лидл. Около халите или в халите сигурност ще има магазин или щанд за ядки или мед, там обикновено има и такива вкусотии.

# 822
Тета,благодаря ти за мнението за гланцовите-вече дадох заявка да ми вземат по две от тях(все ще стават за учениците, ако потрябват...),нотни и от големите подвързии А4(за тях някой мнение има ли?,дали са много тънки като торбички найлонови или по-така?)

# 823
http://spirala.bg/shop/bio-foods/preserves-and-pots/oil-tahini/leshnikov-tahan

По този припадам аз, на Тръндеви е, но в магазинчето на пазарчето не го зареждат вече.
Апропо, как качвате снимки от новата версия? Не се оправям нещо..

# 824
Тахан има на много места, има бг тахан, който е без захар. Аз не купувам тахан от Лидл. Около халите или в халите сигурност ще има магазин или щанд за ядки или мед, там обикновено има и такива вкусотии.
Аз купувам редовно , но сусамов . Ще проверя за лешников. И аз съм почитател на Тръндеви.
Тета така го описа този лидълския , че ми се прииска да грабна точно него  eat

Общи условия

Активация на акаунт