Отговори
# 600
Александра, благодаря, редактирах! Доверих се на ГТ.

Нали Йекта искаше да печели време. Вероятно не е успял да се докопа до снимката преди Ългаз и Джейлин. Енгин премина на червен светофар като отиваше към контейнера.

# 601
  • София
Привет!
Лучия, как да промени съдбата на Енгин? За мен е труден отговора, защото ясно видяхме, че убиеца е Енгин. Мисля, че нямаше за цел да убива, но Инджи го предизвика и то много жестоко за един влюбен мъж. Какъвто и да е психопад или даже съвсем нормален при такива обиди, при такава злост и враждебност от нейна страна, малко са тези, които не биха я цапардосали. Лошото е, че на него му попадна в ръката  "якия" пепелник. Всичко ни показаха - това, че я напъха в куфара и изхвърли в контейнера. Възможно е да не са ни показали всичко - от наемане на колата, пътя до контейнера и обратно. Възможно е още неща да ни покажат, както и да запълнят празното квадратче на заподозряните. Кой ли ще го запълни? За мен също е интересно и дали дядо "Карлеоне" от затвора, чрез своите хора не участва по някакъв начин в защита на Чънар?

ПП. О, сега видях, че сте писали и си изясних въпроса.

# 602
  • Кърджали
Вярно, че мина на червено, аз все по инерция скорост пиша. 😁🙃
На мен продължава да ми е интересно тази изчезнала кола кога и как ще се появи. Все си мисля че ще се появи. Първо помислих че дядото ще е замесен, ама той па няма как да знае кой е истинския убиец, че с коя кола е бил... То бива мафиот, бива, ама чак толкова не вярвам.
Джейлин срещу Енгин, Ългаз с Нева. Няма да пада темпото.
Но пък Нева май най - макрав ще разбере защо е изоставена и ще спре да се залъгва, че е било за нейна защита

# 603
Привет! Догадки много, да не забравяме кървавото петно в двора.Върху него камерата се задържа. Мисля,че откраднатата кола ще я намери точно дядото, както откри и таксиджията. Въпросът е Илгъз наясно ли за разговорът,с който Джейлан  предизвиква Енгин, ситуацията е много опасна за нея и дали това не е поредният капан за убиеца.

# 604
Определено са измислили как да задържат хората пред екрана.
С нетърпение чакам утре.
И пак Джейлин е емоционална, Ългаз е железен. Дано не изкривят образите. Засега се справят брилянтно. Всички образи са интересни и действието не се върти около 4-ри човека, а другите да са излишни.

# 605
  • тук, на мястото си
Интересно ми е да ви чета. Благодаря ви!
Дядото ще намери колата, ако някой му каже за нея. Илгаз знае ли? Не си спомням да са видяли на камерите в нощта на убийството кола до кофата с боклук.
Нева не я съжалявам, важното е да не излезе толкова завистлива като брат си.
Чудя се вечер какво ще правят - лелята ще ги следи изкъсо, сигурно и проверки ще им прави. Grinning

# 606
За камерите край дома на Енгин Ерен каза, че някои не са работили, а на други изображенията били толкова неясни, че не им вършат работа. Не знаят маршрута му до контейнера, вероятно са стигнали до глобата по номера на колата.

"Tut elimi buradan gidelim... ♫ Ceylin'le beraber şarkıyı dinlemeyi, söylemeyi bırakamayanlardan mısın?"

https://www.instagram.com/p/CVqE8eflaLr/

# 607
  • AMS

Благодаря за интересните постове!!!
Която и нишка да се проследи,
който и герой да се вземе, всичко е интересно.
Наистина няма излишен персонаж!!!
Колко много неща се случиха само за 6 епизода
и въпреки това все още има изненади.
Та при този сценарий, всяка моя прогноза,
за следващо развитие на нещата,
е обречена на пълен неуспех.

# 608
  • Кърджали
За камерите - имало една развалена, а другите били от онези, фалшивите дето само приличат на камери, но не снимат. Щяха да проверяват и още някакви, но предполагаха че записитв няюа да са от деня на убийството (повечето камери пазели само 7 дни запис) Предполагаха че  камерата у Енгин е заснела Инджи, но Йекта ще е унищожил кадрите

А тази песнипка много я обикнах. Мога и цял ден да я слушам

# 609
  • тук, на мястото си
Но те видяха продавача от сергията как отива с моторчето до коша, но не помня да е имало заснета кола. За камерите пред къщата на Енгин казаха, че не работят - така мисля, но може да греша.

# 610
  • Кърджали
На улицата на която е къщата на Енгин - една камера е развалена, друга имало - имитация на охранителна камера (не знам как ги водят тези). Щяха да приверяват май и другите улици, но Ългаз предполагаше че няма да има полза.

Колата с която е сниман Енгин за акта, не е наета от Енгин официално.а нелегално. Това може би ще е ключа, който ще е от полза на Ългаз и Джейлин - колата снимана някъде покрай или оо пътя за мястото, но Енгин я е наел нелегално...Нали едва ли биха еешили че е тръгнал на дискотека

# 611
  • AMS

Ето я колата >>>

# 612
Здравейте, момичета Simple Smile
От втория фрагман аз останах с впечатление, че нашите хора сигурни доказателства нямат. Но лодчицата, появата на Енгин с парите до контейнера за боклук, заснетото преминаване на червено и фишът за глоба могат да им послужат за психологически натиск върху Енгин да си признае за убийството. Той и без това не издържа на такъв натиск, що не се разрева и когато майката на Джейлин го прегръща и разказва за пуснатия "убиец". В едно нещо обаче не съм сигурна - дали това е самостоятелна акция на Джейлин, или е подготвена от всички. Ако Джейлин не е издържала и е тръгнала сама на разговор с Енгин, нещата ще се усложнят нататък... Така си мисля. Thinking

# 613
# 614
Привет!
За всичко споделено Flowers Bouquet

"Неочакван брак, който шокира всички! Но кой искаше този брак; Джейлин или Ългаз?"

https://www.instagram.com/p/CVsID4RFzAa/

Heart Eyes Heart Eyes

В интервю Онур Дурмаз признава, че никой от актьорите не е знаел кой е убиецът. Той разбрал, че ще играе убиец едва като получил сценария за пети епизод. Sunglasses

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 13:44 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт