Vip Brother 2017

• 110 616
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 885
  • тук, на мястото си
Марги Хранова - мислих, че има повече акъл в главата! Thinking
В последно време май нещо много го натискат по екраните тоя лигльо Даниел Петканов.

# 886
  • Bulgaria
Марги Хранова - мислих, че има повече акъл в главата! Thinking
В последно време май нещо много го натискат по екраните тоя лигльо Даниел Петканов.

Не знам какво толкова му харесват ,за мен е един лигльо .

# 887
УжасТ. Само Хриси на Марчето са изпуснали. А може пък да се поправят и да направят любовен All stars със Светланка. Money

# 888
  • Испания
Писаха, че Хранова е отказала.

# 889
Аз съм за Сашето Васева. Blush
Тази Богданска не я знам каква е, гледах я в "Черещката" само, но е луда да влиза с този Петканов. Той ще я попилее направо, какъвто е злобар отмъстителен. Но за пари никой не се спира пред нищо.

# 890
Значи, да ви споделя, че от изброените само първите 5, повтарям - пет, са ми познати... No Mouth
Другото народ отзад на опашката - тц, нищо не ми прищраква...що тъй Confused

# 891
За мен никой от тях не е познат и интересен
Май няма да гледам

# 892
  • Испания
Ето кои ще влизат

1.Николета Лозанова 2.Мария 3.Сашка Васева 4.Маргарита Хранова 5.Алфредо Торес 6.Александра Богданска 7.Даниел Петканов 8.Илия Царски и Дебора 10.Мегс 11.Джулиана Гани 12.Енджи Касабие 13.Маги Бадер 14.Даниел Златков

Откъде е информацията?

# 893
  • Bulgaria
Списание Love Style-на Антон Стефанов.

# 894
Предполагам ще има и още участници. Дано е вярно, че ще участва и Любен Дилов, за да има кой да ги провокира.

# 895
  • Испания
Списание Love Style-на Антон Стефанов.

Благодаря.

# 896
Богданска с какво е изветна, освен, че лапа пръсти? Да не би да съм изпуснала нещо.
Ако й погледнеш ФБ профила, ще видиш, че снима много реклами в чужбина.  Има и корици за чужди издания.
Някои от снимките са много хубави.

# 897
  • На морето!
1.Николета Лозанова 2.Мария 3.Сашка Васева 4.Маргарита Хранова 5.Алфредо Торес 6.Александра Богданска 7.Даниел Петканов 8.Илия Царски и Дебора 10.Мегс 11.Джулиана Гани 12.Енджи Касабие 13.Маги Бадер 14.Даниел Златков

Сашка Васева май вече е влизала или се бъркам с Луна?
Илия Царски и Дебора не ги знам, Джулиана Гани, Маги Бадер и Даниел Златков също не мога да кажа кои са и с какво се занимават.

НиЛо предполагам ще влезе за 1-2 седмици и ще излезе, а така като гледам компанията, Алфредо Торес ще да е победител.

Ще има доста субтитри- Алфредо, Енджи, Мегс  Mr. Green

# 898
  • Bulgaria

Сашка Васева май вече е влизала или се бъркам с Луна?
Илия Царски и Дебора не ги знам, Джулиана Гани, Маги Бадер и Даниел Златков също не мога да кажа кои са и с какво се занимават.

НиЛо предполагам ще влезе за 1-2 седмици и ще излезе, а така като гледам компанията, Алфредо Торес ще да е победител.

Ще има доста субтитри- Алфредо, Енджи, Мегс  Mr. Green

Луна влезе преди 2 години,когато Джино спечели. Дебора-даваха я в Черешката миналата седмица.Тогава каза ,че Илия Царски я биел ,и затова го напуснала. Джулиана и Маги-Моделки Даниел Златков-футболист,двойник на Роналдо

# 899
  • У дома
Хайде не остана понеделник започва цирка Joy
Аз пък тоя Алфредо не го харесвам...във всички предавания където съм го засичала, все преиграва пред камерите..последно някакво интервю гледах с него-каза, че много обича жена си, и извънбрачното му бебе от някаква танцьорка е желано, жена му и децата били ОК с товаа.... е, останах леко шокирана от тия думи. Богданска не я знаех, но от снимките изглежда нормално момиче, тоя Петканов е голяма драма куин и лигльо....МагиНякояси и ДжулиянаНещоси не съм ги чувала и аз, Дебора е гледах в черешата-това момиче счупи тъпомера Joy Дилов е готин дано е вярно и го вкарат и мноого се надявам на Сашето😎

Общи условия

Активация на акаунт