"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 13

• 106 973
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Ще изчакам почерпката и тогава ще те поздравя! Peace Така е с големите къщи,знам го това от моя роден дом и на мъжа ми! Peace А сега живеем в двустаен апартамант-хол,детска(малка спалня),кухня и две тераси!

Приятна неделя! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 661
  • гр. Върбица обл. Шумен
Позакъснял привет! Злати,

Скрит текст:
от сутринта до този момент нямахме интернет на цялата улица. Получил се е токов удар и в даден район нямаше ток, съответно и интернет. И понеже е кабелен, търсиха повредата и се оказа, че нашият кабел е в района на токовия удар. При нас по принцип е така - малко да се развали времето, да духне по-силничък вятър, да падне дъждец или градушка, или пък нещо друго и стоим на тъмно. При нета е още по-ужасно. Почерпката закъсня, но все пак денят не е отминал.

Скрит текст:
Станах на 53.  Sad Получих поздравления от разпиляното си по градовете семейство, от тукашните си роднини,от приятелите и колегите. Даже поканих някои на сладкарница.

Лек ден!

# 662
Кате Hug,честит рожден ден,мила!
По сърце ти желая да бъдеш здрава, щастлива и обичана от близки и приятели! Heart Eyes love001
Всички пожелания,които си получила днес да се сбъднат! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за почерпката! Wine Glass
Скрит текст:
Как се намерихме от една зодия,но си по-малка от мен с 10г.! Laughing

# 663
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, благодаря за пожеланията!

Скрит текст:
Първата ми братовчедка е колкото теб. Тя е голямата Катя, а аз съм малката Катя (така ни разграничават роднините), макар, че тя си Катя, а аз съм Екатерина. Кръстени сме на баба си Катерина. В общуването ни "изглеждаш" по-млада. Зная, че децата ти са по-големи от моите, но мислех, че си се омъжила рано и затова е така.

Да сте живи и здрави, ти и цялото ти семейство!

Весело настроение!

# 664
Кате Hug,благодаря! Peace
Скрит текст:
Като ме видят също ми казват,че изглеждам по-млада за годините си! LaughingАми омъжих се на 24г.,родих сина на 25г.-през 1980г.,а дъщерята-1986г.! Peace

нова снимка....

# 665
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, и при мен е горе-долу така -

Скрит текст:
омъжих се на 24 години през 1989-та. Голямата ми дъщеря е родена в същата година, а малката през 1995-та. Мисля, че визуално изглеждам на годините си, но понеже имам младежки дух и маниер на общуване (особено с младите), доста съм пъргава (въпреки наднорменото си тегло) и динамична, ме смятат за по-млада. Сама се грижа за децата и дома, върша и мъжката и женската работа. Няма нещо, което да ми се опре... Дано не рухна изведнъж, че въобще не се щадя.

Много общи неща имаме.

# 666
  • AMS

Привет!!!
 Злати, Кате, благодаря ви, че поддържате темата!!!
 Дръзки и Красиви за мен ще остане  специален сериал.
 Сега се върнах в архива и си припомних доста моменти.
 Толкова много моменти, че чак не мога да избера най-добрите,
 защото всички са дръзки и красиви.

Кате,
   Честит Рожден Ден!!!
   Здраве и късмет!!!

# 667
 Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден,Кате!!!Бъди най-вече здрава и все така млада по дух! newsm59 party023 Gift
Благодаря,че поддържате със Злати темичката на ДК!Чакам си най-търпеливо нашите красиви и дръзки Туба и Къванч да ни зарадват с нови проекти,ама нещо се спотайват!

# 668
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Злати, Дива, Кески, благодаря за поздравленията и пожеланията, които сте ми подарили с емоция и красота! Това означава много за мен! Бъдете все така сърцато отзивчиви, позитивно заредени и приятелски настроени!

Благодаря и че донесохте незабравими мигове от неповторимото чудо "Cesur ve Güzel", сътворено от Киво и Туба (сладките ми те...)! Много ме разчуствахте!

Лека вечер!

# 669
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Няма случайни неща при нас двете след като сме една зодия! Wink
Дива HugКески Hug,благодаря ви че наминахте! Peace Останахме си сами тук с Катето! Laughing Аз съм свикнала тъй като и в др. тема с друг партньор на Туба пиша с друга дружка! Peace

Приятен ден и лека седмица! bouquet

# 670
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро Утро, Злати! Минавам рано и набързо, че съм на работа...

Лек ден!

# 671
                      Добро утро! Hug Hug Hug

Кате Hug,благодаря за ранното кафенце!Аз сега пия реалното! Wink

Приятен ден! bouquet

# 672
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати! Днес се прибрах в ранния следобед,

Скрит текст:
но от опити за маршировки с мажоретките (ако въобще могат да се нарекат мажоретки) потънах в пот и се изморих яко. Досега си почивах. Трагедията е пълна - никакъв усет за ритъм, за улавяне на такта, а за синхрон и позиция на тялото, да не говорим. Мятат ръце наляво-надясно, бъркат ръцете и което е най потресаващото, поклащат ханш и се фръцкат. Въздух не ми остана да им показвам, пък и в кабинета е горещо и задушно, разнасят се едни телесни миризми, ама те си знаят своето. С всеки опит да ги вкарам "във филма" се обезсърчавам... Накрая реших да потанцуваме самба и заради характерните движения, особено като ги извършвам аз, толкова им хареса, че взеха и да ги "хващат". Другия път ще ги изкарам на спортната площадка.

Лека!

# 673
Добро утро! Hug Hug Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Ти работиш с децата и трябваше да прецениш дали ще могат да се справят с това предизвикателство!Едно е желанието и друго са възможностите!Не се претоварвай!

Приятен слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 674
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Злати, прибрах се.

Скрит текст:
Идеята за мажоретките ми беше почти вменена. Аз приех, защото от доста време сме нямали такава извънкласна дейност. А подборът е доста сложен...как да избирам, като нямам избор. Аз основно уча ромчета. И в групата е така, имам само едно българче и нищо друго освен роми. В пети клас са и израстват различно - едни ниски, други високи - изборът се стеснява. Недисциплинирани са, и неамбициозни. Няма е онази маршова и строева подготовка, която ние, като деца, получихме. Само смартфоните и нищо друго не ги интересува.

Пек ден! Днес е моят "почивен".
Скрит текст:
Имам малко часове...за сметка на петъка.

Общи условия

Активация на акаунт