Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
От аптеката съм я взимала, на нея пише "Mazsan"

# 481
И аз съм с черната в червена опаковка от доста време. Много съм и свикнала и не я сменям за друга. Купувала съм я от магазин за левче. Втората от горе на долу. / снимката не е моя/

# 482
  • Тра-ла-ла
Точно такава черна в червена опаковка ползвам от години. Полудявам като я изгубя някъде, защото вече никъде не ги намирам по магазините. Преди време случайно бяха заредили в близкия супермаркет

# 483
  • София
Продават ги в магазините тип едно левче.
По центъра на Дондуков и Пиротска ги има.

# 484
  • Тра-ла-ла
Продават ги в магазините тип едно левче.
По центъра на Дондуков и Пиротска ги има.
Тенкс, тенкс Hug Като намеря - ще се запася за близките 5 години Laughing

# 485
  • Стара Загора
Ха, моите пинсети са излезнали с търсачката явно. Simple Smile Затова да ви споделя опита ми с черните през годините.
Имам една и на мен ми е любима, нищо че имам още 5 други - ползвам почти само нея. Но! Ако знаете колко непотребни има от тях, майка ми е изхвърлила много и не е единствена. Аз също съм имала още 1-2, но горната на снимката е единствената добра. Трябва да няма луфт отпред като я стиснете, иначе не хваща космите и не може да ги дръпне или ги къса. Точно защото са китайски, има всякакви партиди. Ако вземете 5, не се знае колко от тях ще стават. А и вече новите са доста тънки сякаш. Моята вече е обелена, но я имам от 10 г. сигурно.

# 486
Мда, моята отдавна вече не е черна Grinning

# 487
  • Deutschland
И аз съм от феновете на черните. Имам три броя от тях Simple Smile

# 488
И аз се присъединявам към феновете на черните.
Имам 4, от тях само 2 скубят, обаче не си ги заменям за нищо. Simple Smile
И тази също имам
Скрит текст:
ама не съм възхитена

# 489
И аз,мойте са 5.

# 490
  • Sofia
Моята е такава:

От аптеката, около 15 лв беше. Взех си втора, защото пъвата я съсипах в един ремонт на компютър. Ходих, гледах в Двата щъркела за Солинген, но нещо не си харесах там. За пинсета пари не пестя, ползвам ежедневно и като си свикна, не искам нова Simple Smile

# 491
И аз,мойте са 5.

И аз съм с такава черна (която вече е сива) и също не я заменям за нищо. Ползвам я поне 5 години и нямам забележки, преди това имах същата, която изкара дори повече отново в добро състояние, преди да я изгубя. Имала съм и Солинген за около 4лв и други, но тази е в пъти по-удобна. Но се замислям, че е само една и трябва да се запася с още. Намирам ги в магазин за козметика и домашни потреби на цена около левче.

# 492
Минавам да похваля,новото червило-молив на Голден Роуз- Смарт липстик.Взех номер-01,много добре покрива с 1 нанасяне,а с молив под него издържа часове наред.Препоръчвам го.

# 493
Момичета препоръчайте ми крем за лице, олио, масло или каквото и да е за доста суха кожа на лицето на нормална цена...

# 494
Момичета препоръчайте ми крем за лице, олио, масло или каквото и да е за доста суха кожа на лицето на нормална цена...
Аз също съм с много суха кожа на лицето,но отдавна намерих моето решение.От години ползвам единствено бебешки кремове.Например хидратиращия крем на "Здраве" за лице и тяло в синята тубичка от 150гр.Но през зимата той ми служи за основа на друго по-мазно детско кремче на "Mixa" отново за лице и тяло в бяла тубичка от 100гр.,който е за чувствителна и суха кожа с 10% глицерин и колд крем.Трябваше да пръсна сума ти пари за скъпи и маркови продукти докато разбера,че това е гениалното решение за мен.Двете кремчета общо излизат към 10-11лв.Успех на красотата!

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 15:52 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт