Vip Brother 2017

• 111 183
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 120
дай боже!!

# 121
# 122
  • София
Те само за сватбата ще я вкарат.  hahaha

# 123
Нана, полуживата Марияна.... абе ще си е акт. игра и ред сълзи и сополи....сапунка

# 124
Всичко ще издържа. Само Ирини да не вкарват...Rolling Eyes

# 125
  • София
Нана, полуживата Марияна.... абе ще си е акт. игра и ред сълзи и сополи....сапунка

Това винаги е било в основата на ВБ и ББ. И така, формата е гледан и гони ТВ рейтинг.

# 126
  • София
Сериозно ли вкарвата Нана и Марияна от предишното издание, с третия стадий? Те онкоотделение ли ще правят там да ни играят не по една, а по две тънки струни и да ни правят кампания за събиране на пари?

# 127
  • Ямбол
Сериозно ли вкарвата Нана и Марияна от предишното издание, с третия стадий? Те онкоотделение ли ще правят там да ни играят не по една, а по две тънки струни и да ни правят кампания за събиране на пари?
Добре де, разбрахме, че онко болните са ти противни, та чак второ идентично мнение пускаш.
Сигурно и малките деца вече знаят, че това е предаване за сеир и съответно се гледа от много хора, които могат да бъдат и не толкова коравосърдечни.
Предпочитам Нана, пред каузата на оная Златка ли беше, която събираше за някакъв потрошил се на мотор.

# 128
  • София
ти откога се изживяяваш като говорител на някакви "разбрахМЕ"? не знам кои сте вие, но със сигурност ти нищо не си разбрала. Именно, защото предаването е за сеир, нека да си остане сеир. Заигравките с онкологичните болести във формат, предназначен за сеир е нечистоплътно от страна на сценаристите. Аз съм прост зрител и искам в предаване за забавление, което по замисъл е сеирджийско и скандалджийско, да гледам и обсъждам чуждия сеир, а не да ме изнудват емоционално на тема рак. Все  едно да отидеш на цирк, за да гледаш клоуните, илюзиите, а да ти представят трагедия и изпълнение на смъртна присъда съвсем реално.

За мен темата онкозаболяванията съвсем в личен план е чувствителна и не искам да ми я разиграват и от телевизора в предаване, което искам дагледам за разтоварване. Това не е коравосърдечие, а инстинкт за самосъхранение. Ккойто го е имал в семейството си и може да го има пак, изобщо не иска да му го напомнят и от предаване, което е сеирджийско. Срамота е да пишеш за това как онкоболните ми били противни. Тук вече мина всякакви човешки граници.

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 23:19 от Andariel

# 129
Това с емоционалното изнудване сме го играли вече...Колко ревах, че Филип го правиха на идиот, а накрая трябваше други да доплатят за инвитро на жена му......щото на Тупарев процента му е доооооста голям ooooh! Как спят спокойно някои хора.....все се чудя

# 130
Участието на Нана потвърдено ли е или още са само спекулации?

# 131
Аз доколото четох Нана ще е само гост. Искала да е със семейството си и да не седи толкова дълго.
Щяла да участва и някаква силиконка Джулияна Гани (не съм сигурна дали така се пише). Май си я спомням от "Мис Пепеляшка". Не беше ли някаква ромка?

# 132
  • София
Това с емоционалното изнудване сме го играли вече...Колко ревах, че Филип го правиха на идиот, а накрая трябваше други да доплатят за инвитро на жена му......щото на Тупарев процента му е доооооста голям ooooh! Как спят спокойно някои хора.....все се чудя

smile3501 smile3501 newsm10

# 133
На мен ми е интересно освен клаузи за заплащане, ангажимент в други предавания на медията, участие в реклами, не разгласяване на информация и други подобни, как оформят в договора до колко ще навлизат в интимното пространство на участника и колко точно ще му изкарат кирливите ризи. Защото всички влизат бели и добри, и накрая излизат с лош имидж / с малки изключения/. Абе с други думи чудя им се на тези хора що се излагат толкова за едни пари.

# 134
  • София
Защото парите са си пари! Всички участници са меркантилни - търсят слава и пари. Алчни са! Прите никога не им стигат! Искат по лесен начин да забогатяват или задоволяват свой каприз.
 Но участието обаче им подлага динена коран и стават за позор.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт