Vip Brother 2017

• 111 402
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 630
А за това какво ще кажете? Плеймейтки, плеймейтки, Николетки и само една баш чалгарка липсваше...  https://www.novini.bg/news/420575-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F … %D0%B0%D1%80.html

# 631
Току що изгледах Черешката от снощи и анонса за тази вечер с Катя Близнакова... предвид "любовната" тематика на вечерята ѝ, ми замириса на Брадърско.

# 632
Мария няма да влиза в къщата.А чалгарки ще има- Сашка и Емануела

# 633
Че тя Емануела нали влиза предния сезон?

# 634
  • София
Че тя Емануела нали влиза предния сезон?

Сигурно ще е в All stars или пък гост звезда.

# 635
Току що изгледах Черешката от снощи и анонса за тази вечер с Катя Близнакова... предвид "любовната" тематика на вечерята ѝ, ми замириса на Брадърско.

Сто пъти повтори, че всичко било "любовно", то салата, то десерт, малко пошло стана, леля да се изказва така.
Ако влиза, ще да е поизтупа позабравен имидж.

# 636

Сто пъти повтори, че всичко било "любовно", то салата, то десерт, малко пошло стана, леля да се изказва така.
Ако влиза, ще да е поизтупа позабравен имидж.

Иска й се на лелята, някой да я люби...

# 637
Даниел Петканов и бившата му Александра също  ще влизат http://hotarena.net/ludiia-reporter-i-palavata-aleks-pak-zajiviavat-zaedno

# 638
  • У дома
Приемате ли нови попълнения😊винаги ги гледам интригите, уви сега попаднах на темата и се включвам при вас.
Сефте я чух тая Богданска, благодаря на Елпи, че има и снимка... изостанала съм от тази клюка Joy
Мара отварачката ще влизала и някаква диетоложка на ''звездите" странно и дълго име беше. Сашка Васева, май и тя...лабилната Мегз, другите май сте ги изброили, плеймейтки също щяло да има Joy
Изглежда от "Черешката" след това скачат в другите предавания... вчера чак ми се догледаха тъпотиите и сеирите им.. ей, опасен народ сме, къде що е сеир да ни забавлява 😂😂😂😂

# 639
  • Испания
някаква диетоложка на ''звездите" странно и дълго име беше

Енджи Касабие

# 640
  • У дома
Смайли, даа 😂 аа, и някакъв гл. редактор на списание, но нали съм блонд под прикритие не запомних. Водещи ще са Ники Кънчев и Александра. Другите сте ги коментирали..много "моделки" щяло да има... но до колко е така..

# 641
  • Испания
Смайли, даа 😂 аа, и някакъв гл. редактор на списание, но нали съм блонд под прикритие не запомних. Водещи ще са Ники Кънчев и Александра. Другите сте ги коментирали..много "моделки" щяло да има... но до колко е така..

Антон Стефанов

# 642
Антон Стефанов Party ще стане забавно , ако влезе. Той нали много знае като коментатор- да го видим на терен. Ксабие би ми била интересен участник.
Брей  , не я зная тази Близнакова , попрочетох за нея , и Черешката ще гледам. Дали пък няма да направят силен сезон с такъв подбор newsm78
Смайли вече го е назовала гълъба. Laughing

# 643
  • У дома
Хмм май списание Love/ или пък Story... не помня името 😂

# 644
  • Испания

Брей  , не я зная тази Близнакова , попрочетох за нея

Беше омъжена за Венци Мартинов. Преди години бяхме дружки с нея и с него /повече с него/.

Хмм май списание Love/ или пък Story... не помня името 😂

Антон Стефанов е главен редактор на  LOVE Style.

Ама и ти даваш една информация...

Общи условия

Активация на акаунт