Vip Brother 2017

• 111 290
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 150
Мира Добрева ми е толкова скучна и безинтересна Neutral Face
Че тя и Надя Иванова в къщата беше скучна и невзрачна , пък после лапна онова парче Комсийски  LaughingНе че той блестеше с оригиналност , де. Те дали още са заедно , знае ли някой ? Излизат ми стари материали в Гугъл Rolling Eyes

# 151
Дано не влиза Даниел Петканов, рядко тъп екземпляр Rolling Eyes

# 152
Ееее, Сашка и Мегз ще направят веднага едно дуо - Сашка ше пее, а Мегз ще я облича с парцалите, които продава... Тя нали обича да облича за без пари певици... А и Сашето си е икона. Ще протестира пак с голата си гръд!

Ще има.. БИГ БРАДЪР, ПРОТЕСТИРАМ С ГОЛАТА СИ ГРЪД, ЧЕ НЕ ДАВАШ БЮДЖЕТ! ПРОТЕСТИРАМ С ГОЛАТА СИ ГРЪД, ЧЕ ДА МЕ ЧУЕТЕ!!!

# 153
Отвратителен! Ето този може да ме откаже от любимото ми реалити.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 09:27 от Билян@

# 154
В Хот нюз пише, че Миглена Ангелова щяла да е водещ.
http://m.---/news.php?category=0&id=124332

# 155

Че тя и Надя Иванова в къщата беше скучна и невзрачна , пък после лапна онова парче Комсийски  LaughingНе че той блестеше с оригиналност , де. Те дали още са заедно , знае ли някой ? Излизат ми стари материали в Гугъл Rolling Eyes
[/quote]

Четох отдавна, че са се разделили, но кой ги знае. newsm78 Него нали го спрягаха с Жана Бергендорф. Sick

# 156
  • София

Дано, но май ще влиза.... И мен много ме дразни!  Mr. Green

# 157
 Мен пък не ме дразни. Мира Добрева би ме дразнила обаче много. по принцип не мога да понасям тези кахърни и мрачни участници с претенции за елитност от рода на Торнев, Надя, Мира.

# 158
  • София
Мира Добрева също ми е адски неприятна!  Mr. Green

# 159
  • София
Мира конкурира Ирина Тенчева по бавно говорене. Не искам да си представям, ако ги съберат в една къща двете, и ако едната почне да казва нещо колко време ще им трябва да се разберат.

# 160
Мира Добрева също ми е адски неприятна!  Mr. Green

Точно за това ТРЯБВА да влезе , като им лъснат глупавите претенции  е весело!

# 161
  • София
Мира конкурира Ирина Тенчева по бавно говорене. Не искам да си представям, ако ги съберат в една къща двете, и ако едната почне да казва нещо колко време ще им трябва да се разберат.

Joy Joy Joy и в компанията на Марияна Попова  Joy Уникалнко ще се получи!

# 162
  • София
О да, забравих за Мариана. Е, ще стане като във вица: "Докато се обърна и охлюва се шмугна в храстите".

# 163
  • София
Ако трите са в компания и водят разговор....докато се изкажат и трите и то предаването ще свърши....  Joy Joy Joy

# 164
  • Сандански
Марияна няма да влиза защото е влизала вече. Няма да има предишно влизали.

Общи условия

Активация на акаунт