Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

По задачката на Надин слагам снимката, песента ви я оставям като загатка:
Тогава бях на вълна текстове на песни "написани точно за нашите" Wink и преди култовия 29ти епизод бях сложила точно тази песен bowuu Wink

Баги, ще се опитам да дам отговор без да съм сигурна Thinking Хасрет ходи по падналите есенни листа, затова залагам на "Мъртвите листа"- Ив Монтан

# 586

Още една асоциация от задачката на Надин  Heart Eyes

Баги нали знаеш приказката за обущаря  Mr. Green  Laughing Доста често е в сила.  Слава Богу мисля, че се справих бързичко този път  Whistling
Да се надяваме да не си чак такъв карък  newsm08
Скрит текст:
Здравейте Hug

Сабинка, хубава новина си донесла Hug И аз като си купих книгата разбрах за Синелибри. Рових за участниците и програмата, надявайки се да зърна познатото заглавие, но освен за Рут Колева, която не ми е любимка и внучката на Черли Чаплин друго не научих. Явно ще пускат  на час по лъжичка. Дано Ферзан бей е дал съгласието си за след 16ти, дотогава ще съм на ремонт. Иначе ще се окажа голям карък smile3511  А ако самият той реши да си представя книгата и филма, ще съм още по-голям smile3511smile3511, ако пък доведе и Туба - smile3511smile3511smile3511.
Сабинка, Канти разчитам на вас за билет Praynig
А Туба е давана по бг екрани - "Баща ми и сина ми". С Канти го гледахме на дните на турското кино, а публиката в салона от реакциите се оказа форумна newsm47 Нещо ми се върти, че  Попитай сърцето си е прожектиран на фестивала във Варна Любовта е лудост Thinking Тогава просто гледах, без да следя Туба

По задачката на Надин слагам снимката, песента ви я оставям като загатка:
Тогава бях на вълна текстове на песни "написани точно за нашите" Wink и преди култовия 29ти епизод бях сложила точно тази песен bowuu Wink

Надин и мене ме върна в детските години Hug Тогава не знаех, нито коя е Мери Хопкин, нито че песента е английска, за мене беше част от лагерния фолклор, който усърдно си събирах в тефтер...
Та ми звъннаха в главата Годините на Богдана. Като си направя сметка, вече седем години съм в темата и спокойно мога да кажа "тъй много донесли, тъй много отнесли..."  Поздравявам ви с нея и благодаря, че толкова време споделяме своите пристрастия Heart Eyes

Да продължа със спомените и фестивалите. Фейсът се грижи за тях. Това съм качила преди година, значи по това време е била премиерата на ТР.

И с питането на Канти да продължа:
Цитат
Злати, ни светна за Несринката, аз за клекналата се  newsm78 Накието ли е или аблата? Сега, като се вгледах в снимката, май разпознах още една свекърва - Сюхейля. Остава неразпозната средната.

Клекналата е абла-та, но понеже е с хубав тен и е похудела както казва Сабинка ,може би не можем да я разпознаем веднага. А тази в средата отзад е последната свекърва на героиня на Туба - Фюген /не се сещам за името на актрисата в момента Embarassed/Предполагам, че Злати  ще ни каже името й

Вече и в ТТ я има новината за участието на ЧИ във федтивалната програма в София на Cinelibri Peace
İstanbul_Kırmızısı‏ @istanbul_krmz  2h2 hours ago
Bulgaristan'da 11/22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Cinelibri Sinema ve Kitap Festivali Ana yarışmasında #İstanbulKırmızısı yer aldı pic.twitter.com/SsTHP1r1zM

Слагам и тази притча, която може и да сте срещали, но понеже е много хубава ви я предоставям на вниманието Peace
КАК БОГ СЪЗДАДЕ ЖЕНАТА С ЕДИН НЕДОСТАТЪК

Скрит текст:
КАК БОГ СЪЗДАДЕ ЖЕНАТА С ЕДИН НЕДОСТАТЪК

Притча, която всяка жена трябва да прочете... и запомни!

Когато Бог създавал жената, дошъл при него един ангел и го попитал:
- Защо се стараеш толкова много?
- Има много неща, които трябва да изпълня, за да я направя добре. Жената трябва да има много движещи се части, но в същото време да се движи грациозно, да има само две ръце, но да може да прегърне няколко деца едновременно и да умее да ги прегръща така, че да отнема от тях всяка болка – и на удареното коляно, и на наранената душа. Трябва да може и да се излекува, когато самата тя е болна, и да работи по 18 часа в денонощието.

Ангелът бил изключително впечатлен.
- Но това е невъзможно. Как ще направиш всичко това за един ден? Отложи го за по-късно.
- Не, не мога. – отвърнал Бог. – Трябва да я завърша още днес. Жената ще бъде моетo любимо творение!

Ангелът се заинтригувал още повече и се приближил, за да види отблизо това създание. Той я докоснал и възкликнал:
- Господи, та тя е толкова крехка и нежна!

- Да, така е, но аз я направих много силна. Никой не може да си представи какво може да издържи и да преодолее жената. Тя може да изглежда крехка и ранима, но в нея има огромна мощ.

- А ще може ли да мисли? – попитал Ангелът.
- О, разбира се. Не само ще може да мисли, но и да убеждава!

Ангелът отново се доближил и докоснал лицето на жената.
- Но тук има някакъв дефект... Защо бузата й е влажна?

- Не, това не е дефект. Това са сълзи. – поправил го Бог. – Те ще изразяват нейната мъка, любов, нейната самота, страданията и гордостта й.

Ангелът бил още по-очарован и изумен.
- Господи, това наистина е гениално творение! Ти за всичко си помислил. Жената наистина е изумителна! И толкова прекрасна...

- О, да. В нея има сила, на която ще се възхищават всички хора на земята. Тя ще може да се смее, когато й се плаче. Ще се усмихва, когато й е тежко. И ще бъде способна да помага на другите, когато тя самата се нуждае от помощ... А само един неин поглед ще прави това, което не е по силите на никой друг...

Ангелът занемял от възхищение и почуда. А Господ тъжно въздъхнал:
- Но има нещо, с което не мога да се справя. Нещо, което зависи от нея и ако тя не успее да поправи, може да провали целия й живот. Това е, че тя не знае собствената си цена.

Лека нощ2

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 01:49 от kanti

# 587
Надин, позна за Мъртвите листа.

Канти Hug за поясненията. На какво ли мероприятие са се фотнали? Пък и каква ли е турската разкрасителна медицина, та ги е върнала в младостта  newsm78
По притчата:
Скрит текст:
Недостатъкът на жената е силата й, колкото по-силна е, толкова по не си знае цената. Peace
А твоето лека нощ2
Цитат
ми напомни за този клип:

а той - затова,  че не само Оджата се научи да обича покрай Хасрет и Йалмъз, и Демир, и Али, и Йо, и Джесур, а още колко обсеби Wink  

Сега, като се уверих че Оджата се погрижи за спящата Хасрет Laughing, спокойно мога и аз да кажа лека нощ Hug

# 588
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено през вчерашния ден,мнения новини,притчи,за всичко съм ви лайкнала.

Добро утро в Сряда! Simple Smile
С пожелание и днешният ни ден да бъде повече от хубав!
Бъдете здрави, весели, усмихнати, щастливи, а късметът да е винаги с вас!

Цитат
Из интервью. Туба Бюйюкюстюн.

- Довольны ли Вы своей жизнью? Или живете в мечтах о чем-то лучшем ?
- Вся моя жизнь - это мой личный выбор. Я делаю то, что хочу и, в конечном итоге, понимаю, что оглядываясь на свои поступки , считаю себя счастливой. Я не испытываю никаких иллюзий в жизни. Просто живу!

И още повече за фестивала.
Цитат
Фильм #КрасныйСтамбул будет представлен на фестивале "Синеглазая птица" в Болгарии, который состоится с 11- 22 октября. Фестиваль "Sinelebri" объединяет кино и литературу. Только адаптированные по романам фильмы, участвуют в конкурсной программе. По словам создателя, Жаклин Вагенштейн, у этого фестиваля нет аналогов в мире. В этом году, фестивалю всего три года. Первые два фестиваля получили достаточный успех, чтобы сделать третий ещё более амбициозным, крупным и развернутым. Синелебри, включает в себя 30 фильмов, большинство из которых - мировые премьеры. Состоится более чем, 200 показов в 12 городах Болгарии. Около 10 специальных гостей, кино-литературных магнатов. Среди гостей фестиваля, будет внучка Чаплина - Кира, писатель Девид Гроссман, композитор Бруно Куле. В этом году представлены такие фильмы:
"Реальный случай" - реж Роман Полански;
"Ужин" - по роману Хермана Кох, реж. Орен Муверман. В гл.ролях Ричард Гир, Лора Лини;
"Обмануть" - реж. София Кополла.в гл ролях Николь Кидман, Колин Фарел;
"Затерянный город" - по роману Девида Гран, реж.Джеймс Грейн;
" Красный Стамбул " - по роману Ферзана Озпетек..реж. Озпетек.в гл ролях Туба Бюйкюстюн, Халит Эргенч;
" Дама Пик " - А.С. Пушкин. реж.П.Лунгин;
"Анна Каренина" - Л. Н. Толстой. реж. Карен Шахназаров.

