Vip Brother 2017

• 111 396
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 645
[
Скрит текст:
quote author=tays link=topic=989260.msg35476232#msg35476232 date=1504011598]

Брей  , не я зная тази Близнакова , попрочетох за нея
[/spoiler]
Беше омъжена за Венци Мартинов. Преди години бяхме дружки с нея и с него /повече с него/.

[
Скрит текст:
quote author=Genni link=topic=989260.msg35476241#msg35476241 date=1504011688]
Хмм май списание Love/ или пък Story... не помня името 😂
[/quote]

Антон Стефанов е главен редактор на  LOVE Style.

Ама и ти даваш една информация...
[/quote]
Аз точно това прочетох , за Венци Мартинов. И ми стана симпатична дамата Rolling EyesЧетох, че поддържали коректни професионални и лични отношения. Дали пък да не го поканят и него и да пламне отново любовта  txtloves

# 646
  • Испания

Аз точно това прочетох , за Венци Мартинов. И ми стана симпатична дамата Rolling EyesЧетох, че поддържали коректни професионални и лични отношения.

Точно така е.

# 647
  • Bulgaria
Антон Стефанов е много близък приятел на Близнакова.Нищо чудно да влязат и двамата ... Само не сме разнищили коя ще е актуалната поп-фолк звезда Laughing Laughing Но везните клонят към Мария май .

# 648
Аз четох, че Мария нямало да влиза...

# 649
  • София
Този като го мярках при Гала, с времето ми ставаше все по-противен. Представям си го как се дръгне по цял ден и се опитва да дразни жените. А Сашка като нищо ще му хвърли един бой.

# 650
# 651
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Богданска няма да влиза, за кво й е да си остави италианеца и да се набута в устата на вълка, като не търси публичност.
Мария също няма да влиза, тя си има спонсор и няма нужда вече. То и на Емануела ако не й трябваха пари и тя нямаше да влезе. Не знам дали знаете, но тя влага всичко в апартаменти и вече има няколко.
Магда казала, че щяла да влиза в къщата, но забременяла и се отказала. Така че, явно някоя от Пайнер ще я замести - я Соня Немска, я Юнона, нещо подобно ще е.
Антон Стефанов дано не влезе, важно е да е отвън, защото е най-реалния коментатор, всички други Гала си ги манипулира, само той говори нещата както са, че и новини ни изнася.

Между другото, доколкото разбрах Миглена ще води специално предаване, което ще се излъчва в неделя. Преди години пак имаха неделно специално издания - Биг Брадър Истината, водеше го Вито.

# 652
Соня Немска участва вече. е, беше отдавна, но ако не бъркам там се залюби с един от Шумен.

# 653
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не е участвала, възлюбения й беше в къщата - Денислав и тя го посети за 1 час да го пита защо се сваля с някаква там.

# 654
Има ли още някоя известна и не толкова известна личност в България, за която да не е пуснат слуха, че ще влиза във ВБ? Joy
То всички изброени ще напълнят поне 5 къщи.

# 655
VIP Brother 2017
1 час ·
💣💣💣
Тя е дама от класа. Тя е стилна. Тя е български модел и телевизионна водеща. Тя става „Плеймейт на годината“ на списание Плейбой. Тя е била и рекламно лице на редица марки като „Cavalli“, „Bayer“, „Modera. ТЯ Е НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА!
#VipBrother2017 #11thSEPTEMBER #NovaTV
https://www.facebook.com/vipbrother2k17/photos/a.115892954425166 … 502575070/?type=3

Sick Коментарите ме убиха: "най-накрая някой стойностен".

# 656
  • Испания
Не е на официалната страница.

# 657
Фишеци.
Докато не ги видя вътре не вярвам, особено на фейк страници.

# 658
Според мен Николета не е чак толкова глупава , че да не знае колко е глупава.
Та едва ли ще се "навие" да влезе в къщата да се самодовърши.

# 659
  • Испания
Някъде четох днес, че тя ще замени Алекс Сърчаджиева, а Миглена - Ники Кънчев. Миглена каза: "Как ме виждате да чета предварително написан текст?".

Като започне, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт