Звездни компромати - 333

• 118 776
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
ИринИ обсъдихме ли?
http://life.dir.bg/gallery.php?id=26213000#topnav
За къде се е нагласила така,съща кадъна  Sick.Ава и синът й си приличат,незнайно защо  newsm78

# 481
  • Пловдив
С малко закъсняла клюка ама преди малко я разбрах - Цвятка и Шиши са станали родители вече  Mr. Green Бебе Делян се е родило на 6-ти август... Пълна тишина от всякъде обаче  newsm78

# 482
  • На морето!
Закъсняла? Аз даже не знаех, че е бременна, все си мислех, че техният проект е по-скоро идеен, ама ето- завършен с резултат е вече Simple Smile Да им е живо и здраво и дано прилича повече на мама, отколкото та татко /с най-добри чувства го казвам/!

# 483
  • Пловдив
Въх...то сега ще е криене и пазене кой е бащата Mr. Green Като я поканят на интервю кой знае какви ще ги бърбори...Това като на Нелина детето...така и не се разбра кой е таткото Whistling

# 484
Тук се твърди, че това е бащата на сина на Нелина
http://www.kliuki.bg/382705/виж-дали-коко-динев-е-на-сина-на-нелина/
Ако линкът не се отваря, сайтът е kliuki, копирайте целия линк.

# 485
С малко закъсняла клюка ама преди малко я разбрах - Цвятка и Шиши са станали родители вече  Mr. Green Бебе Делян се е родило на 6-ти август... Пълна тишина от всякъде обаче  newsm78
Всички са в Дубай сигурно и не дават гласност на събитието  smile3504

# 486
  • София
ИринИ обсъдихме ли?
http://life.dir.bg/gallery.php?id=26213000#topnav
За къде се е нагласила така,съща кадъна  Sick.Ава и синът й си приличат,незнайно защо  newsm78

Бил спрял тока точно като излязла от банята, и не можала да се изсуши със сешоар, и затова изглеждала така. Писала била във фейса, четох го някъде.

# 487
Триутробната е гоУема смешка!

# 488
Днес видях това нещо в инстаграм, после се светнах, че това е певицата Пламена Anguished

преди:

# 489
  • Русе, България
Viktoriq_95, да, тя страде(ше) от анорексия, има статии и е давала интервюта по този повод. На първата снимка, която си пуснала, изглежда все още много слаба, но дано е преодоляла тази страшна болест!

# 490
Ужасно, дано да се е излекува скоро!

# 491
  • София
Аз бях гледала интервюто с нея, мисля, че в предаването на Миролюба Бенатова беше. Останах с едно гадно чувство, че тя не иска да се излекува сякаш, не осъзнава сериозността на анорексията. Sad

# 492
  • където ми харесва
Цитат
Аз искам да проектирам само с Том Харди!

Той не беше ли един такъв с малко проектче?
Според мен, нарочно го изкараха такова малко.
На мен си ми изглеждаше абсолютно нормално, на онези "забранените" снимки, дето ги качиха сто пъти.
В крайна сметка, моето проектантско място не е два декара Laughing

# 493
  • bad@ss
Абе, добре е да не се налага да се връща за доработка един проект  Laughing

# 494
  • На ръба..
Светлито Василева и Гущеров..дето нищо нямаше
Скрит текст:

Елен Колева с новия..този поне изглежда нормален и и е набор
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт