Vip Brother 2017

• 110 648
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 810
Аз не виждам съществена разлика в нивата на кич при Кичето и Ритон, лъскавините, цици на показ, но ок, в Ритон нещата са х2. Скоро мернах някакъв техен плакат за голям концерт през есента, то едно, че снимките им са от юношеските години и яко обработени, ами вече е трудно да се различи, че Здравко е мъж, толкова му бяха префасонирали лицето.

# 811
  • София
О, много се смях на тези ритоновски плакати.

# 812
  • Испания
Този плакат ли?

Харесвам песните на "Ритон" за разлика от тези на Кичка и самата Кичка.

# 813
  • София
Не, имаше залепени по улиците други.

# 814
Май друг някакъв беше плакатът, по-цветен ми се стори.

# 815
  • гр. Шумен
Кичка от млади години за мен е била пример за кич и чалга, съжалявам за феновете й. Не че Катя на моменти не се издокарва като клоун (не бих й обсъждала циците, какво да направи, че си ги има такива, да не мислите че е лесно да носиш такива бомби Simple Smile ).
Иначе Кичка яко я пере сачмата от 7-8 години насам. Преди държеше много по-печено, а в последно време се изпокара със сума ти народ и винаги го играе жертва - ох, горкото КИче! И продължава да хапе наред, вместо да гледа да се държи на положение, като дама. За мен тя и Петя Буюклиева са един дол дренки, само дето Петя е малко повече куку-руку. От тия, самовлюбените, само Икебаната още не е влизал във ВИП Брадър. Време е и него да поканят. Сеирът ще бъде гарантиран! Grinning

# 816
От тия, самовлюбените, само Икебаната още не е влизал във ВИП Брадър. Време е и него да поканят. Сеирът ще бъде гарантиран! Grinning

Joy Joy Peace

# 817
  • София
И аз много искам да влезне Икебаната.
Много се смях на плаката на Ритон.

# 818
  • Испания
Разни изперкали Дзвезди ме дразнят, а Деян ме забавлява. Познавах го, когато беше нормален и пееше с брат си Бойко. Беше голям сладур.

Деян Неделчев: От VIP Brother ми предложиха нищожен хонорар

Деян Неделчев изрази възмущението си от ниските хонорари във VIP Brother чрез личната си страница във Фейсбук.
Деян, прочул се с песните "Икебана" и "Съчки събирам", за пореден път заля профила си с цинизми и възмущение относно българските порядки. Певецът издаде пред феновете си, че от предаването VIP Brother му предложили жълти стотинки, за да участва в шоуто и след като той им поискал по-голяма сума, те не го потърсили повече.

По-късно Деян написа още по-дълго изявление в сайта си. Вижте го в оригинал: "На вниманието на феновете и приятелите тук: За да не се спекулира повече с името ми по жълтите медии и телевизиите, а уж беше тайна и не трябваше да казвам нищо и понеже ме питат буквално истина ли е, че ще участвам във Вип Брадър, а те самите цитират навсякъде името ми, и не знам защо - истината можете да я научите от мен тук - 2 пъти ми звъняха, предложиха ми много ниска сума като хонорар, някои точки от договора бяха обезпокоителни също. Предложих им да вдигнат хонорара ми поне да е нещо нормално, но не се стигна до консенсус. Така, че няма да участвам за нищо - 2 месеца, 24 часа с камери да им правя шоуто и да се подиграват с мен. Не са познали. Който иска да си плаща. В България не са си научили да си плащат. За наркотици и вили в чужбина се дават пари, но за артистите не се научиха да дават. Като искат звезди, шоумени и т.н. за всичко си има цена. Аз за нищо нямам намерение да си късам нервите. Здравето ми е по-важно от всичко. И не ми дреме. Имам си достойнство и съм скъп, знам кой съм, какво мога и как го мога. Не се натискам. И да го д...т!"

Новината е от 2012 г.

http://life.dir.bg/news/big-bradar-dejan-nedelchev-11881930

# 819
Икебаната би бил супер, но аз мисля, че  вече е канен и отказва. Имаше един момент, в който беше много популярен, не мога да повярвам, че не е бил канен.
Не мисля, че Кичка е уголемявала бюста скоро. Май така си беше и в брадъра - по-скоро е от роклето, в което се е напъхала.

Всъщност видях, че вече е постнато за Икебаната. Тъпо. Гледала съм интервюта с него и се оплакваше, че го канят и по участия, но едва ли не за без пари. Гадно е, защото е реален талант, макар и да се прави на палячо.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 13:33 от Мърфи

# 820
  • София
При Икебаната е така, може би защото няма авторитет.

# 821
  • София
и мен Икебаната ме кефи, много нормалин изглежда. Къци го изпуснах навремето, хванах малка часто ,но и той ми харесва. Май не се сещам за никой друг нормален от всички издания.

# 822
При Икебаната е така, може би защото няма авторитет.

Сам си е виновен. С простотиите, които възпя напоследък
Скрит текст:
В случай, че не сте следили творчеството му, последното му парче се казва Ферма за сперма  Crazy Crazy Crazy
загуби всякакъв авторитет. Понякога се чудя това ли е момчето, което някога изпя Обич за обич. Жалко, много жалко, защото наистина има талант,  а го пропилява в простотии.

# 823
  • София
не, не го следя. Помня го с икебаната и толкова.

# 824
  • София
Здравейте! Отдавна не съм посещавала форума, но реших, че е време да "се завърна"  за новия риалити сезон, тъй като за мен е удоволствие да чета дискусиите тук. Не съм следила нищо, свързано с бг шоубизнеса напоследък, та може ли някой да ми подскаже с кои имена се спекулира за този сезон на VIP Brother? И дали след него ще има "All Stars" сезон?

Общи условия

Активация на акаунт