Vip Brother 2017

• 110 598
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 975
Миглена е супер, предполагам, че ще се справи добре като водеща.

# 976
И аз мисля, че Миглена ще се справи като водеща. Има опит, дар слово и умее да реагира бързо.

# 977
  • Испания
В "На кафе" ще има включване минути преди пресконференцията на ВБ.

# 978
  • София
Аз харесвам Александра, много е позитивна като водеща - има живец в нея, за разлика от Ники, който от сезон на сезон изглежда все по-грохнал. Предполагам, че сега това още повече ще си приличи на фона и на Миглена. Нея също я харесвам, смятам, че ще е добра водеща.

Даниел Петканов ще се представи добре, почти съм сигурна. Според мен не е глупав, по-скоро се прави на шут, влязал е в тази роля и печели от нея пред определена аудотирия. Бившата му иска да е известна и драпа със зъби и нокти в тази посока - за нея ВБ е добре дошъл. Аз я харесвам.
Гледам сега "Черешката на тортата" и се чудя дали няма да вкарат я Деян Донков, я Радина Кърждилова (за нея съм по-склонна да смятам, че не би влязла, но за него)...

# 979
  • Испания

Гледам сега "Черешката на тортата" и се чудя дали няма да вкарат

... освен Дебора и другото недоразумение Катрин Вачева?

# 980
Петканов си го представям да шушука по ъглите и да прави интриги. Има нещо мазно и неприятно във вида му, в поведението му..

# 981
Мъжът на Гала 20 минути само негативизъм, а самата Гала облечена като 15 годишно ку&ве...

# 982
  • Сандански
И на мен не ми харесва за водещ нещо не се справят двамата заедно. Simple Smile

# 983
А какво да бъде? Погледнах - не ми допада, той мрънка нещо на брадата си. Едва му разбирам. Вече в тая ТВ и куцо и сакато само 'лЕб да има. Грозно е, а се сърдят на коментарите! Че и трият от страницата. Гала след ВБ е чао, според мен.

# 984
Гала отдавна трябва да е Чао. А стайлингът й вярно е убийствен. Crazy Предполагам още я облича Кремена Халваджиян.. мъжът й е зле.

# 985
  • Сандански
Информативно:
В понеделник с началото на новият сезон на Vip Brother темата ни става седмична!
В понеделник преди началото на предаването ще пусна новата тема и ще се пренасочим на там. Simple Smile

# 986
Миглена си е добра водеща, и за коментатор би станала, ама не смеят да й дадат тази роля, най-вероятно Joy
Добре е, че ще поосвежи малко воденето. Срам ме е, като гледам Ники Кънчев. Просто ми е жал.

# 987

Гледам сега "Черешката на тортата" и се чудя дали няма да вкарат

... освен Дебора и другото недоразумение Катрин Вачева?

Катрин беше преди две години. В сезона с Кичка и Ритон. Hands V

Дебора е такова недоразумение, че чак ми е жал за нея от видяното в Черешката. Всеки път при старта на Брадъра се чудя защо на такива хора им се дава поле на изява в национален ефир? И до днес не мога да си отговоря.

А Зейнеб много ме дразни последно време. Харесвах я преди, но много се лигави вече и много насериозно се взима. Голяма звезда стана...

# 988
Как гала ще е ''чао''?Докато халваджийската мафия я има,това никога няма да стане.И аз умишлено само заради Стефчо погледах малко.Тя се държи майчински. Mr. Green

# 989
Как гала ще е ''чао''?Докато халваджийската мафия я има,това никога няма да стане.
О! да, забравих , че са окупирали цялата Нова ТВ. Ми то май само ВБ ще гледам, и това не е сигурно... Вече.

Общи условия

Активация на акаунт