Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 43 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Сидни
оффф радвам се, че на повечето ви хареса епизода, но за мен..
Скрит текст:
вече е толкова плосък и глупав. Сериалът се държи само на едни дракони и битките с тях и толкова.
 Толкова тъпи разговори, такова разтягане, такава скука. Няма логика никаква - първо тръгват на най-тъпата мисия евър. Обаче Данито казва, че не можела да иде с тях, пък после " я прати един гарван да й кажеш какво става и да дойде"...е ВТФ...какво може да става? Те какво очакваха да стане? То верно,
 че това едничко зомби като по поръчка остана само то, ама нима са очаквали да си го вземат и да си заминат без да ги усетят?охххх... Тва езеро за толкова време как не замръзна яката, нали там уж е мега студено? Интересно ми е кой уви Визерион със вериги? Има зомбита - гмуркачи? Обичам го тоя сериал,
 обичам историята, обичам и книгите, но не мога да не се ядосвам на тъпотията. Да ефектите са мн яки,
 операторското майсторство е на супер високо ниво, обаче сюжета е мега тъп, жалко!
Даарио остана в Мирийн да пазаи. Денерис му нареди да стои там.

# 661
  • Вестерос
Разпаднаха им се кокалите Grinning

Скрит текст:
Може ли да изкоментирам простотията как Джендри избяга обратно прати врана, тя прелетя чак до КЛ и Дани довтаса, а при нашите все едно някакво си мижаво време е минало.

# 662
  • Сидни
Еми да, точно! ВСИЧКО е мега нелогично!
Скрит текст:
Ама тя беше сложила бялата шуба  Laughing Как всички с готовност се качват на дракон обаче. Щеше да е много по яко и зрелищтно, ако Джон беше спасен от Регал и да си тръгне на него, отколкото чичо Бенджен пак да спасява положението...

# 663
Нищо няма да тегля, ще си чакам серията. Ама ви чета де Mr. Green

Ама сте буквалисти. Колко време било минало, пък този, онзи - гледайте и се наслаждавайте. Пък като спре да ви кефи, не гледайте Hands V

# 664
Екшън-комедия.Джеки Чан,Жан Клод Ван Дам и Брус Уилис ряпа да ядат. hahaha
Сценарият все едно е писан от Сливестър Сталоун и е редактиран от Димитър Пенев.  Mr. Green

# 665
  • Сидни
Начи, стига сте казвали да не се коментира, ако не ни харесвало...писна ми! Ще си коментирам колкото си искам!! Naughty
Странно ми стана, защо
Скрит текст:
КН стреля летящия дракон, а не Дрогон, дето беше кацнал на 3 стъпки от него и стоеше неподвижен...логика,А?

# 666
  • Варна
Разпаднаха им се кокалите Grinning

Скрит текст:
Може ли да изкоментирам простотията как Джендри избяга обратно прати врана, тя прелетя чак до КЛ и Дани довтаса, а при нашите все едно някакво си мижаво време е минало.
Скрит текст:
Ясно.
Всичките детайли по сюжета не ми се коментират, защото ДиД го обърнаха на холивудски екшън. Тъпо е, но донякъде и разбирам, трябва да съединят всичките линии за финалния сезон и явно нямат време. Приемаме как всички различни хора от "великолепната седморка" се събраха в един отряд, някак си. Приемаме, че Давос щял да им пречи (чак ми се ще да го обвиня в страхливост).  Приемаме всички телепортации и действия на героите за които не ни е предоставено обяснение. И така... Иначе зрелището е един път. Simple Smile
Във фейса се спори дали Визерион е мъртъв или не. КнН го вдигна, както превърна бебето в Друг - с докосване, а не като другите мъртъвци - с жест. Хм... зомби ли е Визерион или Друг?
Скрит текст:

# 667
  • Вестерос
Не КЛ, а ДК съм искала да пиша...

За мен е Друг, не зомби.

И никога няма да им простя липсата на логика!

# 668
Не е чак толкова велик епизодът, но се случиха интересни неща във втората половина.
Имаше прекалено много фалшиво напрежение.
Скрит текст:
Аря защо подаде ножа на Санса?
Моят торент от пиратите си е целият епизод.

# 669
И аз съм на мнение, че всичко вече се крепи на първоначалната инерция и на драконите. Другото го съшиват с бели конци колкото да го добутат до края. Дано в книгите е съвсем различно.

Епизода си е брутален.

Скрит текст:
Много се радвам, че я нямаше секс сцената от спойлерите. Дано я няма и следващия епизод. Ще е черешката на цялата торта от нелогични простотии.

Харесаха ми разговорите по пътя зад вала, тва беше най-естественото нещо в тоя епизод. А на Тормунд и Хрътката се смях с глас.

От детайлите ми хареса как е направен вала при източен страж, на етажи на етажи, без асансьор май.

Много лесно го хванаха това зомби (Хрътката много яко го заби на шипа на дракона) но пък щом всички падат като се убие бродника, смятам, че още по лесно ще спечелят. Да си бяха взели и един стрелец с тях.

Явно доста преседяха на тая скала там. И Хрътката ако не ги беше закачал щяха да си чакат още там.  За появата на Денерис вече казахте. Жалко за дракончето, да се надяваме, че после Бран ще го покара малко.

Дани можеше да приключи цялата война ако само се беше усетила да ги подпали тая групичка бродници.
Драконите уж доста умни ги изкараха пак сега не се усетиха сами да нападнат бродниците. Дрогон преди 2 епизода сам си счупи скорпиона.  Регал можеше така изодзад да го подпали малко Simple Smile

Много ми хареса Тормунд каква емоция и гримаси вкарваше в боя. От Дани пък очаквах същото а вместо това получихме стъписване. Иначе добро палто и барнаха, същинска ледена кралица Simple Smile
Аря де да знам, поради това, че не харесва Кутрето ли се държи така със Санса, изпитва я един вид дали не крои нещо с него. Даже накрая си помислих, че верно ще я убие. Защо и даде ножа и аз не знам.

# 670
  • Варна
И аз съм на мнение, че всичко вече се крепи на първоначалната инерция и на драконите. Другото го съшиват с бели конци колкото да го добутат до края. Дано в книгите е съвсем различно.

Епизода си е брутален.

Скрит текст:
Аря де да знам, поради това, че не харесва Кутрето ли се държи така със Санса, изпитва я един вид дали не крои нещо с него. Даже накрая си помислих, че верно ще я убие. Защо и даде ножа и аз не знам.
Скрит текст:
Аря със сигурност се изкушава да заколи сестрицата си и да надене лицето й. Детските комплекси още са дълбоко в нея, колкото и да ги оправдава със загриженост за Джон. Надявам се все пак да са и останали задръжки и да не убие Санса.

# 671
  • Вестерос
За мен
Скрит текст:
на Дани ѝ спря сърцето като видя Визерион да потъва в езерото.

Я кажете
Скрит текст:
какво каза Бенджен на Джон преди да удари коня по дупето да тръгне, че не чух хубаво.

# 672
Че няма време Wink

# 673
  • Вестерос
Мерсаж.

Какво остава от спойлерите за последния епизод
Скрит текст:
..Sansa orders Arya to kill Littlefinger
..Jon and Dany have sex
..Cersei, Euron, Jamie, Jon, Daenerys, Tyrion, Mountain, the Hound and pretty much everyone else meet in the Dragon Pit to see the white walker which makes Euron scared and Jamie join the fight, Cersei also says yes, but plays them again.
..Sam and Bran figure out Jon's real name is Aegon
..Flashback scene, Rhaegar and Lyanna marriage in Dorne
..Cersei misscaries
..Viserion takes down the wall with blue fire (end of the episode)

# 674
Скрит текст:
Аря и казва, че може да е Кутрето, както и всеки. За мен я изпитва. Дава и ножа като в насърчава да го убие. Мъртвия дракон, става "друг"/ нямаше да се замисля за разликата, ако не бяхте споменали.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт