Vip Brother 2017

• 110 623
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Здравейте! Отдавна не съм посещавала форума, но реших, че е време да "се завърна"  за новия риалити сезон, тъй като за мен е удоволствие да чета дискусиите тук. Не съм следила нищо, свързано с бг шоубизнеса напоследък, та може ли някой да ми подскаже с кои имена се спекулира за този сезон на VIP Brother? И дали след него ще има "All Stars" сезон?

Здрасти.

Тупарев каза, че в три месеца ще има две издания, от което следва, че ще има, вероятно, "All Stars".

Много имена, някои от които отречени под една или друга форма. Любо Дилов, Антон Стефанов, Сашка Васева, Катя Близнакова, Мегз, дъщерята на Орхан Мурад /Сузанита/, Маргарита Хранова /пишеше се, че се е отказала и ще я замени Мая Нешкова/, фолк певицата Мария, Енджи Касабие, Майра Хилс, Веселин Плачков и Мариана Попова...

Миглена Ангелова ще бъде част от екипа /вероятно, една от водещите/. За Николета Лозанова също се говори.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 15:42 от smileys

# 826
  • София
Здрасти.

Тупарев каза, че в три месеца ще има две издания, от което следва, че ще има, вероятно, "All Stars".

Много имена, някои от които отречени под една или друга форма. Любо Дилов, Антон Стефанов, Сашка Васева, Катя Близнакова, Мегз, дъщерята на Орхан Мурад /Сузанита/, Маргарита Хранова /пишеше се, че се е отказала и ще я замени Мая Нешкова/, фолк певицата Мария, Енджи Касабие, Майра Хилс, Веселин Плачков и Мариана Попова...

Миглена Ангелова ще бъде част от екипа /вероятно, една от водещите/. За Николета Лозанова също се говори.
Благодаря за инфорацията. Simple Smile Тъкмо изгледах интервюто на Тупарев, постнато на първа страница, интересно ми е само дали ще се откажат напълно от Ники Кънчев.

# 827
  • Испания
...интересно ми е само дали ще се откажат напълно от Ники Кънчев.

Говори се, че тази година ще води с Миглена. Догодина е "чао".

# 828
Аз не искам да е "чао" Crossing Arms

# 829
  • Бургас
Не е лошо да си гей, нито пък да си ексцентричен.... той и сър Елтън Джон е такъв, но още не е започнал да с**е сметана в клиповете си  Sick Икебаната за мен загуби всякакво достойнство, а относно баба Вили - постарах се да я запомня с единствения и лаф <Де ме барнеш -все е цица> самоирония относно пълнотата и. Иначе от каруцарския и език биха пламнали от срам ушите и на най-изпечени простаци.  Не бих искала да ги гледам в следващия сезон - и най-вероятно няма де. Миналият път следих само темата, сега също смятам да процедирам така  Peace

# 830
  • Испания
В последните години беше кошмарен водещ. Да го сменят още тази година!

# 831
...интересно ми е само дали ще се откажат напълно от Ники Кънчев.

Говори се, че тази година ще води с Миглена. Догодина е "чао".
Сърчаджиева няма ли да участва. Зсщото трима са вече прекалено много.
Интересно, че спрягат името на Сузанита. Тя е на 14  години, как така ще вземе участие, все пак е непълнолетна?

# 832
  • Испания
Скандалната Сузанита няма да влиза в риалитито VIP Brother. Това стана ясно от интервю с продуцента Нико Тупарев, който опроверга слуховете, че 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад ще бъде сред Съквартирантите в новия сезон на шоуто, което стартира на 11 септември.
Той отказа да разкрие имена от спряганите за участници, но даде да се разбере, че малолетната изпълнителка няма място в риалитито.
„Хората може да си предполагат, че в Къщата ще влезе дете и заради престоя си вътре няма да ходи на училище, но няма как да стане. Нека първо завърши образованието си” - заяви Тупарев.
Продуцентът намекна още, че изпълнителката на „Луцифер и Буда” много е искала да стане част от гостите на Големия брат, но подчерта, че „желанието не е единственото условие за участие”.
Слуховете за участието на Сузанита във VIP Brother 2017 тръгнаха от фалшива страница на формата в социалната мрежа, където са обявени и други имена на участници.

# 833
  • гр. Шумен
Разни изперкали Дзвезди ме дразнят, а Деян ме забавлява. Познавах го, когато беше нормален и пееше с брат си Бойко. Беше голям сладур.

Понеже му бях последвала страницата във фейсбук, мога да кажа, че до един момент беше окей, после като стана популярен с парчето, дето му докара прякора и почна да създава разни откачени неща, самият той изтрещя. Понеже гледанията му в  ютуб бяха много, реши, че е станал супер-мега-гига-звезда и почна да се драчи наред както с хора, които го критикуваха за изчанчните му работи, така и с колеги (точно както г-жа Кичка). Така че "сладур" е малко в минало бешело. Между другото, чух че бил участвал в Къртицата, аз не съм гледала това шоу, като как беше там?
Гласувам Кичка да влезе в ол старс, но в компанията на Рут Колева и Людмила Захажаева. Дали като се изправи срещу равностоен противник в интригите, ще може да разиграе театрото "жертва на грубияни".  newsm78

# 834
Икебаната беше в Къртицата и там много ми хареса участието му.
Иначе, да, и за следях страницата му, но! наистина изперка - не само критика , нищо не търпи. И едни коментари има, понякога неадекватни. Жалко за таланта наистина.

Редактирам: сега погледнах страницата - отдавна никой не харесва и не коментира- смее ли човек, иначе той си поства.

# 835
От участието на Ритон във Вип Брадър не помня почти нищо. Когато се споменава името им, пред погледа ми изскача Катя, която демонстрира гордо колко пъти поред може да се оригне. Кофти спомен.

# 836
Чудя се Дилов защо влиза, работа няма ли си, изтрещяха тия хора!

# 837
  • Испания
От участието на Ритон във Вип Брадър не помня почти нищо. Когато се споменава името им, пред погледа ми изскача Катя, която демонстрира гордо колко пъти поред може да се оригне. Кофти спомен.

Беше част от мисия.

# 838
За хонорар влизат всички пишман випаджии. Money Money MoneyГрам достойнство нямат.
Гала и тя ли на 11.09 ще се появи?

# 839
  • тук, на мястото си

За пари, за какво друго. 
Винаги съм се чудила на тези, които влизат в Брадъра, колкото и пари да вземаш, заслужава ли си да те гледа половин народ и да ти се подиграва. Въпроса ми се отнася за уж по-свестните, другите като "НиЛо" и подобни автоматично отпадат.

Гласувам Кичка да влезе в ол старс, но в компанията на Рут Колева и Людмила Захажаева. Дали като се изправи срещу равностоен противник в интригите, ще може да разиграе театрото "жертва на грубияни".  newsm78

До Рут и Захажаева прибавям и Петя Буюклиева Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт