Звездни компромати - 333

• 117 287
  • 726
  •   2
Отговори
# 630
Не виждам нищо лошо хората да си подчертава предимствата, слаба е, добър ръст, има хубав бюст, крака и ръце, защо е нужно да подчертава точно мъжкото в структурата си?
Иначе според мен е доста слаба, сериозно ли смяташ, че трябва още да сваля Hushed

# 631
Аз мисля, че Радевица...
Много грозно обръщение, както и Гонзовица, и изобщо ми е много селско... Как може въобще да наречеш жена по този начин, която и да е?!

# 632
Ето с този тоалет ми харесва, въпреки че не е разкроен подчертава предимствата в силуета й.
Скрит текст:

# 633
Човече, според "моите" критерии само..) Екстра си е и така, спор няма. А и не е на конкурс за манекенки все пак.
Колкото до фигурата й - точно защото е "мъжка" трудно ще докара женственост и ще е смешно.
Иначе - и коси и коланчета може да й сложим и разкроени ефирни рокли също. Но ще й стоят нелепо, а не женствено като на Мелания.
Затова не бих й "крила" нищо по фигурата, само малко бих я "постегнала".

# 634
Бодикон рокля за президентша не ми е по вкуса, фигурата и е добре за годините, но ако очаква сериозно отношение към нея не е това облеклото, което казва -вижте ми краката, вижте всичко от мен.

Simple Smile
А за срещата с макронка се надявам да я издуха, не е висока летва и дано не се подлъже да й влиза в тон

# 635
Калина Паскалева е яхнала вълната "Симеонов срещу Дискотеките".
Тя вече не е от "онези", вече е от "другите", по хай ниво. Joy

# 636
Щеше да е интересно Симеонов да се засече със Сузанита. В два през нощта в Слънчев бряг си пуши цигари и се хвали.  Даже и заведението е тагнато, дано отнесат глоба.

# 637
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, само аз с нищо не я харесах Радева Mr. Green И въобще ми е все тая за напредъка й, излъчването й и приказките във фейса няма как да се "замажат"...

# 638
Ей, само аз с нищо не я харесах Радева Mr. Green И въобще ми е все тая за напредъка й, излъчването й и приказките във фейса няма как да се "замажат"...
На същото мнение съм. Не можах да я харесам тази жена и това си е.

# 639
Е, то и няма как всички да харесват всички  Crazy

# 640
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, то и няма как всички да харесват всички  Crazy
Разбира се Peace
За това си го пишем, за да не излезе, че е само харесвана Laughing

# 641
Прекрасна е Десислава Радева с този тоалет.

# 642
Каквото и "изискано" да облече президентшата, винаги ме лъха една посредственост от нея, която не е в резултат от тоалетите. От така възхвалявания "последен" стайлинг нищичко не ми хареса.
Досега най ми е харесала с шарените гащи от снимката с децата и босоногия й мъж, изобщо, мисля че такъв модел панталони доста й отиват, може и десен без китки да пробва.

# 643
Президентшата не ми е любимка, но определено се старае и има напредък. Освен това стоически понася всички коментари по неин адрес и винаги е до мъжа си. За разлика от предишната, която беше твърде хай за такива прояви.

# 644
Тя сама и напълно умишлено предизвиква коментарите по неин адрес.  Peace

Не знаех, че Бела и Джиджи Хадид имат още 2 сестри и 1 брат.

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Петимата заедно
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт