Vip Brother 2017

• 109 467
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 050
нова клюка
Сензационно! Николета вдига сватба под покрива на "ВИП брадър" срещу тлъст хонорар

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/senzatsionno-nikoleta- … r_news541868.html

Sick Sick Sick Sick

Ох,поредната режисирана селяния с предстоящата сватба.

# 1 051
Много безинтересно се очертава щом половината участници ги обявиха чак по новините.

# 1 052
На мен пък много ми харесва мъжа на Гала като водещ. Говори за Елън Мъск и изкуствения интелект, а не някакви глупости за манджи и аромотерапия.Харесва ми да има нещо по-интересно  в женско предаване, а не обичайните тъпотии. Хубава двойка са с Гала.

# 1 053
Това за Николета не го вярвам изобщо. Ники М. би бил най-големия идиот, ако се ожени за тази.

# 1 054
  • София
нова клюка
Сензационно! Николета вдига сватба под покрива на "ВИП брадър" срещу тлъст хонорар

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/senzatsionno-nikoleta- … r_news541868.html
 Sick Sick Sick Sick

Оххх... Ако е вярно, ще е нещо невиждано и нечувано.  Tired Непростимо творческо безсилие на сценаристите.

# 1 055
Според мен никаква Николета няма да влезе. Чист рекламен трик си е, за да вдигнат рейтинга в понеделник вечер и да са доволни рекламодателите. Ако изобщо влезе, ще е по нататък за 2-3 дни.
Какво се случи с онази цицореста чужбинска кака, която трябваше да влезе като специален гост?
Както винаги ще влязат и хора, които изобщо не са коментирани до момента като участници.

# 1 056
Леле, Гала е на 50 ??? изглежда изключително добре!
За Николета е измишльотина, според мен. С нея спекулират преди всеки Вип Брадър.

# 1 057
На мен пък много ми харесва мъжа на Гала като водещ. Говори за Елън Мъск и изкуствения интелект, а не някакви глупости за манджи и аромотерапия.Харесва ми да има нещо по-интересно  в женско предаване, а не обичайните тъпотии. Хубава двойка са с Гала.
Вече и на мен.Не се държи сервилно според/зависи като кака си.Лъсва  все повече въпреки големият стаж на тв екран колко слаба водеща е Гала. Mr. Green
Много безинтересно се очертава щом половината участници ги обявиха чак по новините.
Опитват се да предизвикат интерес.Знаят,че покрай нагласените им предавания доста хора не ги отразяват.Би било интересно ако е както в началото,обикновени хора.Не селяндури,за които трябва субтитри,не травестити,не скандал на всяка цена.Тук се писа как е в Испания.Така искам да го гледам и тук.24ч. да ги виждам,когато поискам.Може в 3ч.посред нощите да видя кой хърка,кой плаче,кой си бърка в носа,кой яде,и кой отива да пишка.

# 1 058
  • София
С тонове грим и прическа на всеки ефир всяка ще изглежда добре.

# 1 059
Аман с тая Николета! Най-голямата звезда на България, постигнала много и прославила страната ни по цял свят. ooooh! Толкова им е важно да влезе на екипа на ББ.

# 1 060
Някъде прочетох за Снежана Макавеева и бившият й Мариан Вълев,ако е така ,ще е интересно.
Малката е много безпардонна,особено това ,което видях в Черешката. FlutterЩе има сеир и зрелища  Laughing

# 1 061
Халваджиянов трябва да им дава една заплата за двама. Така най-накрая Галя ще си заслужи високата заплата. Господи, колко слаб водещ е тази жена и колко скучна! Но в нейна защита ще кажа, че в телевизиите има и други глупави водещи на предавания.

# 1 062
Мегз е била с Доган .... не ми се влиза в подробности... но не точно както го представят тя и медиите, затова и не смее тя да говори по тая тема и "колабира" из студията Joy Joy Joy

Стана ми много любопитно   Embarassed
И на мен.
И какво му любопитното в нета има бол инфо. Значи! Емир Доган първо беше с Малкоданска, тя и чрез него се появи на екран,  после Емир си хареса Мегленакакфъфлещата. В едно интервю при М. Цветков бе помолила да не я пита за връзката й с Доган обаче Милен понеже е Маймунка я попита и тя се разрева, щото нали не било честно, били се разбрали и бля, бля... В гугъл може би и да го има това видео с МиУен, потърси, че не мога в момента. Това е вкратце.

# 1 063
Смешно ми е като въпросната Малкоданска започнат да я превъзнасят каква красавица е. Crazy  Не е грозна, но от красавиците е далеч. Но нали всеки с критериите си.. Rolling Eyes

Интересно ми е Алфредо как ще се представи. Ще се прави ли на шут, ще клюкари ли..

# 1 064
Алфредо ще прави шоу според мен, едва ли ще клюкари (ако му се разбере нещо де). Ще разказва за едната си жена, за втората си жена, децата Laughing. Той сега женен ли беше за жената, която му роди 3 или 4 деца? Сега бил с някаква друга от неговия бранш, която също му родила дете. newsm78 Живи и здрави да са.

Общи условия

Активация на акаунт