Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 112 398
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Купих си маска за лице, на марка Cien от Лидл. Не знам дали става, само 1,19 лв. Утре ще я видя.

# 121
  • русе
На мен лично Лидълската козметика добре ми понася на кожата.
Доволна съм от измиващият им гел за лице,лакочистителя и тампоните за грим.Забравих за шампоана против пърхут също.

# 122
  • на последния етаж
А на мен - никак!

# 123
На мен от Лидл ми харесват слънцезащитен лосион 50 фактор,тампоните за лице и гела за лице,но веднъж пробвах маска и кожата ми стана червена и пареща,не повторих.Както и не посмях да пробвам кремовете им.

# 124
  • Бургас
Уинд,моля те да споделиш,кое е това кремче? Ако може и снимка! И аз съм с торбички под очите. Ужасни са!

# 125
От това, което съм пробвала съм доволна  от гела, ексфолианта, тоалетното мляко, единия лак за коса и онова медицинското за измиване.

# 126
Купих си маска за лице, на марка Cien от Лидл. Не знам дали става, само 1,19 лв. Утре ще я видя.
Пробвала съм с цинк и бяла глина /почистващата/ - харесва ми. Всъщност те са по 2 пакетчета за 1.19 лв. и всяка може да се ползва по 2 пъти.
От Лидълските продукти съм доволна от слънцезащитното мляко, дезодорантите-спрей против изпотяване (не се спират изпотяването, но ухаят приятно), памука, малките парфюмчета, шампоана с кератин. Хубави отзиви съм чувала за измивния гел, но не съм пробвала лично.

# 127
Да моята точно тази, значи всяко се ползва по два пъти. Трябва да помисля в какво ще прехвърля останалото количество. Благодаря. Още не съм я пробвала.

# 128
  • София
Знаете ли къде  в София мога да намеря пълната гама от продукти на Евтерпа? Имат ли фирмен магазин?

http://pesteliv.com/brand/167/evterpa.html

Благодаря за споделения сайт. Ще го имам предвид, при следващи покипуки от Евтерпа. Аз си купих витаминната маска и шампоана парфюм. Допадат ми.

# 129
Маската за която писах е добра. Без да преувеличавам. Не е най-прекрасната, която съм ползвала, но си струва за парите. Почисти ми кожата, стана мекичка, гладка и леко се избели. Един плюс от мен.

# 130
Препоръчайте ми хидратиращ продукт за тяло след баня, но под формата на спрей.

Да си повторя питането. Има ли такова животно?

В Лили видях да се продава това LIRENE Flower Collection Asian Lotus хидратиращо мляко за тяло в спрей
за цена около 11 лв., но нямам наблюдение относно качествата му.

# 131
Мерси. Blue Heart
Вече купих един на Балеа с алое вера и глицерин - 5 лв.
Вчера го пробвах за първи път, лесно се разнася, но сякаш ароматът бързо се губи.

# 132
А какви всъщност са преимуществата му?

# 133
Така и така сте заговорили за маски за коса,та да се включа и аз с едно прясно мнение ,но не и за Дав...
Та,бях на гости на моя приятелка и забравих козметиката си за коса и се наложи да използвам това,което и тя.
Останах очарована от тези две маски "Маска за коса с арганово масло FarmaVita Argan Sublime Oil Mask" и "FarmaVita AMETHYSTE Hydrate Velvet Mask Маска За Суха И Изтощена Коса ".
Първата маска доста много и добре напоява косата. Бих казала,че е подходяща за доста изтощени и третирани коси,защото утежни с една идея повече моята коса. След използването и забелязах колко мека и блестяща е косата. Не се забелязваха малките ми цъфтежи. Аромата е богат и наситен,но не и неприятен или дразнещ и остава след това. Консистенцията е много гъста,а продукта е супер икономичен!
Втората маска е по-скоро хидратираща за коса,която не е толкова изтощена и увредена. Доста добре се отрази на косата ми. Направи я жива и лесна за стилизиране. Не я "напои" толкова добре,колкто горната,но не я и утежни. Аромата е доста силен и се запазва дълго време след измиване,но пък мирише на парфюм. Консистенцията и е с една идея по-течна от предходната.Отново е супер икономичен продукт.

Обобщено за двете маски бих казала,че са СУПЕР БЮДЖЕТНО ПОПАДЕНИЕ! Разфасовките на които аз попаднах бяха по 1л. всяка и са за цена около 30 лв./бр. Моята приятелка твърди,че не си спомня откога ги е купила,защото както казах са много икономични на разнасяне. Тя е истински очарована от ефекта им. И двете сме с дълги коси до дупето близо,с единствена разлика,че моята не е боядисана,а нейната е. И на двете обаче косите ни са "жадни" за масла,дълбоко подхранване и добра хидратация и тези маски ми дадоха всичко това. Използвала съм ги по два пъти всяка. Интересното и при двете маски е,че не попиват напълно в косата,а остават мазен и лигав филм,които без проблем се отмива след това.Аз използвам професионална козметика за коса,но определено за в бъдеще ще си ги закупя!

# 134
А какви всъщност са преимуществата му?
За мен лично лятото е по-удобно да е под формата на спрей - пръскам, масажирам/втрирам леко и това е.

Общи условия

Активация на акаунт