С какво ви дразнят свекървите- 85

• 65 628
  • 845
  •   1
Отговори
# 600
Антигона, ами ако се случи съвсем неочаквано да забременееш, какво ще правиш? Раждане или аборт?
Ако партньорът ти го иска, чие желание ще надделее?

Не си длъжна да ми отговаряш.

# 601
Антигона, ами ако се случи съвсем неочаквано да забременееш, какво ще правиш? Раждане или аборт?
Ако партньорът ти го иска, чие желание ще надделее?

Не си длъжна да ми отговаряш.

Аборт.

Ще надделее моето желание, не само в този хипотетичен случай, но и в другия когато аз го искам, а той не.

# 602
  • София
Тя си каза, че ще е аборт.
Защо е тоя зор?
Не виждаш ли, че колкото повече внимание ѝ се обръща, толкова по- богоравна се чувства!? Mr. Green

# 603
Тя си каза, че ще е аборт.
Защо е тоя зор?
Не виждаш ли, че колкото повече внимание ѝ се обръща, толкова по- богоравна се чувства!? Mr. Green

Хи-хи!

Умствените ти възможности са колкото на тиквена семка, бабет  Heart Eyes

# 604
Антигона, ти обичаш ли този мъж? Много се съмнявам.

# 605
Не съм се записала в темата?
Ни мой да бъде...

Разкажи какво направи, за да имаш дете.

# 606

Разбира се, че го обичам. Това не означава, че трябва да раждам от него.

# 607
Мисля, че прекалено много внимание се отдели на размислите на това момиче дали да ражда или не.
 Ами като не ще-не ще, много важно.

# 608
Генерализиране е да смяташ, че щом ти и още 800 от 1000 хиляда жени искате деца, то и останалите 199 задължително искат или ще заискат.
Никъде не видях нито аз, нито някоя от дамите, които не са на твоето мнение, да прави подобен извод. Може да заискаш, може и да не заискаш. Съществуваме именно заради ПРИРОДНО заложен инстинкт за възпроизвеждане. Което категорично не значи, че трябва да се множим, като братята роми и да раждаме, защото "трябва" и когато нямаме ресурси за отглеждане на дете. Но когато нямаш аргументи против раждането, като финансова нестабилност, чести служебни пътувания, изобщо нещо сериозно, си е чист келешлък Simple Smile

# 609
  • София

Да му родиш, Антигона, да му родиш. Не забравяй този важен момент.

# 610

Тъй  както го каза,от него -не,от друг може би?
Хлапе,всичко ти е наред.Младо си,живей  си живота както искаш.Решенията и последиците им са си твои и на никой  друг.
То  2  годишните имат характер и желания,та другите да нямат.Имат си всичко.

Чакала съм внука си да реши кога да го взема,когато подаде ръце.Не  става насила.За  голям човек да не говорим.

# 611
Значи аз само ви чета в тази тема, но според мен Антигона просто иска друг тип живот.

От нейните писания през годините тук съм останала с впечатление за друг тип жена от нормата и просто поредните й изказвания са щрихите в образа й.
Иначе я харесвам много и то най-вече заради хапливият и остроумен език, който е уж меден, а реално е с жило.  Peace

Абсурд, убедена съм, че всяка майка би се притеснила доста ако детето й няма никакви деца, но децата няма как да го осъзнаят когато са все още млади и независими.

Иначе тук освен имането на деца въобще винаги се говори с някакво снизхождение и неприязън към хората желаещи и имащи само едно дете, та не ме учудва развоя на изказвания, че въобще не се иксат деца.

# 612
  • София

Хи-хи!

А, твоята простащина никакво лустро не може да прикрие и всъщност, си взела много правилно решение- не бива да се размножаваш, че и без това чалгата ни е затиснала отвсякъде. Mr. Green

# 613
Дайте да разнищим някоя свекърва. Обаче не мога да се оплача от моята - много ми се радва, че аз съм й снаха Grinning

# 614
Хи-хи!
А, твоята простащина никакво лустро не може да прикрие и всъщност, си взела много правилно решение- не бива да се размножаваш, че и без това чалгата ни е затиснала отвсякъде. Mr. Green

Такива като теб са си затиснати природно. Mr. Green

Трудно ти се получават провокациите с тоя загладен мозък, но страстта, с която се пънеш буди възхищението ми. И неудържимият ми кикот, разбира се, но нека спра до тук, че с твоето ЕГН сигурно ще се задъхаш три пъти докато го прочетеш.

Виктория, ако си минала темата по диагонал или четеш както ти отърва проблемът не е в моя телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт