С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 225
  • 845
  •   1
Отговори
# 525
Споделям виждането за нивото на осъзнаване и развитие. И не познавам нито един човек, който да не съжалява, че навремето е взел очевидно погрешното решение да остане без потомство. Това тръшкане тип "Аз не искам и няма сила на земята, която да ме накара да имам!" малко ми прилича на "Аз съм на контра, без значение това как ще ми се отрази в бъдеще"

# 526
  • София
Ха, това ме разсмя. Сетих се за една съфорумка, която в друга тема обясняваше как не познавала мъже, които гладят, следователно такива не съществували. Скици.

# 527
  • Най-красивата страна
Не всяка жена има майчински инстинкт.И не е задължително,като е жена да мечтае да ражда и да отглежда деца.
Аз ги разбирам.Може да съжаляват някой ден,но може и да са щастливи.Животът си е техен.
По-добре е да не създават деца,които не желаят,защото това се отразява и на децата.Децата усещат когато ги обичат,но усещат и когато са нежелани.
Не разбирам само,защо хората си пъхат носа в толкова интимни неща ,които касаят само и единствено мъжът и жената.

# 528
Няма гаранция,че като имаш деца и те ще те гледат на стари години.

Няма не, но и не е правилно да раждаш деца, само за да има кой да те гледа на старини.

Раждайте си, ако го чувствате. Ако сте като Антигончето, по добре не създавайте нещастни дечица.

Това, че има с кой да ходиш на екскурзии и да пееш песни е много далече от това да не си сам. 
Именно. Много възрастни хора, чакат с умиление да им звънне телефона, да се обади внук/внучка, да си ги чуят...или на празник, да се съберат, като семейство...и на тези прословути екскурзии да се похвалят, на кой децата му са по успели...

# 529
Какво трябва да се влага в "Антигончето"?

# 530
Жена/момиче, което категорично не желае деца. Peace

# 531

Използването на умалително, имах предвид.

# 532

Щото на повечето тук можеш да си им дете, от там умалително. love001
Пфу, че си мнителна значи. Crazy

# 533
Ей, да не полюбопитства човек  Whistling

# 534

Аз използвах умалителното, защото си само с една година по-голяма от Говендър Мой, т.е. си едно симпатично бебе, погледнато от моята камбанария. Laughing

# 535
По реакциите на Антигона и като цяло от постовете й имам особено усещане за студентка 3-ти курс, а не жена на 25 години. Казвам го с най-добри чувства и като човек, който прекарва доста време сред студенти.  И да, отлично знам, че не й пука как я виждат останалите, ако това ще последва като отговор. Simple Smile

# 536
На живо съм по-зле, тук даже се старая  Mr. Green

# 537
  • София
Ей, да не полюбопитства човек  Whistling
Ще полюбопитствам...ако не е прекалено лично би ли казала  5-6 конкретни причини, поради които не искаш да имаш деца? Надявам се, че няма да са спонтанни обяснения, а обмислени такива....при твоята категоричност.
И още нещо - наистина ли не те интересува мнението на приятеля ти по въпроса, та дори и на семейството му, в частност на майка му. Странно е ....това е толкова важно за взаимоотношенията.

# 538
  • София
Защо трябва да я интересува мнението на майката на приятеля ѝ? Това са лични неща за двойката и е достатъчно те да са се разбрали.

# 539
  • София
Защо трябва да я интересува мнението на майката на приятеля ѝ? Това са лични неща за двойката и е достатъчно те да са се разбрали.
Така ли смяташ? Според мен трябва да даде писмени обяснения във форума. Дано да пише черновата в момента.

Общи условия

Активация на акаунт