Vip Brother 2017

• 110 693
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ох, и неговата не е лесна предвид външността му. Добре, че са парите на тати, за да може да се превърне от "прасе" в "мечо".

# 736
Ох, и неговата не е лесна предвид външността му. Добре, че са парите на тати, за да може да се превърне от "прасе" в "мечо".
newsm10Не може да бъде казано по-добре!

# 737
  • София
Абе, ако влезе Мара Отварачката всички ще Ах-нем. Покрай Гущерови доста книги е прочела и е на светлинни години (ВЕЧЕ) от плеймейтки и певачки (интелектуално), а и си е малко агресивничка по принцип, така че ще спечели симпатиите на хората. Не е простото девойче от преди 10 години, ми се струва...

Така си е, дума да няма.  Laughing Наскоро я мернах в едно интервю, в което много интелигентно разказваше за раздялата си с Гущеров и как не си пада по мЕмолеПните връзки.  hahaha

# 738
  • София
О, то всяко нейно интервю е уникат. Можеш да научиш доста нови думи.

# 739
Скрит текст:
Абе, ако влезе Мара Отварачката всички ще Ах-нем. Покрай Гущерови доста книги е прочела и е на светлинни години (ВЕЧЕ) от плеймейтки и певачки (интелектуално), а и си е малко агресивничка по принцип, така че ще спечели симпатиите на хората. Не е простото девойче от преди 10 години, ми се струва...
Така си е, дума да няма.  Laughing Наскоро я мернах в едно интервю, в което много интелигентно разказваше за раздялата си с Гущеров и как не си пада по мЕмолеПните връзки.  hahaha
[/quote]

Ох сетих се и аз... Joy
https://gospodari.com/%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1% … -video126023.html  

Tъз притенция, ако влезе, ще трябва не една отделна спалня(както се пише че искала), ами поне още две, че да може да се съберат самочувствието ѝ, и нереалната преценка която има за себе си..

# 740
  • София
Ааа, ето къде съм я видяла, чудех се от к'ъв зор съм гледала интервю с нея.  Laughing

# 741
Току що прочетох в клюкарника(и бързам да постна), че Сузанита няма да влиза.
Тупарев бил опровергал слуха.

http://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/56590-dobra-novina-suzanita-niama … -vav-VIP-Brother/

# 742
  • У дома
Style life.. редактора му е един от мъжете Joy
МарчИто е уникална кухарка, най-ме забавлява, че мноого си вярва тая жена... между другото, детето и вярно ли искало да живее с Мечо😨
Ай сега пак ме хвърлихте в размисъл-коя е тая Сузанита😂😂😂😂ей, ама мноого съм зле значИи😂😂😂 поправих се, прочетох за Сузанита, творчеството й не го знам...сульо и пульо пропя в тая държава, много звИзди станаха😎

# 743
  • София
Току що прочетох в клюкарника(и бързам да постна), че Сузанита няма да влиза.
Тупарев бил опровергал слуха.

http://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/56590-dobra-novina-suzanita-niama … -vav-VIP-Brother/
Ох, изкарах си акъла от веждите на тази.  Crazy Ама предупреждавайте предварително, моля ви. Иначе е симпатично момичето.

# 744
# 745
  • София
Те всички искат вип стаи.  Laughing Направо хотел да им построят.  Mr. Green

# 746
Нека има вип стаи, така лъсва завистчицата на тия, които не са получили "лукса", но дано да няма втора/тайна къща, че това е е*ати тъпото.

# 747
И на мен винаги ми е било много интересно дали няма някоя тайна къща където родните"випове" да си хапват и спинкат, а на нас да ни заснемат измислени истории.

# 748
И на мен винаги ми е било много интересно дали няма някоя тайна къща където родните"випове" да си хапват и спинкат, а на нас да ни заснемат измислени истории.
Колко му е .

# 749
  • София
На мен не ми допада като вкарат някой по средата на сезона.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт