В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 708
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ходихме да обядваме в нова пицария до нас и сервитьорката ми вика "Браво няма да имат голяма разлика децата".Толкова лошо съм я изгледала,че ме черпи сладолед и не се мярна повече.Ама ха...Angry не съм толкова дебела,че и бременна да ме изкарват
За тортите не бих препоръчала Неделя и Чочко.И в двете съм работила за кратко(Пловдив),кофти са.Аз ще си я правя сама

JoyJoyJoy

Поздравления, че се наемаш да правиш тортата!

То си има една поговорка - Две неща не бива да виждаш как се правят, за да ги консумираш - саламите и законите. Явно и с другите неща си е така...

Малкият е по-добре. Вчера слетобед не може да заспи. Заспива, нослето е запушено и се буди пак с рев. Sad Накрая дадох пак половин доза панадол и хремата спря. Получих едно щастливо, усмихнато и готово за игра дете. Grinning

Излязохме на разходка и спа в количката. После само баня и пак в леглото. Днес спа и с час повече. Хрема няма и съм много щастлива. Обаче почва да кашля, което не ме кефи хич. Ще видим днес какво ще каже педиатъра. Sad

Иначе сега сам подкара уолкъра из нас. Grinning

# 541
Здравейте,
Аз няма да правя парти за годинката. След това, което беше с баткото, сега ще сме си само ние, най-много майка ми с мъжа й. Торта та аз ще си я направя, лесно и бързо с бишкоти и кисело мляко. Любима е на всички наоколо.

# 542
Мисис, дано не е нещо сериозно. Да се отчетеш после!

Пош, и аз няма да правя парти, ама искам торта по 2 причини - снимки на малкия и манджа за нас Joy

# 543
Мисис, пробвай с моята вездесъща сребърна вода. Аз я редувам с физ разтвора в нослето.

# 544
  • Шоплука
Бързо оздравяване на всички мъничета.
Роузи най-вероятно е зъб, дано избие бързо и да минава.
Торта ще поръчам от Roza Bakes

# 545
Angel не се връзвай на хората.Пълно е с идиоти ....Мен една продавачка ме изкара майка на сестра ми ,а тя е на 17 аз на 25 хаха

# 546
Роузи, бързо да се оправя мъника:heart:И аз много я харесвам сребърната вода:)
Торта още не съм решила,но за съжаление ще се наложи да каним родата на мъжа..И реших че най безболезнения вариант е едно ресторантче до нас...
Та сега малко да ви развеселя..Млад левент с интерес към домакинските задължения,търси годеница:D Прилагам снимков материал

# 547
  • София
Благодаря на всички! Утре сутринта ще отидем на преглед, за всеки случай. Иначе хремата спря, но диша по-тежко и малко ми е притеснено да не слезе надолу.

Sho_82 Страхотен е! Heart

И кво.. младият левент поема щафетата на домакинските задължения. Само да си се оплакала Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз днес съм като парцал. Едва се влача. Дано не ме тръшне и мен.

# 548
Торта ще поръчам от Roza Bakes
Ма що нямат сайтове тия хора, ми само тоя ш...н фейсбук #Cussing out

Мисис, не така!!! Никакво тръшкане Naughty

Шо, моят е същия Joy Днес даже успя да изхвърли боклука! Отворил шкафа под мивката, извадил торбата от коша и я оставил по средата на кухнята Joy Първо набедих мъжо, че е идиот, ама не! Помощник съм имала Mr. Green

# 549
Sho разкошен бонбон е наборът! Блазе и на вашата снаха, хем хубавец, хем в домакинството участва Wink

Аз цакам с party animal пък. Набара една носна кърпичка в леглото (чиста Simple Smile) и вместо да я загризе както обикновено, я накъса на парченца. Взех да го ръся и той да не остане назад, вече може да хвърля салфетки Sweat Smile

# 550
  • София
Sho разкошен бонбон е наборът! Блазе и на вашата снаха, хем хубавец, хем в домакинството участва Wink

Аз цакам с party animal пък. Набара една носна кърпичка в леглото (чиста Simple Smile) и вместо да я загризе както обикновено, я накъса на парченца. Взех да го ръся и той да не остане назад, вече може да хвърля салфетки Sweat Smile

JoyJoyJoy

Отдавна не съм се смяла така Joy

# 551
  • Шоплука
Оф, Кристино и ти с твоите маниащини. Ми направи си един профил без снимки, там с некви картинки във ФБ и си го ползвай. Сто хиляди неща има само във ФБ - и сайта на кокошките CO CO Sweet е там, може да видиш в 100 гр сладки.
Техните торти също са файн.

Фотографката, нек`в висока класа за Майнатаун иска да ме изпържи 220 лв са снимки от кръщенето - ся кажете ми т`ва нормално ли е само за един саат време?

И принципно не съм влязла тука за лаф моабет само, ами да приема хвърлената ръкавица от Шо - като сме рекли за годявки е време Grinning

# 552
Оф, Кристино и ти с твоите маниащини. Ми направи си един профил без снимки, там с некви картинки във ФБ и си го ползвай. Сто хиляди неща има само във ФБ - и сайта на кокошките CO CO Sweet е там, може да видиш в 100 гр сладки.
Техните торти също са файн.
Аз акъл за ФБ не ща, добре си ми е така Mr. Green Точно галериите във ФБ ме дразнят, наред с куп други работи. А маниащините са ми съвсем други, ама ша ги разправям под сурдинка hahaha hahaha hahaha Все ще си намеря читав сайт да си поръчам, не ме мисли!

Относно фотографите е някакъв кошмар - пари и кофти срокове за изпълнение. Чак ме е яд, че не съм се захванала с това!

# 553
Моят мъж има хубав апарат и снима той, а фотограф никога не ми е трябвало. Иначе да, цените са безумни.
Аз стягам второкласник и нямам почти никакво време.....

# 554
  • Шоплука
Ама защо кандидат снахата и мамина отмяна не се фотнала тука???

Аре Крис от мен да мине

Координати на Кокошките
ул. Генерал Йосиф В. Гурко 44
Sofia, Bulgaria
Обаждане 089 914 4677

Roza Bakes
rozabakes@abv.bg - тук можеш да направиш запитване

Пош цените са мани - мани ....
За РД трябва да поръчам кетъринг - някой идеи или да питам бай Гошо? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 16:27 от Chuby

Общи условия

Активация на акаунт