Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 90 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,благодаря за доуточнението за новата снимка и за новите гифчета! newsm10

Вичи HugЦвети Hug

от 4 октомври ДиК започва и в Унгария по к.Tv2

Желая ви приятен и успешен топъл ден! bouquet

# 496

Привет, привет! Hug Peace

Засмян и интересен ден ви желая! Laughing Peace

В 16:30 няма да съм в Бодрум, но пред някое филмче ще съм Embarassed Wink Вчера опитах новият сериал с Еркан и Сонгюл Rolling Eyes Отдавна не ми се беше случвало да гледам половин епизод, без да разбера за какво иде реч.. ooooh! Зарязах го, ако поумнея в бъдеще, може и да го погледна отново.
Затова пък си харесах френско филмче с типично лек хумор, качество с което отличавам европейското от американското кино Peace
Скрит текст:
Raid dingue / Вземи ме със щурм (2016)

Ами така сме големите бели птици, обичаме си киното и без нас не може Joy Joy
Хубав ден ! Hug

Като си нямаме сериал, поне романтична музика да имаме Grinning
Лили Иванова - Едната любов

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 11:06 от nadine1111

# 497
Здравейте! Kiss

Най сетне у дома!
А това е по пътя... Подробности по-късно...

Пълна съм с впечатления, очаквам малко да отлежат. На моята възраст не е правилно да съм прекалено екзалтирана...Smile
Хубав ден ви желая! Heart Exl

# 498
Привет! Hug

Цитат
Вчера опитах новият сериал с Еркан и Сонгюл Rolling Eyes Отдавна не ми се беше случвало да гледам половин епизод, без да разбера за какво иде реч.. ooooh! Зарязах го, ако поумнея в бъдеще, може и да го погледна отново.
Надин Hug,аз го гледах онлайн!Сега изчаквам бг.превода от една от групите!Сериалът не прилича на обикновените турски сериали!Джевдет Мерджан се е постарал в ефектите! Peace
Скрит текст:
Али Кемал търси убиеца на баща си!Има брат и сестра!Израснали са в дом за сираци!Мелек ханъм(Нур Сюрер) е работила там и е като майка за тях!

Линка Hug,явно си си купила книгата ИЧ! Wink

ден и нощ...

Приятен следобед! Hug

# 499
Здравейте! wavey

И днес цял ден трябва да съм на д.то си, та да се обадя. Не чаках няколко часа и да не видя, че е сложена снимка, и виждам, че Злати е сложила стара-нова от сесията на Мерве Хасман. Hug

"Оджата" днес има рожден ден, но не пишат, колко е чукнал Джансел.

# 500
Викам да намина за малко преди да отлетя за тръстиката

Ха, здравейте дружки

Мерве Хасман вече започна да ми заприличва на фокусник - мине- не мине 2-3 седмици и хоп извади някоя скрита фотка на Туба от фотосесията миналата година  Whistling

от 4 октомври ДиК започва и в Унгария по к.Tv2

Злати  Hug мерси, че ни я донесе
ДиК започва в Унгария след 2 седмици. А при нас дали ще дочакаме такъв момент? Thinking

Гледам, че някой вече се е снабдил с току що излязлата от печат книга на ФО  newsm08

Здравейте! Kiss

Най сетне у дома!
А това е по пътя... Подробности по-късно...

Пълна съм с впечатления, очаквам малко да отлежат. На моята възраст не е правилно да съм прекалено екзалтирана...Smile
Хубав ден ви желая! Heart Exl
Линка  thumbsup браво! Кога успя и да минеш през книжарниците Laughing

Вичи Hug Hug, Цвети Hug, Благодаря ви за настроението и хубавите мисли
Надин Hug  Hug Може би сериала с  Еркан и Сонгюл с превод би бил по-разбираем? newsm78 Ако има такъв (надявам се Злати да ни информира) ще го погледна. Но ако е толкова карашък -
 няма да си губя времето  с него и аз Peace Препоръката ти за филма (и не само за този) си ги запазвам в папка "за по-късно". И когато имам време гледам по някой филм от там. За което ти благодаря  bouquet

Открих, че ако обичаш живота
Живота ти отвръща със същото.

Артур Рубинщайн

В същността на всеки от вас има скрита по една утрин, която чака да изгрее окъпана в светлина.

Руми

Хубав да ви е следобеда!

