Vip Brother 2017

• 110 607
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 915
Струва ми се, че Николета няма как да оцелее сама срещу всички. Най-вероятно ще я прикрепят към някого. Thinking

Възможно е. Макар че тя е непукист. Но ако всички й се нахвърлят както на Емануела, в един момент вероятно ще се срине.

# 916
Много кифли , много нещо..
..

# 917
Побойника на Дебора е друг, поне според публикации и това, което каза в Черешката. А Царски отричал да са имали връзка, тя пък извади снимки и чат за доказателство.

# 918
Скрит текст:
Побойника на Дебора е друг, поне според публикации и това, което каза в Черешката.
А Царски отричал да са имали връзка, тя пък извади снимки и чат за доказателство.

Хм, преди години една друга фолкпевица извади чат с национален селекционер.

# 919

Не се сещам за кои става въпрос  newsm78

# 920

Не се сещам за кои става въпрос  newsm78

Мартин Стоев и ...не ѝ помня името.

# 921
Марги Хранова, някой писа, отказала? Дано, ще ми е неудобно в тази компания дори да я гледам.
Кой ще готви на тази квалитетна селекция? Васева сигурно.

# 922
  • sofia
Е, как кой? Касабието ще готви.

# 923
  • Испания
След малко /след новините по НоваТВ/: Гала, Ники Кънчев и Маги Халваджиян.

# 924
  • Mediterraneo
Аз пък получавам позиви за повръщане от нахилената физиономия на Богданска. Симпатично момиче, но така вечно глуповато ухилена! Като лепнат едни изкуствени усмивки на физиономиите си, сякаш всички ще ги смятаме за крайно позитивни и усмихнати хора. Брр, втриса ме от такива, а тази Сашка е на едно от челните места по тъпа ухиленост.

# 925
  • София
Пак ще приказват общи приказки, и няма да кажат нищо съществено. Очаквайте, супер, хипер интересния нов сезон на Нова. Защо въобще ги канят? Ама нали трябва да запълват ефирно време.

# 926
  • У дома
Някой беше казал...ако нямат пак бюджет какво ще готви Касабието, ако са само на бисквити или хляб...освен да им намаже по една филия хляб😂😂😂😂 нали е даваха в Черешата-летяла до Ливан за манджурляци от ''мама''. Каква готвачка е аз неразбрах.
Но те сега са все звИзди и подозирам ще са си уговорили да си имат 'кошници' както последния сезон😂 аз все още не вярвам, че Николета ще влезне да се излага...макар, че тя по природа е изложена, нито ще може адекватно да се включи в разговор, нито ще може да създаде тема за разговор..незнам всъщност какво може да й е интересното.
Който гледа Гала и Халваджиян да каже после клюките, и все пак падозирам че Маги ще си хвали 'фактора', тъй като и той започва, мисля неделя😉

# 927
  • Испания
При Гала: една звезда ще готви всеки ден любимото си ястие в продължение на 1 седмица, ще има още един водещ - мъжът ѝ.

Във ВБ: нов декор /къщата като любовно гнездо/. Утре ще има пресконференция и ще кажат нещо, но не всичко. Ролята на Ники Кънчев е обичайната, но ще има и изненади.

Х-Фактор: ще се излъчва в неделя. Само в неделя. Епизодите ще са по-дълги. По два часа кастингите. Самите концерти няма да бъдат разделени на 2 вечери, а ще бъдат в една, и някой ще си тръгва. Много чужденци са се явили на кастинга.

# 928
  • София
Айде и Луканов се появи, много ми е неприятен този човек.  Rolling Eyes

# 929
  • Испания
Айде и Луканов се появи, много ми е неприятен този човек.  Rolling Eyes

Ама най-голямата награда: килограм злато.
Появи се, за да "изяде" времето на другите.

Общи условия

Активация на акаунт