Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Нивеа софт и Нивеа класически си ги ползвам перманентно от години. Имам ги и двата . Нивеа софт всеки ден, а другия при необходимост или зимата. Супер са, ползвам и други видове, от време на време, сега имам един на Дева с алое. Тези които не ми харесват ги подарявам. Все пак нивеата си е нивеа.

# 421
И при мен Reve de miel върши супер работа, но хич не е икономичен. От два месеца го имам и съм преполовила бурканчето. Но, ако човек се маже само по веднъж на ден, може и да стига за повече.

# 422
Аз вчера си взех мъничката опаковка на Нивеа крем,не е мръднало качеството,за това-браво Simple Smile
И понеже пиша за Нивеа-моля ви,кажете ми хубави ли са новите им шампоани Hairmilk,искам да си взема този за плътна коса,защото моята е такава,например да ги редувам с h&s ?

# 423
  • София
И при мен Reve de miel върши супер работа, но хич не е икономичен. От два месеца го имам и съм преполовила бурканчето. Но, ако човек се маже само по веднъж на ден, може и да стига за повече.
Аз от няколко зими хабя по 2 бурканчета на сезон, при все, че го държа вкъщи. В чантата си нося стандартния.

# 424
За устни ползвам балсамчетата на Нивеа с плодовите аромати, тези които са в гилза като червило. Вършат работа, но и аз се мажа често, не допускам чак да ми се напукат устните почти никога.
Ако вече са се напукали, като съм си вкъщи ги мажа с чист мед и гледам да остана колкото може по-дълго без да ги оближа, помага много да се възстановят по-бързо.
Иначе и кокосово масло за мен е страхотно за устните, но аз обичам да се мажа по няколко пъти на ден и като не съм вкъщи, си разчитам на ягодовата Нивеа.

# 425
  • Стара Загора
Аз от няколко зими хабя по 2 бурканчета на сезон, при все, че го държа вкъщи. В чантата си нося стандартния.

Аз слагам вечер веднъж и рядко сутрин, защото е много гъст и обикновено имам останало количество като се събудя. Затова и го ползвах толкова дълго време. В момента имам други отворени и чакам да свършат с нетърпение, за да си го купя отново.

# 426
Балсама за устни ми е незаменим Nuxe от години.Много малко и след ядене пиене не са ми сухи устните,а аз имам няправо белещи се,дори лятото. Peace За около години ми стига едно бурканче почти без да ползвам други балсами Peace
Нищо друго така ефикасно инв дългосрочен план не ми помага.
Хималаята не ми харесва,На крейзи също лаверата също.Много краткотраен ефект. Peace

# 427
Аз вчера си взех мъничката опаковка на Нивеа крем,не е мръднало качеството,за това-браво Simple Smile
И понеже пиша за Нивеа-моля ви,кажете ми хубави ли са новите им шампоани Hairmilk,искам да си взема този за плътна коса,защото моята е такава,например да ги редувам с h&s ?

Пробвах шампоана Hairmilk и спрея от серията. Нищо особено не са и двата.
Писала съм и за двете в блога.
Тук сравнявам шампоана Hairmilk с Nivea Diamond Gloss Care. http://silvenamakeup.blogspot.bg/2017/07/nivea-hairmilk-diamond- … ss-care.html#more
Тук писах за спрея: http://silvenamakeup.blogspot.bg/2017/08/nivea-hairmilk-complete-7.html#more

# 428
И аз имам Nuxe, мажа веднъж на ден - вечер преди лягане. Устни не е необходимо да се мажат много пъти на ден, ако продуктът е качествен, тоест добре формулиран. Този начин на действие е натрапен от множеството балсами за устни на пазара, които масово съдържат само запечатваща съставка - вазелин, например, но нищо сериозно хидратиращо. Което в дългосрочен план или не прави нищо, или допълнително изсушава устните. (Нивеа/Лабело. Плюс очарователен алкохол на второ място в състава по някаква безумна причина.) Балсамът за устни също така не е необходимо да е мазен, за да действа. Един от най-добрите беше на Neutrogena Nordic Berry,  но нещо не го виждам напоследък. Той беше извънредно сух и идеален за под червило.

Еos са много добре формулиран продукт, мисля да си взема един за навън, когато измажа моя на Burt's Bees.
Червеният на Лавера също е с чуден състав и абсолютно натурален, може би хидратиращите съставки са му леки за доста хора. На Nuxe в бурканчето също е преобладаващо натурален. Него винаги ще си го поддържам за вкъщи, защото медът наистина е чудодейно средство, но пък ми е силно неудобно да го мажа директно върху устните и да следя да не капе някъде. Мисля, че помага доста повече от разни масла.
Разболявам се леко и явно дишам през устата, защото снощи устните ми бяха трагични, направо парчета кожи стърчаха. Намазах се, тая сутрин - бебешко дупе^^
Но и ексфолирането е важно.

# 429
Аз ще препоръчам нещо много бюджетно за напукани устни - балсам за устни Хармония с ванилия, но от новите опаковки, които са с фолио. Години наред ползвах Leocrema с мед и мляко и не го заменях за нищо, но този е в пъти по-добър и като действие и като състав. А цената е без коментар - 1.80. Преди кожата на устните ми постоянно се сменяше, а откакто го ползвам, се събира мъртва кожа и видимо се обновява само във вътрешните ръбчета на устните.

# 430
Последните няколко седмици част от горната устна направо ми се белеше много лошо и от всичките ми пробвани балсами, които имам еос, нивеа, бъртс енд биис и какво ли още не точно този на Леокрема с мед оправи цялото положение и най-накрая устната ми се пооправи без да е за кратко и да имам нужда постоянно да се мажа за да е ок както с другите.

# 431
Много неприятно, добре че си намерила решение. Леокрема с мед и мляко беше много хубав, докато беше в старата опаковка с цветно фолио на цена 3.60 и после като го пуснаха в нова златиста само с надпис и с друга цена 3лв, вече не беше същия. Твоят от кой вид е?

# 432
Момичета спрях се на фон дьо тен дермакол само че за цвят ми е трудно да се ориентирам .Някоя ако е ползвала , моля за съвет. Досега съм ползвала цвят пясък на виши.

# 433
За напукани устни ползвам вазелина на Хигитест, който е с 30% прополис, и съм много доволна. Единственият минус е, че е в кутийка и трябва да се нанася с пръсти.

# 434
От всички фон дьо тен -и , които съм ползвала най-довола съм от vichy dermablend . Изключително покривен , обаче , поне при моята кожа , трябва преди него да нанеса крем или основа , защото не се разнася хубаво , консистенцията му е по-гъста

Общи условия

Активация на акаунт