С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 306
  • 845
  •   1
Отговори
# 195
Синът ми понякога се майтапи, че ако има дъщеря, ще я кръсти на мен, само заради удоволствието да вика:"Уишмастърова! Ела да да ти плесна два зад врата!"  Mr. Green Иначе, аз много си харесвам името, но нямам грам мераци да ми го увековечават. На моите деца аз съм избирала имената точно по мой вкус. Те също имат право да изберат имената на децата си както им харесва.

# 196
  • Варна
Аз хич не си харесвах името като по-малка. Едва на дърти години взе да ме кефи, защото не е от най-често срещаните. Та в тоя ред на мисли нямам кой знае какво желание да кръщават на мен.

# 197
Хай, и на мен ми харесва името ти, а и си единствената, която познавам.

Уиш, той да се моли да не наследи кроткия ти нрав, че ще го побърка Simple Smile.

# 198
И аз нямам мераци да кръщават на мен, да си избират каквото име им хареса.

# 199
Даун, отдавна и на Говендър Мой, и на Нейна Кифленска Светлост съм казала, че искам да имат близнаци, да приличат на тях, а аз да съм жива, за да им гледам сеира.  Mr. Green

# 200
Това и майка ми и баща ми ми го говореха, но детето до скоро беше истински ангел. Сега имаме сдърпвания, но се разчитам, че ангелската му същност ще избие след пубертета отново, та не леж на тая Simple Smile.

# 201
И аз не държа децата ми някои ден да кръстят своите на мен или баща си. Аз съм кръстена на двете си баби, които имат близки имена, но те и до днес спорят, на коя от двете съм кръстена. 

# 202
  • София
Аз си харесвам името и ако някой ден имам внучка, и ако решат да я кръстят на мен, няма да се дърпам и да вдигам скандали като майка ми.
Ако не го направят, пак няма да страдам- името на детето си е решение на родителите.

# 203
И аз не държа да бъде кръстено на мен...ама хич.Цял живот съм с име,което не харесвам.Как ли пък не ще искам и внучето ми да е със същото-даже бих им забранила....За щастие няма такива изгледи.Ще си го кръстят както им харесва.Питаха ме аз какво харесвам-казах им,но в крайна сметка ще си го кръстят както решат...

# 204
  • Варна
Абе, по мои наблюдения поотмира вече тая традиция с кръщаването. Е, винаги има изключения, но около мен не се изтрепват да кръщават на баби и дядовци.

# 205
Дойде време и аз да се оплача, въпреки, че поне от отношенията ни до този момент мога да кажа, че имам възможно най-доброто, на което една жена може да се надява в лицето на свекървата. От близо половин година с мъжото си търсим някакъв сервиз за кафе, който да ни хареса и на двамата, защото обичаме да си угаждаме с удоволствито да използваме всеки ден неща, които ни радват. Поради, което съответно и не можехме толкова време да се спрем на нещо. И така, преди време пристига свеки и какво да ми видят очите- сервиз за кафе......, който освен по размерите си няма нищо общо с това, което искаме..... И съответно съобщава, че го е видяла и много го е харесала, а и нали ние си търсим в момента.....Направи и задължителното уточнение, че няма проблеми ако не ни хареса, но какво можех да и кажа "Не, не ми харесва, грозничък ми е..."

В нейна защита мога да кажа, че го е направила наистина с добри чувства и в никакъв случай не е искала да го натрапва, но все пак ми стана неприятно, че макар и с добри намерения някак подмина факта, че явно не искаме какво да е щом толкова време не си купуваме нищо.....

Знам, че това моето са бели кахъри, защото във всяко друго отношение си е направо мечта- нито се меси, нито дава непоискани съвети, не идва непоканена, че дори по някои въпроси го караме на един фронт с нея по отношение на мъжо Simple Smile

# 206
Остави го да отлежава някъде и си купи каквото харесваш,наистина бели кахъри.

# 207
  • Sofia
Остави го да отлежава някъде и си купи каквото харесваш, наистина бели кахъри.

Да  Peace  а като ви идва на гости, на нея й сервираш кафе от него, в знак на уважение  Peace

П.П. За мен даже е такава дреболия, че дори и бял кахър не мога да го нарека  bouquet

# 208
Моята пък, докато бяхме на почивка, купила нова покривка и я сложила на масата. Връщаме се и тя пристига: "Забеляза ли каква покривка ти купих, или ти тия работи не ги забелязваш?!"  Shocked

# 209
То така и стана, но нали и аз да не остана по-назад и да се оплача Simple Smile Простто ми направи впечатление, предвид факта, че до този момент не съм имала посегателства спрямо моето домакинство или пък опити за борба за надмощие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт