Отговори
# 660
Здравейте и от мен, момичета.
Много се заплете ситуацията. Какво ще направи сега Джейлин? Има някакъв план, това е ясно. Явно Ългаз и Ерен доста ще закъснеят.
Дали този път Метин баба ще скрие престъплението на сина си, въпреки че ще е лесно да се докаже самозащита? Голямо мазало настава. Мога само да кажа браво на сценаристката, всеки път ме оставя зяпнала от изненада.
Благодаря на всички за споделеното.

# 661
# 662
Много се заплете ситуацията. Какво ще направи сега Джейлин? Има някакъв план, това е ясно. Явно Ългаз и Ерен доста ще закъснеят.
Дали този път Метин баба ще скрие престъплението на сина си, въпреки че ще е лесно да се докаже самозащита? Голямо мазало настава. Мога само да кажа браво на сценаристката, всеки път ме оставя зяпнала от изненада.
Как ще скрие , в автобуса имаше камера .Ако го направи , край с кариерата му и с всичко .Дано онзи не е мъртъв .
Понеже бомбандирам дружките от темата на Неслихан с Присъдата , това ми постна Еванджелин , там Каан също ни е голям любимец , страхотен Емир

# 663
В тренда на ТТ Yargı е на първо място, на второ е Vicdan Hands Clap

Али Билгин в кадър зад Ерен

Водата е за Ългаз Joy

# 664
Фили, точно затова мисля, че лесно ще докажат самозащита. Но те за малко не го загубиха Чънар. Сега може и да действа различно баща му. Надявам се, че няма да сглупи така. Ще стане много зле иначе.
Лучия, това с чашата вода ми хареса JoyJoyJoy

# 665
Как ще скрие , в автобуса имаше камера .Ако го направи , край с кариерата му и с всичко .Дано онзи не е мъртъв .
Понеже бомбандирам дружките от темата на Неслихан с Присъдата , това ми постна Еванджелин , там Каан също ни е голям любимец , страхотен Емир

Емир не ми говори,че мога есе,съчинение и ферман да напиша за Емир и как сега няма помен от Емир в Каанджъм. Емир е най-харизматичния злодей който съм срещала а Каан игра така реално,че все едно се качва за последно да играе някаква пиеса.Изживя го и ние полудяхме заедно с Емир , плакахме с Нихан и нейните дертове и да си призная грам не ми беше мъчно,че Кемал гушна букета а ,че станаха на на нищо с Емир заедно.

Емир и кафето:

# 666
Фили, точно затова мисля, че лесно ще докажат самозащита. Но те за малко не го загубиха Чънар. Сега може и да действа различно баща му. Надявам се, че няма да сглупи така. Ще стане много зле иначе.
Лучия, това с чашата вода ми хареса JoyJoyJoy
Личеше си ,че е отвличане в автобуса , ама бащата да не вземе да го крие Чънар ,че има доказателства ,че са били заедно  ...
Нева не ми е противна ( все още ) , много е объркана - влюбена , изоставена , сега и тази женитба , да не си на нейно място , но Парс е отварт - комплексар , подмолен , завистлив , че и по момата си пада - ужасТ

# 667
# 668
# 669
Фрагман нямаше пак ще си чакаме през седмицата какво ще пуснат

Каан и Серенай - Лимоново дърво
ПП:Каан е първия партньор екранен на Серенай.

