Vip Brother 2017

• 109 476
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Сандански
На мен ми е интересно каква роля ще дадат на Мариана Попова. На влюбена гугутка вече игра.
Няма да има вече влизали участници! Simple Smile

# 1 006
Питам се, какво ли й е на Иринка за включването на Миглена в екипа на Ниг Брадър... Stuck Out Tongue Winking Eye Grin

Радва се за нея. Laughing

# 1 007
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Тото, известен още като чичо Тото, е много сладък, аз съм му фенка защото му сече пипето и много бързо влиза в тона, има страхотно чувство за хумор.

Веднага подозирам едно неразбирателство с Петканов.

# 1 008
Цитат
и Миглена Ангелова, която ще има собствена рубрика, в която ще е като вътрешен човек от екипа, внедрен между съквартирантите.

Алекс от своя страна ще бъде трубадур, който разказва любовни истории.

А Ники Кънчев ще видим в обичайната му роля.

# 1 009
  • София
Леле пуснах си Гала сега, изобщо не им се е получило със Стефан..  ooooh!

# 1 010
  • У дома
Еее, зарадвахте ме за Сашето...супер странна птица ми е, тази жена живее в неин си свят на нейна планета..мноого ще ми е интересно да видя постоянно ли е такава или е позьорка😎
Петканов е някакъв абсолютен комплексар и интригант, не ми е интересен въобще...този Тото ще видим, изглежда ми премерено момче, незнам защо го свързвам с Вензи, а той мноого ми допада като изказ и мислене.
Мегз е пълно КуКу и какви щуротии пишат- била имала връзки с богати, кои са тия богати, тая така си съчинява и си плаща за статиите, че ме е яд да чета съчинения.
Ливанката влиза да лъготи колко добър диетолог е...
Марияна влиза да каже как е влюбена и колко се обичат с Плачков... нали само това повтаряше в Черешите..ще пуши и ще плете интриги в останалото време.
Къде гледа Гала...дай линк като се прибера да ги видя и аз Hug

# 1 011
  • sofia
Сашкааааа!!!!:metal:
Не знам за вас, но аз намерих своят фаворит!

# 1 012
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Вензи е най-мрънкащото същество, което някога съм срещала лично в живота си. Сценичния му образ няма абсолютно нищо общо с реалния човек.
Мариана Попова къде казаха ще влиза, не съм срещала подобно инфо?

# 1 013
О, Вензи и аз не го понасям, за мен е вечно напушен и от там идва постоянната му усмивка.
Аз двете момчета от Скандау много не знам кой кой е 😊, но ако Тото е този с повечето коса - сладък е.

# 1 014
Мегз е пълно КуКу и какви щуротии пишат- била имала връзки с богати, кои са тия богати, тая така си съчинява и си плаща за статиите, че ме е яд да чета съчинения.

Мегз била със сина на Доган - Демир. Има едно нейно интервю с Милен Цветков, където при въпрос за този Демир тя за малко не колабира в студиото.

# 1 015
Мариана Попова и Веселин Плачков са се отказали да влизат http://hotarena.net/skandal-dni-predi-starta-na-vip-bradar-maria … -na-tiahno-miasto

# 1 016
Вензи ми е лигав и някак фалшив.

Интересно дали някой от участниците ще има отделна вип стая? Николета пишеше, че щяла. Но нали няма да влиза сега..

# 1 017
Според мен Мария и диетоложката ще са в отделни стаи. Те ми изглеждат с най-големите претенции.

# 1 018
  • София
Според мен Мария и диетоложката ще са в отделни стаи. Те ми изглеждат с най-големите претенции.

Пишеше, че точно те ще са във вип стая.

# 1 019
  • Испания
Пресконференция за старта на ВИП Брадър - „На кафе”

Не знаех за новия месец в календара:

Общи условия

Активация на акаунт