Звездни компромати - 333

• 118 808
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Човекът е казал, че това са пробни снимки, т.е. няма да го видите реализиран проекта. Хитро се измъкнал.

# 391
Аз мисля, че го видяхме вече, даже и го оценихме подобаващо.  hahaha

Разсипах се от смях с коментарите относно проекта. Защо не станах една актриса!! #Cussing out а Проект с Хемсуърт, проект с Брад, проект с който си пожелая...

# 392
Аз мисля, че го видяхме вече, даже и го оценихме подобаващо.  hahaha

Разсипах се от смях с коментарите относно проекта. Защо не станах една актриса!! #Cussing out а Проект с Хемсуърт, проект с Брад, проект с който си пожелая...
Joy hahaha

Дай боже всеки му такива проекти  с Брад и Хемсуърт!!! Истински ме разсмя!!! hahaha

# 393
  • София
Аз и един проект с норвежкия бог на Бижу не бих отказала. Ще се жертвам в името на изкуството

# 394
Илияна Раева - ТанТелените гащи сега май са модерни newsm78
Скрит текст:

# 395
Ей, големи проектантки се извъдихте всичките изведнъж Joy

# 396
Мисля, че момата просто има нужда от повече репетиции, за да мине кастинга и да бъде реализиран проекта. Преподавателят да се заема по-сериозно...

# 397
Ей, големи проектантки се извъдихте всичките изведнъж Joy
Направо едно проектантско студио да си отворим Joy Ще работим с пожарникари, сърфисти, скандинавски богове, във всяка сфера сме специалистки.

# 398
  • Варна
    Аз и един проект с норвежкия бог на Бижу не бих отказала. Ще се жертвам в името на изкуството

Като стана дума, Бижу, как са нещата между вас? Simple Smile

Много красива дъщерята на Вергов. Има неговите очи.

# 399
    Аз и Вергов харесвам, вземам го за един проект Mr. Green Още не мога да повярвам, че жена му беше направила проект с Гъмов /ако не се лъжа/.

# 400
    Да отворим, студио, но за студио ще трябва да имаме и главен проектант, зам.главен и др. контролиращи проектите, то иначе работа ли ще вършим, или ще проектираме всичко живо?!
    Аз мисля за шеф-проектант трябва някой с опит, око и усет към детайла, и лидерски качества, да улавя бъдещи,проекти само с един поглед, да може да отсява келявите такива и подбира тези с най-голям.... потенциал. Някой независим и неподкупен трябва да е. Аз, не че искам да се самокандидатирам, и не говоря за себе си, но малко или много съм финансово независима, знаете, и няма как да бъда подкупена, не искам да се натрапвам, но съм много независима, нямам зависимост към нищо.Така че...

# 401
    Мерки, над теб е само Императорът! И той ще проектира и ще инвестира.
    Найлоне, пиши Душо на Стефчо Г, че минаваш само на ментета, щото нема пари за неговите.

# 402
    • Варна
    .... Аз, не че искам да се самокандидатирам, и не говоря за себе си, но малко или много съм финансово независима, знаете, и няма как да бъда подкупена, не искам да се натрапвам, но съм много независима, нямам зависимост към нищо.Така че...

Мерки, нави ни, избрана си! Толкова скромна, честна......

# 403
    .... Аз, не че искам да се самокандидатирам, и не говоря за себе си, но малко или много съм финансово независима, знаете, и няма как да бъда подкупена, не искам да се натрапвам, но съм много независима, нямам зависимост към нищо.Така че...

Мерки, нави ни, избрана си! Толкова скромна, честна......

Като мъжа си същата Joy
    Само да няма после - Кой? Кой предложи меркантилница?

# 404
    • Once there was a Hushpuppy...
    Този лъже повече отколкото в сериала.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Каза ли кога да очакваме проекта?  Joy

Ха, ха, сигурно след около 9 месеца Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт