Звездни компромати - 333

• 117 299
  • 726
  •   2
Отговори
# 615
  • Вече в моята си приказка...
Аз пък виждам едри рамене, липса на талия, хубави крака. Роклята от последната снимка в горната си част не ми допада. Не е за нейната фигура, не трябва да бъде с голи рамене. Дрехите й трябва да подчертават талията и да прикриват раменете /оптически да ги смаляват/. Прическата и цвета на косата й ми харесват. Като цяло президентшата ми е симпатична. Както и президентът.

# 616
Не може на бялото да се каже черно - чудесно изглежда тук Деси, браво!

П.С - Мелания също няма много изразена талия и на много снимки стои отпусната.
На мен точно "изпъната" стойка на Д ме кефи. Излъчва сила и увереност.

# 617
  • Rock & Roll feeling ...
Деси е мотовилестта, с широки рамене. Освен,че няма талия има и леко коремче.  Но на тази снимка,определено ми харесва! Може и да може по-добре,но е на милиони години  от дотук показаните тоалети !

# 618
# 619
Да, и това я "спасява" - отклонява вниманието от неизрсзената талия.
Умно, но тя си има и стилисти.)

# 620
На Мелания не й е чак толкова неизразена талията, даже широките колани я замазват.
Скрит текст:

# 621
Този синя рокля на Мелания е чудесна!

# 622
Проблемна ѝ е талията на Мелания, но явно всяка жена си има собствен критерий за фигура и е нормално, някои от нас да не са съгласни. Като ѝ разглеждах снимките забелязах, че е напълняла през последната година и си е заформила дори коремче. Лично на мен фигурата на г-жа Радева повече ми харесва, но за съжаление тя не умее да я носи красиво. А Мелания умее и затова изпъква!

# 623
  • Бургас
Аз мисля,че Радевица изглежда добре точно на тази снимка,защото не прилича на себе си.Все едно гледам друга жена..Иска ми се да видя и другите снимки от това събитие.

# 624
На Мелания, както и на повечето жени над 40 им е трудно постоянно да поддържат плосък корема. Малко да хапнеш и пийнеш - и картинката веднага е друга.
Освен това - силуета й е друг, по-женствен, а дългата коса го подчертава.
Деси има мъжка, стегната и стройна фигура - която само с леки ограничения и спорт ще стане супер.

# 625
A защо изобщо е нужно президентшите да имат перфектен външен вид и да ги гледаме под лупа за талия, корем и тн? Деси не е нито манекенка, нито актриса. Не си изкарва парите с външен вид.

# 626
Не е нужно да й е плосък коремът. Съвсем женствени форми си има жената. Не съм й фен, но няма как да си кривя душата.
Радева има мъжки тип тяло и й трябват разкроени модели, за да има женственост.
Скрит текст:

# 627
  • Варна
Радева изобщо не я виждам в разкроени модели рокли. Аз и не харесвам жени над 25 години в такива рокли, защото са ми инфантилни.

# 628
Е, не е нужно да е точно такава, просто да се разширява надолу, а не да е права.

# 629
А на мен точно този тип рокли (като кораловата) най-ми харесват за такъв тип фигура..)
Не видам защо трябва да прикрива каквото и да е от фигурата си и да се прави на такава, каквата не е. Само бих й "свалила" 5 кг напр...)

Общи условия

Активация на акаунт