# 670
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз съм под силно впечатление от последната сцена на снощната серия. Какво разбрах от превода онлайн, макар че разбираемо преводачката превежда дума по дума, следвайки сложната конструкция на турските изречения, които винаги започват с поредица обстоятелства. Smile
Излиза, че Джейлин предварително е била готова да разреши дилемата, която стои пред адвоката, чиято сестра е убита. И нейното решение е в полза на позицията, която обществото й е поверило. В монолога си тя представя два варианта:
- Първият: убиецът се предава и си признава. Реакцията й - ще контролира гнева си от загубата и ще бъде справедлива, няма затъмнява погледа си, както казва Книгата.
- Вторият: убиецът не си признава, а е хванат, но съжалява. Реакцията й - ще му прости. Защото, ако ще възстановява справедливостта, трябва да е честна, за да запази вътрешното си равновесие, за да стои на краката си.
Тук, според мен, има предвид това, което в процеса на разследването научи за Инджи - не е била невинната й малка сестричка, която е обгрижвала. Но (!) не е предвидила един друг вариант - че убиецът ще е най-близкият й приятел, на когото е съчувствала и винаги подкрепяла. Това е неочаквана и неразиграна в мислите й ситуация. Видяхме реакцията й още на покрива на онази сграда, както и последващите, когато трябваше да изтърпи Енгин до себе си - стряскане и повръщане. В думите й сега личи наслагването на нови, още по-страшни болка и гняв - приятелят й от ученически години е толкова болен, безсърдечен и лош, че я утешава, съжалява и винаги е редом с нея през целия процес на търсене на убиеца. Удар в гърба... Така че на въпроса, какво ще прави сега Джейлин, тя не е мислила. В тоя момент е непридвидима, а и започна да върти пепелника в ръката си. Не съм сигурна, че това е съзнателно действие, тя не знаеше все още, че убийството е извършено с пепелник. Аз план не виждам в монолога й и действията й. На тази среща тя отиде, защото вече не сдържаше гнева си и искаше да се изправи очи в очи с приятеля - убиец. Затова Ългаз се и разтревожи за нея - или тя ще извърши безумна постъпка, или ще падне жертва на Енгиновото безумие.
Приятен ден на всички ви! Flowers Four Leaf Clover Nature Sun With Face

# 671
Тази серия ме изтощи. Не ми хареса какво направиха с Ългаз. Това с предложението за брак ОК, но катастрофата с колата, в която принципният прокурор, твърди че подозира наркотици и прибира колата е нелепо.
Не ми хареса и държавието му спрямо Нева. Били сгодени, насрочили дата за сватба, очевидно я цени. Отиде да и каже за сватбата, чуя я че повръща, е как не му се обърна сърцето да влезе и да се погрижи за нея.
Когато затвори Джейлин, 5 пъти ходи в килията.  Твърде голямо разминаване за мен в образа.
А железният убиец, който до 5та серия никой не подозираше и се държа нормално, се разкапа за 2 серии.

# 672
Рейтинга

# 673
  • София
Привет!
Момичета, великолепни сте! Много ви благодаря за разсъжденията, а за мен и разяснения.
Рейтинга е много добър, но дано това не ги накара да разтягат събитията и да ме разочароват. При падругите прочетох, че "Присъдата " е замислен за 13 епизода и мисля, че това е предостатъчно.
За коментар ще чакам субтитрите, но от първото гледане ща кажа, че чаках, чаках да разбера какво става с Чънар. Жив е и съм доволна, но за Зафер  какво - нищо? Момчето ранено как е дошло до вкъщи и как е разбрало, че Зафер е мъртъв. Надявам се да му е помогнал някой. Я от хората на дядото, които си мисля, че следат Чънар, а може и от тези, които дадоха пистолета и колата на Зафер. Нищо не изясниха и ме ядосаха. Пак чакане и хиляди съмнения.
Момичета, извинявайте, че пиша така, ама възрастта си оказва влияние за да задавам безброй въпроси /  защото вече се вдетеняваме/. Добре е, че в тази пандемична обстановка- без други развлечения /театър, опера, концерт, кино и др. ми е много от полза да гледам по няколко пъти някой сериали/ за сега са само два/.
Благодаря ви още веднъж и дано да има в скоро време превод и трейлър. 
Поздравявам ви с
Скрит текст:
Хубав ден и бъдете здрави.

# 674
  • Кърджали
Присъда е замислен за един сезон по принцип ("Лъжец" е 13 серии)
Но сценаристкатанв едно интервю каза чемима вариант и за край на сериала (ако решат да си остане 1 сезон) и за край на сезона.

Относно Нева аз все още чакам да разбера защо Ългаз се е разделил с нея. Има нещо - с Нева е по-безразличен, а към Джейлин направо трепери върху нея.

Общи условия

Активация на акаунт