Звездни компромати - 333

• 118 880
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Азис и Християн Гущеров в басейн - не знам как трябва да се разбира това.
Скрит текст:

# 166
Скрит текст:
Ми как,ваканция,слънце,басейни

# 167
Бианка Балти - италианският супермодел, се е омъжила за дългогодишния си приятел, от който е и второто ѝ дете. Не знаех, че първата ѝ дъщеря е толкова голяма.
Роклята ѝ е била дело на Долче и Габана, а мен кройката ме хвърля към размисъл дали не е бременна отново... Simple Smile

http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/bianka-balti-se-o … /?gallery-photo=5

# 168
  • Варна
Скрит текст:

То ще се чуе, рано или късно.
Азис пък що е с ризата? Да не изгори?

# 169
  • Sofia
Шалче е,да не му изгорят белите раменца Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
  • София
И на мен рускинчето не ми е уау, колумбийката по ми харесва. А на Холи Бери лицето е като бебешко дупе!!!

# 171
  • Sofia
Според Дейли Мейл Елон Мъск е зарязал Амбър след едногодишна връзка. Тя била съкрушена.

# 172
# 173
Бианка Балти - италианският супермодел, се е омъжила за дългогодишния си приятел, от който е и второто ѝ дете. Не знаех, че първата ѝ дъщеря е толкова голяма.
Роклята ѝ е била дело на Долче и Габана, а мен кройката ме хвърля към размисъл дали не е бременна отново... Simple Smile
http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/bianka-balti-se-o … /?gallery-photo=5
Не е мисля, не и личи. Следя я в Инста и ми е абсолютно най-любимата звезда, заедно със семейството си. Дейлитата и ме зареждат с веселие, енергия и радост всеки ден. Децата и са страхотно сладки и жената снима всичко около тях и себе си, без никаква поза. Детето е по памперс или рокличка и яде, танчува, целуват се или примерно си играе с кучетото и кака си. Страхотни са! Heart Eyes

# 174

Естествено, че е фалшиво..!!!.. То само сайта като видиш е достатъчно!..как може да им се връзва все още някой, не проверявате ли информацията? Sick

# 175
Лили Иванова е национално богатство и ако тая идиотия от сайта беше вярна, досега цялата държава щеше да знае. Но не, сайта тъдейнюс първи е научил. Как ги намирате подобни „достоверни” източници??

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 10:52 от Анонимен

# 176
  • София
що за болен едноклетъчен трябва да си, че да "произвеждаш" подобни новини? не, наистина, как спят тези амеби Rage

# 177
Тъй като кликовете върху линка носят дивиденти на такива сайтове, редно е който ги пльоска тук, да не пише загадъчно "дали е вярно" , а да информира за съдържанието на линка, като например: тези твърдят, че Кашчей Безсмъртни все пак е умрял и който иска да го отваря, а така всеки клика на него и о, радост! за такива идиоти, каквито списват сайта. Rage

# 178
  • София
Тъй като кликовете върху линка носят дивиденти на такива сайтове, редно е който ги пльоска тук, да не пише загадъчно "дали е вярно" , а да информира за съдържанието на линка, като например: тези твърдят, че Кашчей Безсмъртни все пак е умрял и който иска да го отваря, а така всеки клика на него и о, радост! за такива идиоти, каквито списват сайта. Rage

# 179
  • София
нещо ми се бъгна. абсолютно съм съгласна с горното... цъкнал си - цъкнал си. напиши за кво иде реч, а не още 100 човека да цъкаме като кретени

Общи условия

Активация на акаунт