Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 783
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Аз още не съм го гледала, но чета спойлерите с удоволствие, изчетох и за следващите серии и благодаря за тях
За мен- изключая драконите, на които се кефите, всичко друго е пълна боза и вид фен фикшън. Чакам си книгите, сериала е...за убиване на времето, но нищо особено Simple Smile Слава Богу, не припадам заради него
Нищо чудно, че интересните образи са в застой този сезон и няма особено развитие около тях. Сезон-пълнеж.

# 121
Ауу, спойлер чак от първи епизод на осми сезон  Grinning Joy
Скрит текст:

# 122
Хъм... нещо от вчера вървят слухове, че и 5-ти епизод е изтекъл. Дали е възможно. Аз не съм много веща в търсенето, просто не знам къде да търся. Не ми ли го поднесат на тепсия в замундата, за мен все едно не съществува. Който е гуру да направи една проверка на изворите си.
Каквото има ново първо при "свободния народ" в редит излиза:
https://www.reddit.com/r/freefolk/

Аз предпримиерно повече няма да гледам. Много добре си ми беше преди в понеделник сутрин по едно епизодче за отскок Simple Smile

# 123
  • Вестерос
Скрит текст:
Aз  пък си мисля, че и в книгите  ще е така за Визерион и че ездачът му ще е КН, така на вторият е Джон и до там.

# 124
Имаше слух, че ще изтече още нещо в неделя, но май няма теч

# 125
  • Бургас
Страхотен епизод. Супер доволна съм този път от видяното.
Повече нема да пиша. Довечера.

# 126
Принципно от НВО пуснаха официално изявление, че сървърът им е бил хакнат и са откраднати всички епизоди до края на сезона. Това беше преди може би седмица. Засега обаче не са пуснати доколкото знам.
Аз изтеклият го гледах още като го пуснахте тук, но нямам търпение да си го гледам довечера на 50'. Такъв епизод не може да бъде жертван на лаптоп, при това с такова кофти качество, с каквото беше Simple Smile Нооо... аз съм си такава - чета спойлери до откат, искам си да гледам, ако ще на телефона, поне да видя за какво иде реч. Но после задължително на големия екран  Laughing Laughing Laughing

# 127
  • Варна

Оказахме се прави за видението на Хрътката в пламъците, съвпада с това, което вижда Бран от трейлъра. Правилно ги вижда нещата кучето му с куче. Значи шансовете се увеличават. НК вече стерео го шпионират.

# 128
  • Бургас
Принципно от НВО пуснаха официално изявление, че сървърът им е бил хакнат и са откраднати всички епизоди до края на сезона. Това беше преди може би седмица. Засега обаче не са пуснати доколкото знам.
Аз изтеклият го гледах още като го пуснахте тук, но нямам търпение да си го гледам довечера на 50'. Такъв епизод не може да бъде жертван на лаптоп, при това с такова кофти качество, с каквото беше Simple Smile Нооо... аз съм си такава - чета спойлери до откат, искам си да гледам, ако ще на телефона, поне да видя за какво иде реч. Но после задължително на големия екран  Laughing Laughing Laughing
Не е за лаптоп и за кофти качество на 100%. Аз съм с hbogo и там гледах днес. И довечера пак.

# 129
Относно новия трейлър:

Скрит текст:
Хареса ми Тирион как изгледа Денерис - от типа "Айде, и на тая взе да й хлопа дъската".  Twisted Evil

# 130
Не знам какви ги мислят Тирион и Варис, но Олена се оказа права според мен. Понякога правилния начин не е правилен.

# 131
  • Buffyworld
На мен ми мина като мисъл, дали Тирион нарочно не забива Дани ? Дали не работи зад гърба й , в полза на Ланистър ? Знам, че звучи невероятно, но досега брилянтните му планове се провалиха до един. А може и да го прави несъзнателно, не знам. Но в края на епизода, когато Тирион се молеше на Джайм да бяга, единият от дотраките му каза ....." ТВОИТЕ хора не могат да победят ..... " То е ясно, че Тирион си обича Джайм, но все пак  се замислям.

Странно ми беше да гледам как Дани се опитва да махне стрелата от врата на дракона , другите я гледат отстрани , но никой не идва да й помогне   #Crazy Горкото драконче, дано да оцелее. Много ме изкефи как в последния момент я защити и избълва огън срещу Джайм. Освен това , счупи арбалета на Кибърн, което донякъде показва, че драконите имат интелект. Явно обаче не могат да бълват огън през цялото време, може би им трябва време да "презаредят", така да се каже.

# 132
Не знам какви ги мислят Тирион и Варис, но Олена се оказа права според мен. Понякога правилния начин не е правилен.
Така е. В тази връзка се сещам, че пропуснах да изкажа адмирации за Хексе, страхотно заглавие е избрала за новата тема - Enough with the clever plans!  Wink

# 133
  • Варна
Скрит текст:
_Buffy_, спокойно. Нищо му няма на гущерчето. В официалното промо за следващия епизод се вижда как се връщат по въздух с Денерис в Драконов камък. Леко ранен само, но щом може да лети, значи все едно бълха го ухапала. (Крия се още, че може да има хора, които работят, а не като мен айляк и чак довечера да гледат серията. Да не става ясно, че раняват Дрогон.)

А за Тирион... замислям се и аз. На Дени не и ли остана още едно предателство да срещне - за любов. Да не се окаже братската любов. Все пак Тирион, освен че обича брат си, дължи и живота си на него.

# 134
Скрит текст:
Аз пък първият път го чух Тирион да си казва Hurry, fool, когато Джайм нападаше Драконовата, то па било  Flee, fool

Общи условия

Активация на акаунт