С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 071
  • 845
  •   1
Отговори
# 435
  • до едно тепе
Аз корема, извинете планината, си го снимах сама всеки месец,но снимки от бременностите в цял ръст и с компания май нямам. newsm78
Хм зълва ми режисира снимките от РД на детето. Тя на тях, а ние не. С нея детето трябваше да си духа свещичката. Трябваше да кажа 4 пъти, че искам обикновена семейна снимка-родители+ деца и торта, но не и стигна до акъла докато не се врътнах да изляза от стаята бясна. Не е кой знае какво,но за мен е обидно да ми дойдат в дома и да се разпореждат с протичането на събитието без да се съобразят с желанието ми. Казах на мъжо,че това е последния детски РД, празнуван вкъщи с роднините му. И на следващите,живи и здрави, ще присъстват само деца Naughty
Иначе за настояването на свекървата за брак и деца-ми грубо е. Това е много личен избор и никой няма право да се меси, натяква и тем подобни. не бих позволила такъв тормоз спрямо себе си Whistling

# 436
Много се харесвах бременна. Само петната по лицето ми през последната бременност да ги нямаше.

# 437
Антигона, да, не е кой знае какво, но все пак да се оплача и аз.

# 438
Аз и небременна не обичам да се снимам, камо ли да се умилявам от подобни снимки. Иначе се мисля за хубава, но на снимки излизам пълен кретен. Само като се сетя каква е последната ми снимка на шофьорската книжка Crazy. Въпросът е, че всички знаят, че не обичам да се снимам и не ме карат. Кажи ясно, че не искаш и готово. Ще си спестиш излишно трошене на нерви  Simple Smile

# 439
Много ви се моля, на шофьорската си книжка и аз съм като най-олигофренския олигофрен с поне 4 отличия по олигофренизъм. Снимките за документи въобще не се броят.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 19:42 от Антигона

# 440
Аз пък си мисля, че ако една жена много и истински обича съпруга си, то тя с нетърпение чака да му роди дете.

Антигона, малко се съмнявам, че наистина смяташ да не раждаш, ако  си избрала този мъж за свой спътник в живота. Малко ми се вижда изхвъргаческо това дето си казала, че тя внуци от теб няма да има.

# 441
Не се тревожи, Каг, хората от 10 години се съмняват. Никога в мен не е имало желание за дете, от малка съм го казала и не съм го и крила, дори и когато срещнах настоящият си партньор. При мен няма оправдания като да искам стабилна кариера, собствен дом, добри финанси, да си поживея или страх. Просто не искам да бъда майка.

# 442
  • София
Аз пък си мисля, че ако една жена много и истински обича съпруга си, то тя с нетърпение чака да му роди дете.

Антигона, малко се съмнявам, че наистина смяташ да не раждаш, ако  си избрала този мъж за свой спътник в живота. Малко ми се вижда изхвъргаческо това дето си казала, че тя внуци от теб няма да има.
Аз пък не смятам така. Смятам, че хората са различни.

П.П. Да му роди дете?!? То не е ли на двамата родители?

# 443
Аз и небременна не обичам да се снимам, камо ли да се умилявам от подобни снимки. Иначе се мисля за хубава, но на снимки излизам пълен кретен. Само като се сетя каква е последната ми снимка на шофьорската книжка Crazy. Въпросът е, че всички знаят, че не обичам да се снимам и не ме карат. Кажи ясно, че не искаш и готово. Ще си спестиш излишно трошене на нерви  Simple Smile
Ами то цялата драма стана като казах, че искам да съм частично ЗАД мъжа си, а не пред него до другите мацки. Ясно го казах, за мен няма драма, но  цяла вечер и сутрин имаше кофти поведение. И мъжът ми между чук и наковалня и само нареждаше какво ли не за да смегчи ситуацията и да ме представи в добра светлина. "Ааа, мамо, и Хикс много хареса този филм, кажи им Хикс". "Аа мамо, майката на Хикс ми подари тази тениска, кажи им Хикс." "Тя Хикс се влюби в Дрезден, разкажи им Хикс" . Аз нелепо се опитвам да съм приятна и се усмихвам изкуствено...То и друг гаф, Аз уж тихо казах на мъжа си, че о фортуна от Кармина Бурана е много драматична. Пуснаха я на сватбата на щерката, аз хич не го казах с лошо, аз много обичам Кармина Бурана, но о фортуна си е драматично парче и не бях го чувала в сватбен контекст, мен ме е страх от съдбата и не бих я споменавала на сватба, рождение етц. но това пък си беше гаф от моя страна, защото бях дочута. И ето, аз хем критикувам музиката, хем не заставам където трябва на снимката, хем съм на токчета и бременна, хем някаква странна балканка, румънка ли каква ли ...не става ясно откъде са ме изкопали.
Другата снахичка  беше на моя страна, макар и дискретно.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 20:12 от bodybeautiful

# 444
Аз също не исках да раждам дете по принцип, даже се бях заклела. Докато не срещнах мъжа ми. В един момент разбрах, че искам дете и то точно от този мъж. Не да му родя, а от него.
Предполагам, че K.A.G. има нещо подобно предвид.

# 445

Антигона, малко се съмнявам, че наистина смяташ да не раждаш, ако  си избрала този мъж за свой спътник в живота. Малко ми се вижда изхвъргаческо това дето си казала, че тя внуци от теб няма да има.
Аз пък не смятам така. Смятам, че хората са различни.

П.П. Да му роди дете?!? То не е ли на двамата родители?
Да, но бабите и дядовците не осъзнават това. И при нас имаме чувството, че всички вкупом чакаме дете,и тъщи и свекърви и тъстове свекъри, лели чичовци. Явно всеки се вълнува. Аз го разбирам това, изконно и естествено е да искаш рода ти да продължи да си видиш семето и тн. За възрастните хора е по-важно, защото осъзнават своята смъртност по-ясно. Но това не значи, че някой насила трябва да ражда, разбира се.

# 446
Когато и на двамата е Ок,няма какво да се каже.Трудна се среща такова съвпадение.Аз съм споменавала проблем при близки,тя има дете,в годините сме им казвали да си родят.Тя  казва,аз си имам той да му мисли.И изрежда проблеми,болна майка,друго,сега не е момент.Той  приглася,по нататък,сега  няма как.Свекървата се надяваше на дъщеря си,тя почина бременна.Спря  да им се меси.Тогава снахата започна  да иска имоти.Дори  докато чакаха ковчега от чужбина,където почина дъщерята.Отврат беше и рядко съм се ядосвала толкова.Стигна до апартамент,влогове ,бижута на сестрата на мъжа.И двете двойки нямат брак.Сега казва,че  е минало времето,свършило се и  е над 40,отива на 45.
В рода няма дете,Имат доста имоти.В един момент става така,че поколения  са събирали и няма кой  да продължи .Ако се разбират,ясно,че ще остане някога за дъщерята на снахата.Но  през всичките години тя си е нейна,така се отнасяха и някак остана чужда.Защото при други става общо дете,свое,тук не стана така.
Няма да получи приживе на свекървата нищо.Прекалено силно и на всяка цена иска.
И да ,всеки родител иска да види детето си с дете.Да  усети радостта ,да гушне,да страда и се радва на рожба.Това е естествено  и човешко.Да  остави нещо,някого,след себе си.Който няма деца не знае много неща от живота.Струват си всичкото.
Но  ако не ти понася мисълта за дете,по-добре  да не мъчиш  и  себе си и него.А на много не им понася докато не дойде и става най-важното им нещо,не разбират как са могли без него.Всеки с желанията си живее.

# 447

Относно болднатото, не, съвсем не е задължително. Иначе, Антигона е сладурана- още е безобразно млада и морето ѝ е до колене. Така и трябва да бъде, разбира се. Завид!

# 448
И аз мисля, че който няма дете, не знае много за живота. Дори за себе си. Но насила не става, с думи не може да се обясни.

# 449
Боряна, а защо не поговорим за родилите въпреки нежеланието си и открили, че са били прави да не искат.  Дори във форума има не една и две, които сами са казвали, че обичат децата си, но ако можеха да върнат времето назад не биха родили, защото не искат и не им харесва да са майки. Познавам, слушала съм, чела съм и съм си говорила с такива жени.

Не всяка жена си умира да е майка и смисълът на живота й да се състои само в имането на дете.

Общи условия

Активация на акаунт