Vip Brother 2017

• 111 353
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 705
Ути е станал баща на близначки . Въпреки ,че изобщо не го харесвам като човек ,нека да са му живи и здрави Simple Smile Ирина е съобщила новината.

Да са му живи и здрави! А Коя е Ирина - половинката му ли?

# 706
  • Bulgaria
Ути е станал баща на близначки . Въпреки ,че изобщо не го харесвам като човек ,нека да са му живи и здрави Simple Smile Ирина е съобщила новината.

Не ,Ирина Тенчева  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ирина Тенчева
преди 42 мин. ·
Мили батьо, днес с новината за раждането на дъщерите, ти ме направи най-щастливия човек! Миналия октомври те орисах до една година да прегърнеш рожба! Толкова съм радостна, че те достигна пожеланието ми!
На добрите мъже Господ изпраща момичета. На теб - две! Бъди дълголетен и консумирай без мярка любовта, която само децата ни дават!
Обичам те! Наздраве!

# 707
Аууууууу, как не се сетих за Света Ирина! Отивам да се самонакажа Grinning Grinning

# 708

Не ,Ирина Тенчева  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ирина Тенчева
преди 42 мин. ·
Мили батьо, днес с новината за раждането на дъщерите, ти ме направи най-щастливия човек! Миналия октомври те орисах до една година да прегърнеш рожба! Толкова съм радостна, че те достигна пожеланието ми!
На добрите мъже Господ изпраща момичета. На теб - две! Бъди дълголетен и консумирай без мярка любовта, която само децата ни дават!
Обичам те! Наздраве!
Офф тази Ирина тенчева  е на всяка манджа мерудия .. ooooh! Sick

# 709
  • Bulgaria
Чакаме сега статуса на кака Лара  Laughing Laughing

# 710
  • sofia
От "батьо", та до "консумиране на любовта"...такваз високопарно-лигава простотия, само една Ирини би публикувала!
Ути не ми е симпатичен и няма за какво да си кривя душата. То па, чудо голямо, станал баща.

# 711
То добре че Иринито го орисала, без нея нямаше да стане сигурно...божееее...

Утьо пък кога си намери жена?

# 712
  • Испания

...Миналия октомври те орисах до една година да прегърнеш рожба!...

...Наздраве!

Ако не беше го орисала, как ли щеше да му се случи?

Е, сега има солиден повод да обърне каса с вино.

Да са живи и здрави бебетата!

# 713
Ирина вече не и ли увря празната глава , че света не се върти около нея . Crazy ooooh!
Че и без нея хората успяват да правят любов, деца , да ядат , пият и изобщо да бъдат щастливи.
Много обсебваща , досадна жена.Ако не е тя нищо няма да е същото ли , що за самовлюбеност и тъпотия?

# 714
Ути май отдавна си има жена и отдавна се опитват за дете, честити да са му и здрави дечицата, на мен той ми е дразнещ, но не чак толкова... не съм затаила неприязън към него. Ноооо Ирини можеше ли да не се сложи мерудия на тая манджа, ужасна е.

Енджи Касабие не я понасям органически.

# 715
  • Испания
Ути май отдавна си има жена и отдавна се опитват за дете...

Да.

Дългогодишната му приятелка Мария го дари с наследници тази сутрин, като раждането е протекло без усложнения, съобщават от „Монитор“.

В добро настроение Ути обясни за вестника, че все още няма подробности за разказване: „Още дори не сме мзислили имена на момиченцата“,

47-годишният кулинар и нежната му половинка не бързат да се женят.

„От 10 години сме заедно. Колкото до брака, всеки трябва да прецени как му е приятно. Минаването под венчилото е детска мечта на някои мъже и жени, но аз съм човек от по-новото поколение“, каза наскоро той.

# 716
  • София
То добре че Иринито го орисала, без нея нямаше да стане сигурно...божееее...

Утьо пък кога си намери жена?

Не само ги е орисала, а и може тя да ги е родила, защото нали, тя може най-добре да прави всичко.

# 717
Привет, привет, привет на всички!
Прочетох, че скоро ще е финалът та да се включа и аз. Щели да раздават готварски престилки ИСЛ. Колко новини научих само от последните 3 странички- Мара отварачката се парасяла?
Усещате ли всички как ще ни липсва Ириниту? Не мож се намери интелект с нейния размах…До кукане…

# 718
Привет, привет, привет на всички!
Прочетох, че скоро ще е финалът та да се включа и аз. Щели да раздават готварски престилки ИСЛ. Колко новини научих само от последните 3 странички- Мара отварачката се парасяла?
Усещате ли всички как ще ни липсва Ириниту? Не мож се намери интелект с нейния размах…До кукане…

Не бъди песимист - може да я поканят за потоянен коментатор - веднъж- два пъти седмично ще й се радваме Grinning

# 719
А, че кой ще я чака да се изкаже. То ефирното време е скъпо и бързо върви....

Общи условия

Активация на акаунт