Vip Brother 2017

• 109 479
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 990
# 991
Миглена е да кажем добър водещ, но когато си следва собствена концепция и представи за добро предаване, не мисля че ще ѝ бъде лесно да следва желанието на сценаристите, защото те много често дават абсолютен наклон не само на обсъжданите теми, но и на начина, по който се обсъждат и на изводите, които се правят. То все още не е ясно (или аз не съм разбрала) точно на какво ще е водеща и каква ще бъде свободата ѝ на изразяване...
Кънчев е като кукла на конци, рядко си позволява дори да кривне от опорните точки, а Александра е просто едно какаду, което озвучава и оцветява дейлитата (по принцип ми е симпатична, но дейлитата може да се излъчват и само с глас зад кадър и без излишно дъра-бъра).
Миглена може би ще има нещо като тези предавания, които водеше Камелия и май и Венчето Райкова по едно време, Голямата сестра, Голямата уста и подобни?!

# 992
Това не са снимки,а визуализации  Peace

# 993
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Къщата е в типичния до сега стил, на мен ми харесва.

# 994
  • Сандански
Колко пари летът за декора на кичозната къща. Simple Smile

# 995
И на мен "притесненията" са ми подобни. Миглена се хареса, защото беше директна, донякъде безцеремонна, без да робува на коалиции, а сега свободата и ще е ограничена, ще я вкарат в коловоза на предаването - знаете всички са супер-дупер звезди номер едно на България, всичко е нечувано и невиждано Confused
И има нещо - когато изживееш звездния си миг в един момент неминуемо слизаш надолу, ако помните  Захажаева се появи един-два пъти като коментатор и забиваше фрази, всички се смяха, искаха още, а после я вкараха като участник и видяхме какво куку представлява и чакахме момента да се отървем от нея.
Дано Миглена успее да запази "себи си", та да искаме още от нея.

Много ми е неприятен Петканов и не само от случая с бившата му приятелка. Вярно, че работата си е работа, но не мога да преглътна дебилните му изяви.

# 996
  • гр. Шумен
Може би ще остана соло с моето мнение, но според мен Миглена Ангелова блесна в своя сезон, защото просто такъв беше състава, че нямаше как да не се открои - по-голямата част екс ТВ водещи, дето отдавна не са помирисвали телевизия - каки разни, Ирина-домакиня, щерки на татковците си и т. н. Интересно дали щеше да застане на същите позиции в сезон 2014, когато би се изправила срещу дуото Вулева-Захажаева, особено мамашата, дето щеше да я застреля от упор с всичките писаници по жълтата преса за нея? Или в сезон 2015г, когато центърът щяха да бъдат страстите Кичкини и Ритонови, после Гъмови.
За новия сезон предполагам са й измислили някаква коментарна рубрика, където да реже наред участниците като кисели краставици (има някакво видео в официала, но в момента не мога да го гледам, за да получа по-точна информация).

# 997
.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 13:16 от Barbarella"

# 998
На мен ми е ужасна Миглена Ангелова, лъха на нафталин, изхабена и скучна.  Според мен миналата година имаше такъв фурор просто защото не понасяха Ирина Тенчева, по тази причина дори на Емануела симпатизираха масово.
точно така!

# 999
На мен ми е интересно каква роля ще дадат на Мариана Попова. На влюбена гугутка вече игра.

# 1 000
  • У дома
Къщата е освежена, не ми е кичозна харесва ми😉
Миглена, не я харесвам и преди с тия драмиращи нейни предавания съвсем. На фона на измъчения Кънчев и простеещата Алекс, мисля че пак ще изпъкне. Явно има късмет и я включват в такива екипи, където не й е трудно да изпъкне с няколко фрази.
Дебора е толкова проста, че дори не осъзнава, че са е поканили за сеир Close
Хайдеее....цирка скоро започва.. кои ще са коментатори в живите предавания, мисис Русия отпада... най-красивата в Света-но на 6 място, пак ли ще философства😨

# 1 001
Миглена  има ужасна дикция, докато водеше някакво предаване така си снижаваше тона на моменти, че направо не и разбирах какво говори, а не е като да съм глуха. Но все е по-добре от Алекс, тя е толкова лигава и инфантилна, че едва я търпя.

# 1 002
Първите официални участници:
http://life.dir.bg/news.php?id=26353178&nt=5

Този Тото не го знам кой е. newsm78

# 1 003
Питам се, какво ли й е на Иринка за включването на Миглена в екипа на Ниг Брадър... Stuck Out Tongue Winking Eye Grin

# 1 004
Калканджиева вероятно ще е един от коментаторите. Дано за лайфовете да е трезва..
Тото и аз не знам кой е. А Сашка Васева имам чувството, че първа ще я номинират и изгонят. Не я виждам да се впише в никаква среда и компания. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт