Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Ще си взема и аз такава боя за вежди, но дали ще се справя.. Grinning
Иначе обмислям да ходя в салон да ми боядисат и извият миглите.

При ламиниране миглите стават по-хубави. Лично мнение.

А то не е ли едно и също? Много малко информация намерих в интернет, някъде пише извиване, другаде ламиниране. Намерих само една оферта с намаление и там ще отида, макар че ми е далеч, но не намерих друг салон, който да прави тази процедура.

Почти. При ламинирането се подреждат по-хубаво миглите. Обърни внимание с какви продукти работят в салона.  Това също е важно. ще чакаме да покажеш резултата. Simple Smile

# 331
Страхотен крем за коса открих на VELNEA,съвсем случайно.
Много добра фиксация без никакво слепване,особено добре става със сешоар Simple SmileПрепоръчвам го!
Струва 3.99

# 332
В enzo са докарали коректора на maybelline master conceal. Чувала съм много хубави отзиви в интернет Hug

# 333
  • София
Много добра фиксация без никакво слепване,особено добре става със сешоар Simple SmileПрепоръчвам го!
Струва 3.99
Скрит текст:
Като гел за коса ли се ползва? Ако е  като него, хич не се разбрахме с гела, така си стои в шкафа.

# 334
Момичета, аз пак за съвет, до сега ползвам само пудра за лицето, слагам само крем, без основа и т.н., не обичам хиляди тубички в козметичната чантичка(особено като гостувам на половинката).Фонд дьо тен съм използвала на импала , но сега са ми тежки едни такива лепнещи, пробвала съм на гарниер СС или ББ не помня, но никаква покривност няма,както и на Ревлон, вчера мазнах тестер на мейбълин супер стей, и той ми идва като кремче губят ми се на лицето, какво ще ме посъветвате да опитам, не знам какво ми трябва точно

# 335
Момичета, аз пак за съвет, до сега ползвам само пудра за лицето, слагам само крем, без основа и т.н., не обичам хиляди тубички в козметичната чантичка(особено като гостувам на половинката).Фонд дьо тен съм използвала на импала , но сега са ми тежки едни такива лепнещи, пробвала съм на гарниер СС или ББ не помня, но никаква покривност няма,както и на Ревлон, вчера мазнах тестер на мейбълин супер стей, и той ми идва като кремче губят ми се на лицето, какво ще ме посъветвате да опитам, не знам какво ми трябва точно
Аз съм много доволна от този, цветът вече сама трябва да видиш кой ти пасва Simple Smile

# 336
Благодаря, ще ги потърся, тъкмо са и мънички  Hug

# 337
Благодаря, ще ги потърся, тъкмо са и мънички  Hug
ами по 35 мл са (масово фон дьо тените са по 30 мл), но опаковката е удобна Simple Smile

# 338
Аз от този получих много пъпки, а и други се оплакаха от същото, така че внимавайте.

# 339
благодаря ще следя

# 340
Sunrise, с какъв тип кожа си? Мазна, суха? Трудно така да ти препоръчаме нещо. Аз лично не харесвам фдт на Лореал, от всеки един от тях ми излизат страшни пъпки.

# 341
По принцип ми е мазна, в т-зоната, и за това ползвах само пудра, но сега  около очите ми е сухо и ми е интересно,че сега като си сложа крем мазен всичко попива, не знам дали е нещо временно, на 40 станах лятото, бях си взела на арома кю 10, беше ми мазен, а сега попива и сякаш кожата ми е жадна, не знам дали е период някакъв, измъчих ви с моите обяснения , благодаря за търпението ви

# 342
Мацки, предложете термозащита за коса. Не съм ползвала досега преса. По принцип имам здрав косъм, без проблеми.

# 343
  • Перник
Струва 3.99
Скрит текст:
Като гел за коса ли се ползва? Ако е  като него, хич не се разбрахме с гела, така си стои в шкафа.

И аз бих искала малко повече информация за този крем. На суха или на мокра коса се слага? Кое става добре със сешоар с него?

# 344
  • Бургас
Струва 3.99

И къде го откри Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт