Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос
Вече го има по тракерите, в мобилната има скрит текст да пишеш.

Елена, не задълбавай Grinning Grinning Явно не е важно Grinning

# 31
В новата няма.😉
В Замунда дали ще го Има?

# 32
  • Сидни
хааххаах...добре, няма!
Ама Давос е новия Станис Grinning

# 33
Еми да, ама те нали заминаха уж за Дорн и Планински рай...+ някаква част към Кастърли рок? Останаха ли достатъчно кораби в Драконов камък?
Скрит текст:
Да, останаха им. Някой изрично каза, че имат достатъчно кораби за дотраките.

# 34
Скрит текст:
Аз май ще се окажа права, че Тирион е предателя.
Много ми е мъчно за дракона, че го раниха. Дано не умре. Много се кефя на Денерис. Такава мощ, с такова невинно лице са подбрали. Браво на Дани. Чу съвета на Олена, че познавала много умни глави, но е оцеляла по-дълго от тях, защото не ги е слушала.
Скрит текст:
Няма такова нещо. Защо си мислиш така, заради реакцията му когато Джайм хукна срещу дракона? Че той по-скоро мърмореше нещо от рода на "недей бе, идиот"  Grinning
Върти се друга фенска версия за предателство - Варис. Хващат се за репликата му към Мелисандра "по-добре не се връщайте". Страх го било, че тя можела да види, че е предател, така го тълкуват. А и сцената, когато Денерис му прощава и му казва, че ако я предаде, лошо му се пише? Някак беше не на място, а пък я включиха. Не, хич не ми се вярва, ама не се знае знае ли се....

# 35
Скрит текст:
Тирион не е предател - няма и защо да е. Той няма желание властта да остане в Церсей, нито пък той или Джайми искат да управляват. Реакцията му беше нормална - това е брат му, когото той обича. Между двамата имаше разбиране и топлина, въпреки всичко.
За Варис нищо не смея да предричам - но все пак той доста труд положи да докара Денерис до там, където е.
 Не ми се вярва да я предаде.

# 36
  • Варна
Чудесен епизод. Накрая простоооо... чак очите ми се насълзиха от кефффффф. За малко даже да прихлипам с глас от удоволствие. То почти оргазъм ми докара. Grinning

# 37
Скрит текст:
Много ми е мъчно за дракона, че го раниха. Дано не умре. Много се кефя на Денерис. Такава мощ, с такова невинно лице са подбрали. Браво на Дани. Чу съвета на Олена, че познавала много умни глави, но е оцеляла по-дълго от тях, защото не ги е слушала.
Скрит текст:
Няма такова нещо. Защо си мислиш така, заради реакцията му когато Джайм хукна срещу дракона? Че той по-скоро мърмореше нещо от рода на "недей бе, идиот"  Grinning
Върти се друга фенска версия за предателство - Варис. Хващат се за репликата му към Мелисандра "по-добре не се връщайте". Страх го било, че тя можела да види, че е предател, така го тълкуват. А и сцената, когато Денерис му прощава и му казва, че ако я предаде, лошо му се пише? Някак беше не на място, а пък я включиха. Не, хич не ми се вярва, ама не се знае знае ли се....
Скрит текст:
На мен ми се видя, като да се чуди, какво чака, да напада. Друг шанс, няма да има. Може и да греша.

# 38
Скрит текст:
Скрит текст:
Няма такова нещо. Защо си мислиш така, заради реакцията му когато Джайм хукна срещу дракона? Че той по-скоро мърмореше нещо от рода на "недей бе, идиот"  Grinning
Скрит текст:
На мен ми се видя, като да се чуди, какво чака, да напада. Друг шанс, няма да има. Може и да греша.

Скрит текст:
Неее, той се шашна като го видя да отива към дракона и му каза "Бягай бе, идиот!" щото много ясно,
 че ще го опържат /дори да беше убил Дани, пак щяха да го светят - я дракона, я някой дотрак/. Тирион просто се притесни за него.

ЕДИТ: Даже после каза, сега видях - You fucking idiot, точно когато Джейми се засили към Дани.

# 39
Чудесен епизод. Накрая простоооо... чак очите ми се насълзиха от кефффффф. За малко даже да прихлипам с глас от удоволствие. То почти оргазъм ми докара. Grinning
Аха, имаше един момент, дето усетих все едно ми се изправят космите на гърба. Пък нямам там косми, сигурна съм!  Joy

Скрит текст:
Когато се появи с дракона, естествено  Simple Smile Направо станах на дракон и аз

# 40
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. Само се записвам, че скритият текст ми е в повече и явно дискусия няма да има до около вторник другата седмица.

# 41
  • Вестерос
Имаме дискусия, но на новия епизод вече. Старият е минало Grinning

# 42
  • София
Ей, тия нещастници от HBO един велик сериал имат и не могат и не могат да го опазят.
Миналия сезон стана големия цирк с изтеклите 4 епизода, сега пак всичко се знае отдавна.  Close

А за простите индийски мангали какво да кажем. Ега Ганг прелее...
Не съм гледал спойлерите, но някои са забравили да слагат такива и без да искам видях някои неща, направо съм бесен.  #Cussing out За какво си плащам на HBO и чакам да гледам в HD на 49 инчовата плазма, като отвссяде ги крадят завалиите и отвсякъде валят спойлери. То човек изобщо да не влиза в нета.
И като изгледам епизода в понеделник, пак ще трябва да чета 100 мнения назад заради спойлерите. Всеки сезон на Игра на тронове се превръща в мъчение за мен, хаха. Поне с TWD нямам тези проблеми, за да се нервя излишно.

Иначе честита ни нова безброй подред тема. Simple Smile

# 43
Сваляш го, качваш на флашка и си го гледаш на плазмата. Аз си го изгледах доволно на телефона, гледайки на кръв, всеки който ме прекъсва и съм доволна. 😁

# 44
Аз пък не мога да разбера - хора, които не искат да четат спойлери - какъв го дирят тук непосредствено след излизане на епизода в Замунда (което обикновено е сутринта преди излъчването по НВО) - какво точно, различно от обсъждане на серията, очакват да прочетат в темата?

Слагам в скрит текст винаги, просто аз за себе си не мога да се начудя. Ние се събираме понеделниците вечер у дома компания. Друго си е на 50 инча. Аз обаче, с изключение на първата серия (и то защото бях обещала) - всички други си ги гледам сутрин на лаптоп. Чета спойлерите. Останалите от компанията обаче, от неделя вечер дори във Фейса гледат да не влизат, за да не им попадне някой спойлер. Камо ли, да влизат в специална тема... Ми като се дразните на спойлери, и като си разваляте удоволствието, стойте настрана от теми, групи, страници и т.н, свързани със сериала.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт