С какво ви дразнят свекървите- 85

• 65 572
  • 845
  •   1
Отговори
# 660
А ако в един момент ти поискаш деца?

# 661
  • София
П.С. Явче-Мравче, пропуснах да ти благодаря за изчерпателния отговор. Не са сериозни аргументи това, а живи лиготии, но въпреки това, ще спя спокойно Wink

Наистина си се поизнервила от това дете и приписваш вероятно неговите лиготии на друг Simple Smile))))
Разбирам те и аз отглеждах палаво дете, но беше отдавна...
Аз изчерпателен отговор няма да получа явно, та вече загубих интерес. В този форум е пълно с демонстриращи млади дами в стил "умна съм и красива, и чуждо мнение няма да "отразя", всичко ми е ясно". Аааа забравих стремежа към оригиналност.Simple Smile)))
Иначе съм втрещена от обидата, относно възрастта и обръщения от рода лелче, бабче и т.н. Много невъзпитано! Flushed
Антигона, с това перчене и ултимативно поведение към гаджето ти, макар и прикрито зад "принципи" със сигурност те очаква падане от високото. И да знаеш, че всеки си понася отговорността за изборите, които прави.

# 662
По принцип, както казах, изцяло подкрепям мнението на хора като Антигона, които не искат деца.
Начинът, по който тя го изрази тя обаче ми говори за незрялост, въпреки че съм само четири години по- голяма. Звучи ми като малко дете което тропа с краче и казва: "Няма да раждам, пък".
Един зрял и отговорен към връзката си човек не би постъпил така. За мен тя дължи на партньора си, не на нас във форума, разумно обяснение и дискусия по въпроса. Да повтаряш, че е свободен да си ходи, също не говори за интерес към чувствата и мислите на другия.

# 663

Ще поиска, разбира се, иначе щеше да си е вързала тръбите и да си реши драмата веднъж завинаги. И Антигона, и младият гей от съседната тема са сбъркали бг-мамма с тийнпроблем и се държат по типичния пуберски начин - кеф ни е да спорим с дъртите и да им обясняваме колко сме независими и като такива  ще се преебаваме, колкото си искаме, защото тялото си е наше и животът си е наш. Едната е ходила на аборт един път и пак твърди, че ще отиде, другият си дава гъза на всеки, който му смигне -ами, преебавайте се, пиленца, наистина животът си е ваш  Heart Eyes

# 664
  • София
За мен, въпроса не опира до подкрепяне или не, а до разнищване на причината за съществуването на модела " Антигона".
Все се питам, какво може да е сбъркано в детството, за да стане това, което тук демонстрира в пълен блясък?
За изпростяването и обидите- обяснимо- често се среща при хора, нямащи аргументи.
Но, има нещо по- дълбоко, което е изкривило женската ѝ същност, някаква травма, която я е докарала до невъзможността да обича.
Тя просто няма какво да даде- човек, който заявява, че другият е свободен да си върви, ако поиска да създаде живот, е вътрешно опустошен.
Което е жалко.

# 665
Никаква травма няма - запецнала е в пубертета, по-точно в периода на детемразката, през който нормално минават момичетата на 14-15. И въобще начинът, по който се старае да обижда, е характерен за пубертета, момиченце, което се прави на важно и си мисли, че ще скандализира света с уличния си език и решенията си. И понеже няма какво друго да измисли, казва единственото, върху което има контрол - аз пък няма да родя. Ми хубаво, само не си въобразявай, че свекърва ти, която дори не ти е свекърва и може би никога няма да ти стане, ще те скалпира, пука й на нея.

# 666
За мен тя дължи на партньора си, не на нас във форума, разумно обяснение и дискусия по въпроса. Да повтаряш, че е свободен да си ходи, също не говори за интерес към чувствата и мислите на другия.

Той ти каза, че не съм му дала разумно обяснение и отказвам да дискутирам въпроса ли? Защото аз не помня да съм писала подобно нещо, но ако вие двамата сте си говорили и си го чула от неговата уста - добре  Laughing В противен случай разбирам, че ми слагаш думи в устата, които дори съм нямала намерение да изричам.

Естествено, че е свободен да си ходи, ти ако смяташ, че един човек трябва да бъде държан насила, аз съм на противоположното мнение. Но да задържа някого с раждане, особено при положение, че не искам деца, ми няма как да се случи  Laughing

Уавче,  ултиматум знаеш ли изобщо какво означава? Отговор не съм длъжна да ти давам, камо ли пък изчерпателен, нищо в моя живот не зависи от твоето разбиране към моите избори или благословията ти за тях.

Ще поиска, разбира се, иначе щеше да си е вързала тръбите и да си реши драмата веднъж завинаги.

Joy Joy Joy

За изпростяването и обидите- обяснимо- често се среща при хора, нямащи аргументи.

Ти, например, си най-голямото доказателство.

# 667
Антигона,
В опитите си да са оригинална, започваш да си противоречиш. Сама повтаряш той е свободен да си ходи, а не седнахме и поговорихме и всеки разбра гледната ночка на другия.
Пак ти казвам, и то без грам лоши чувства - на твоята възраст и аз не исках деца. Няма лошо в това. Но някак си цялата ти категоричност на твърдението навява мисли за незрялост. Животът е дълъг, хората се променяме, недей така с рогата напред. Wink

# 668

Той ти каза, че не съм му дала разумно обяснение и отказвам да дискутирам въпроса ли?

Видяхме го твоето разумно обяснение - ще ми се развали фигурата.

# 669
Антигона,
В опитите си да са оригинална, започваш да си противоречиш. Сама повтаряш той е свободен да си ходи, а не седнахме и поговорихме и всеки разбра гледната ночка на другия.
Пак ти казвам, и то без грам лоши чувства - на твоята възраст и аз не исках деца. Няма лошо в това. Но някак си цялата ти категоричност на твърдението навява мисли за незрялост. Животът е дълъг, хората се променяме, недей така с рогата напред. Wink

Нищо подобно. Казах, че е свободен да си ходи, ако някога поиска да има, а аз продължавам да не искам. Дискутирали сме въпроса от самото начало на взаимоотношенията ни и всеки е разбрал гледната точка на другия. Това, че съм я разбрала не ме прави автоматично съгласна с нея.

Той ти каза, че не съм му дала разумно обяснение и отказвам да дискутирам въпроса ли?

Видяхме го твоето разумно обяснение - ще ми се развали фигурата.

Никога не съм писала подобно нещо където и да е.

# 670
  • при късмета
Каквото и обяснение да даде, просто явче-мравче, Трещерица и Абсурт няма да го приемат. Защото за тях няма да е причина. Обаче Антигона на каквото и основание да е взела това решение, то е основателно за нея.
Не може да наричате някого изпростял, само защото сте неспособни да му разберете мотивите. Които между другото изобщо не е длъжен да коментриа

# 671
Тоест той има друга гледна точка?

# 672
Тоест той има друга гледна точка?

Иска да има деца, но не в близките години. Казва, че ако няма да има такива поне има племенницата си и  ще й даде каквото може и има. Винаги се е грижел страшно много за нея.

# 673
Тоест, тя му замества собственото дете.

# 674
И аз много си обичам племенницата, ама това няма връзка с желанието на човек да стане родител и да отгледа собствени пиленца.

Общи условия

Активация на акаунт