Vip Brother 2017

• 110 608
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз не разбрах на Гала гаджето ще е в " На кафе" само докато трае ВБ, или за постоянно? Crazy

# 1 036
Аз не разбрах на Гала гаджето ще е в " На кафе" само докато трае ВБ, или за постоянно? Crazy
За постоянно. Нещо като като коментатор на най - обсъжданите теми. А бе както са писали по - горе май каквото правеше Джуджи.

# 1 037
  • София
На мен ми се счу, че ще е временно той, после ще си дойде друг на тази позиция, но може и грешно да съм чула де.

# 1 038
Гала и гаджето й в Брадъра ли ще влизат?

# 1 039

Не. Обсъждахме, че и той за момента работи в "На кафе".

# 1 040

Нее. Naughty
Май е новият й екранен партньор, каквото и да значи това.

# 1 041
  • Пловдив
Мегз е била с Доган .... не ми се влиза в подробности... но не точно както го представят тя и медиите, затова и не смее тя да говори по тая тема и "колабира" из студията Joy Joy Joy

Стана ми много любопитно   Embarassed
И на мен.

# 1 042
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
То не беше казано, че ще е само романтична любов, защото тогава би избило на нещо ала Островът на изкушенията. Някъде, май Ники, каза - любовта към живота, към парите, към децата, към Бога, към всичко може да е тая любов.

Не беше ли Гергана Малкоданска с младия Доган, или вече не е актуално?

# 1 043
Малкоданска мисля вече не е с младия Доган..

# 1 044
Мисля,че дори първата мисия ще бъде за Богданска или Петканов-още при влизането си да се държат ,все едно нищо не е станало ,да са си пак двойка  txtlovesИ това заради седмичния им бюджет  Joy

# 1 045
Хита на сезона ще бъде Богданска и Петканов да открият, че още се обичат именно в къщата. Нищо чудно и да се сгодят. Всичко в името на шоуто. И парите.

# 1 046
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тя Богданска ако иска пари трябва да си седи при италианеца, шута от Студентски няма как да й осигури този стандарт на живот.
Подозирам, че тайната мисия ще е за Сашка, или като миналата година във ФБ ще се избере кой да е насадения.

# 1 047
Временно ще е в На Кафе мъжът на Гала...щяла да има после други екранни партньори

# 1 048
Временно ще е в На Кафе мъжът на Гала...щяла да има после други екранни партньори

# 1 049
  • Бургас
нова клюка
Сензационно! Николета вдига сватба под покрива на "ВИП брадър" срещу тлъст хонорар

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/senzatsionno-nikoleta- … r_news541868.html

Sick Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт