Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 859
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 825
Лешниковият тахан е голяма благинка принципно. Много, ама много ароматен - още като го помиришеш, и ти се иска да го почваш. Като го почнеш пък - спираш чак когато лъжицата залопа по дъното  Mr. Green
Нутелата също много мирише на лешници. Тоз лешник изобщо вълшебно ухание има... Laughing

# 826
Така и така сме на тема ядкови кремчета , да ми дадете акъл какво да правя един цял буркан фъстъчено масло от американската седмица. Много ми е невкусен  Confused, не става за директна употреба при мен. Някакви бАнбонки , в съчетание и с кокосовото масло от Лидъл , че и то стои . Не знам в какво да го бухам .

# 827
С кокосовото масло аз правя палачинки и гофрети. Вместо краве масло както е по рецепта - слагам кокосово, много добре влияе на стомаха и редовността на червата Wink

# 828
  • Пловдив
Ядохте ли от сладоледите от тая седмица???Една колежка издирва под дърво и камък този със шам фъстък,ма нЕма  Laughing

# 829
Детските обувки отговарят ли си на номера?

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 13:23 от Г-жа Рамацоти

# 830
  • софия
Ядохте ли от сладоледите от тая седмица???Една колежка издирва под дърво и камък този със шам фъстък,ма нЕма  Laughing
Да, точно от този не съм очарована. Детето много хареса този с мента. В магазина на Вагона и този на Халите има.

Кога изчезна бадемовото брашно? Пет пъти обиколих магазина и не намерих.

# 831

Имало ли е някога такова? Ти ме изненада... да не имаш предвид млените на ситно бадеми  newsm78
Иначе в ДМ има май бадемово брашно...

# 832
  • софия
Имало ли е някога такова? Ти ме изненада... да не имаш предвид млените на ситно бадеми  newsm78
Да, то е е едно и също.  Peace
Благодаря за другата подсказка! За там бях пропуснала, удобно ми е да мина. Кои ли не био, мио обиколих преди малко.

# 833
  • In transit

Имало ли е някога такова? Ти ме изненада... да не имаш предвид млените на ситно бадеми  newsm78

Имаше, и аз го издирвах онзи ден и щях да питам дали не е било към някоя кампания, но мисля, че беше в постоянния асортимент. И филирани бадеми издирвам, ама няма.

# 834
  • софия
Филираните бадеми ги пускат в тематични седмици около Коледа и Великден, мисля.

# 835
А, на това ли му викате брашно ... аз мислих, че нещо по-ситно. Да, тези мляните ги няма. И аз се оглеждах скоро, но нямаше...

Те ако заредят филирани, и от ситните ще заредят, си мисля...

# 836
  • Бургас
Филирани и смлени бадеми имаше в редовния асортимент при нас, но вече ги няма Sad Аз съм жестоко разочарована от този факт, защото тези от К не ми харесват и сега ми се налага да си бланширам и беля бадеми, и после да ги кълцам или смилам Tired

# 837
Че ако не са бланширани и белени, не става ли?
Аз имах сурови бадеми голямо количество, направо в чопъра и готово. Тва да бланширам, беля-и как, за бога, се белят , ръчно ли?!?, не е за мен....оф, изморих се, само като си представих всичките процедури...

# 838
  • Бургас
Ръчно я Mr. Green Едно по едно всяко бадемче Crazy
Не ми вършат работа необелени. За макароните предпочитам бяло бадемово брашно, защото търпи оцветяване, иначе има на Балчо от необелени бадеми, но винаги стават кафяви и рошави Mr. Green
За тортите пък съвсем не върви да слагам необелени и така - бланширам ги и после си калявам нервите Joy

# 839
Периодично изчезват млените бадеми и зарждат чак по Коледа, и преди съм ви ревала, и съм им писала на лидълци. По принцип са от постоянния асортимент, но пак казвам, периодично изчезват и се появяват с по-висока цена.
За фъстъченото масло- пробвано и лесно http://www.kulinarno.bg/recepta/%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8-% … %D0%BB%D0%BE-2648

Общи условия

Активация на акаунт