ПП. Злати Hug, Сабинка Hug писали сте докато търся туй-онуй

# 501
Здравейте Hug
Линка Hug е успяла да си купи книгата,сега,като ти поотминат емоциите,
ще чакаме да ни разкажеш.
Надин HugБлагодаря ти за филма.
Злати Hug

Мамина команда.

Сабинка Hug waveyКанти Hug wavey

# 502
След като отразих себе си, сега да отразя вас. Sunglasses

Започвам

Сабинка Hug ти си като прелетните птици (нали сме ято  Twisted Evil) и се появяваш като свърши лятото. Laughing Поне при нас днес свърши и заваля и задуха типично есенно. Cry
Джансел Елчин
Роден: 20 септември 1973 г. (възраст 44), Тире, Турция

Да му е честит рождения ден!  bouquet
А Сабинка  Hug, чакаме всеки ден да се обажда и без новини. Hug

След 10 години...
Злати  Hug на теб и Вичи  Hug специално благодаря, че поддържате огъня, докато някои скитаме насам-натам. Heart Eyes

Надин  Hug благодаря за филма, с удоволствие ще го погледна. Много те моля да не пропускаш филмите, които са ти се сторили интересни, да ни уведомяваш. За сериалите не настоявам чак толкова... Laughing

Канти  Hug благодаря ти, че отделяш от изключително натоварените си дни и нощи (свидетел съм  Embarassed) и ни радваш с прекрасните си гифчета и колажи! Благодаря!  newsm51

Цвети  Hug прекрасна е новата сн от старата фотосесия! Hug Радвам се, че въпреки новите си любимци, намираш време и за нас.  Hug

Баги  Hug ни забрави, но сигурно си има важна причина, които да  й е жива и здрава!  Sunglasses
Радвам се, че тези дни и Танчето  Hug се е появила!  Hug Знам, че ни държи под око, и очаквам да се обажда по-често!  Wink
Както и Гуга  Hug, която пък съвсем ни забрави...

За ИЧ ще пиша по-нататък. Гответе се за анализ на книгата и мястото й сред прочетената от мен турска литература, или поне започната... Mr. Green
Чучулигата - Решат Нури
От устните към сърцето - Решат Нури
Джевдет бей и неговите синове - Орхан Памук
Името ми е Червен - Орхан Памук
Мадоната с коженото палто - Сабахатин Али
Любов - Елиф Шафрак
Забранения плод- Халид Зия Ушаклъгил
Истанбул червен - Ферзан Йозпетек

Може да има и други, но не си ги спомням. Без Чучулигата, която съм чела няколко пъти, но в ученическите си години, всички други ги четох в последните 5 години.
Скрит текст:
Преди няколко месеца с голям зор прочетох Забранения плод, има я в електронен вариант, макар, че аз я четох като обикновена книга.
Никак не ми хареса. Причислявам романа към блудкавата булевардна литература, с неприятни герои, от които нито един не бих взела за приятел. Абсолютно съм убедена, че СЦ са променили романа, осъвременили са го, за да има успех.
Но като роман определено е долнопробен.  Sick
Отношението към жената, което автора изразява, много ме възмути и отврати.  newsm11
Четох романа 1 месец, макар да е с големината на ИЧ и Мадоната, които прочетох за няколко часа. Глътнах ги, както се казва!  Laughing
А за ИЧ - в следващ пост!  Peace

# 503
Привет! Hug

Вече са известни премиите за ФФ в Адана Peace
За филм- 350 000 ТЛ
За режисьор - 50 000 ТЛ
Тук са изредени всички категории: http://adanadoruk.com/haber/13968/adana-ffde-10-turk-filmi-altin … in-yarisacak.html

Наздраве за Джансел! Peace Без него не си представям ПС Grinning

Линка, можеш да си пишеш следващ пост без притеснение Wink

# 504
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Да ви проконтролирам и аз, въпреки другата ми краста  Wink и Линка  Hug не го правя по задължение или за благодарност  Wink, просто и аз не искам  hahaha да изпускам от око баш любимката ми от години назад  Peace

Така, че... дори и да пропусна да напиша нещо, поради липса на време, идея или материал  Wink, то... не мога да си легна спокойно, ако поне веднъж не съм надзърнала тук - в това бъдете сигурни  Peace

И понеже преди не съм слагала нова снимка от сесията, то...  Wink сега да наваксам   Simple Smile

# 505

Още един турски сериал отива в историята Rolling Eyes Приключват го на десети епизод другата седмица.

Сабинкова вече няма оправдание, че цяла нощ гледа тенис и цял ден спи Wink Американскте турнири вече приключиха, затова да се стегне малко и да се появява не като Коледата, ами поне като ден от седмица Mr. Green

И малко вечерна музика в добро съчетание- Род Стюарт и кадри от филма "Писмо в бутилка" Peace

# 506
Здравейте Hug

На всички в темата  love001 

Тези дни не само съм в тръстика, а съм и майка наживо Grinning, та виртуалните занимания са на заден план, но поглеждах в темата да не изпусна нещо.
До ИЧ може още  не съм стигнала - утре живот и здраве, но пък попътувах виртуално покрай стари-нови снимки и анонси за филм-фестивали newsm47

Снимката от юни, за което ни напомни Канти, я разгадах  не по дрешката Peace На река Делян и устието й съм била, а и я познавам от филма "Родени от морето" (с Онур). За нея за първи път чух от  пресата, която писа, че Туба е купила там къща за родителите си.

Скрит текст:
Едно прекрасно място, все още запазена от застрояване място. Намира се в югозападна Т-я, някъде на границата на Егейско и Средиземно море. Няколко непретенциозни заведения и издълбани в скалите ликийски гробници са единствените следи от човешка дейност. И естествено лодките. Пътува се сред скали, малко гора и много тръстика в дебнене да зърнеш гиганстките костенурки карета карета, които всяка година идват за брачните си игри по плажа, който отделя морето от реката. Заради тях районът е защитена. Плажът на костенурките през 80те години е бил обект на ожесточен спор м/у инвеститори и природозащитници. Бил е избран за най-добър в света.

Mалка обиколка по фестивалните градчета:
Цитат
Vlissingen:

Скрит текст:
Vlissengen e разположен в областта Зиланд. На нея е наречена Нова Зеландия. Кръстник й е  един холадски заселник.
Bergen:

Calgary:

Batumi:

Adana:

Bodrum:

Спирам с обиколките. Понякога се  Crossing Arms на моите хора. Не ме оставят на едно место newsm47

Канти Hug, завъртя ми се свят, но малчуганът  се кефи, та  няма да я спирам Туба Wink

И накрая празнично - хей живот, здравей, здравей!

Цвете:
и наздраве за Джансел:

Впечатленията на Линка сега няма да ги чета Peace Оставям си ги след като и аз прочета ИЧ. Улавям се, че в такива ситуации по-скоро следя дали са основателни, т.е.  съм под влиянието на чужди емоции и мисли и ми трябва време  да усетя неподправено моите.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 22:18 от Bagi

# 507
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugБлагодаря ти за фестивалната обиколка на "ОЩЕ "

Радвайте се на дребните неща, бъдете уверени и
позитивни, вярвайте в себе си и мечтите си!
Желая ви перфектен ден !

"Всеки върви по своя път. Ако се движиш по него с удоволствие, значи това е твоят път. Ако се чувстваш зле на него – то във всеки един момент можеш да го напуснеш, независимо колко далече си стигнал. И това ще бъде правилно."

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 508
  • Русе
Добро утро!  Hug

Туба и без цветове, само в черно/бяло пак ми е интересна и си я харесвам.  Peace

А за настроението... - това е достатъчно.  Simple Smile

Вичи  Hug както винаги с хубавите ти думи започваме деня!  bouquet

Канти, Баги  Hug а от вашите интересни и богати на информация постове, дори да не видим навреме, винаги имаме какво да научим  bouquet

Хубав и много успешен ден!  Peace

# 509
                  Добро утро! Hug

Линка HugБаги HugНадин Hug,за всичко споделено от вчера! bouquet bouquet bouquet

Цитат
.....Ако има такъв (надявам се Злати да ни информира) ще го погледна. .......
Канти Hug,вече има бг.превод! Wink
ИЗВЪН ПРОТОКОЛА еп.1 Бг.суб.
https://youtu.be/qhb5tH3OzNw

Вичи Hug,благодаря че ни напомни за днешния ден! bouquet

Приятен прохладен ден! bouquet

ПП Цвети Hug

Общи условия

Активация на акаунт