Канти HugСабинка HugБаги HugЛинка HugВие сте  нашите акредетирани пратеници.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 589
  • Русе
Добро утро!  Hug

Мили момичета, имена няма да изброявам, но... много ме радвате с нещата, които и днес видях тук - креативни и любознателни и...  Wink най-вече помнещи сте bouquet

Снощи дори и новина напипахте преди да я обявят официално, браво на вас  bouquet
Дано успеете и да видите лично на екран ЧИ.  Peace

А колкото до задачките на Надин  Hug много ги харесвам, ама... на този етап съм зрител, че... времето, което губя с моят АСК не ми позволява да търся и в спомените си, затова... поне гледам.  Peace

Хубав и успешен ден на всички!  Peace

# 590
Добро утро! Hug

Саби HugБаги HugКанти Hug,благодаря за споделеното от вчера за фестивала у нас!  newsm10: bouquetДа видим ще има ли прожекции в Бургас! Thinking

Надин HugЛинка Hug

Вичи HugЦвети Hug

Книгата ИЧ не съм я купила още,не съм проверила!В Б-с ако я има ще е само в Хеликона! Thinking
По задачките и аз не винаги имам време да се включа!Имам много сериали за гледане! Joy

Цитат
А тази в средата отзад е последната свекърва на героиня на Туба - Фюген /не се сещам за името на актрисата в момента Embarassed/Предполагам, че Злати  ще ни каже името й
Канти Hug,веднага ти отговарям-Тилбе Саран! Peace

Приятен ден,макар и дъждовен! bouquet

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 20:52 от Zlatina3

# 591

Няма нищо по-хубаво от лошото време Wink Особено след разходка с куче в силен дъжд Sad
Mr. Green

Добро утро!  Hug

Само заради това, че вярвам на Злати, приемем високата дама за Айда Аксел Rolling Eyes Rolling Eyes После Баги напомни, че вече седем години сме заедно в тази тема и...не, нее  Naughty аз не съм се променила Joy Joy Joy
Промяната...това е новата ми задачка Wink И тъй като не забравям кой е сериалът в заглавието на темата, обявявам Седмица на актьорите от ПС в наши дни Как изглеждаха в сериала и времето около него помним всички, но как изглеждат сега...съмнявам се Thinking Затова да ги погледнем без ред как изглеждат и каквото друго излезе около тях.

Джансел е лесен. Даже и като Франкенщайн няма да го сбъркам. Остава си за мен актьорът, на който трудно ще познаеш годините в която и възраст да го погледнеш Grinning

Слагам си и романтичната музика с този клип, в който има къса коса, часовници, погледи, среща...оф, бе...пак за Туба се сещам ooooh! Embarassed Embarassed

Хубав ден желая на всички! Hug Peace

# 592
  ИЕММИ обявиха номинациите. Само "Кара севда" от турска страна е номинирана в раздел теленовели-

https://www.iemmys.tv/news_item.aspx?id=226

От 200 прожекции в 12 града, не може да няма в Бургас, Варна и Русе. Peace

# 593
Привет! Hug Hug Hug

Цитат
Промяната...това е новата ми задачка Wink И тъй като не забравям кой е сериалът в заглавието на темата, обявявам Седмица на актьорите от ПС в наши дни Как изглеждаха в сериала и времето около него помним всички, но как изглеждат сега...съмнявам се Thinking Затова да ги погледнем без ред как изглеждат и каквото друго излезе около тях.
Хайде днес да се включа по задачата на Надин Hug Wink

Отново за Айда Аксел......Ще участва в новия сериал по к.Д-''Tutsak''-''Пленница''

Ето и фрагман-https://youtu.be/xtMlpsgBMn0

Цитат
Само "Кара севда" от турска страна е номинирана в раздел теленовели-
Саби Hug,Керем Чатай пак се е уредил с участие на Ay Yapim! Laughing

Цитат
Туба Буйукустун была названа лучшей актрисой прошлого сезона.
Портал TV YILDIZI опубликовал результаты очередного опроса.
Вопрос : Кто по вашему является лучшей актрисой прошлого сезона?
Победитель Туба Буйукустун 45%(432votes)
https://vk.com/clubtuba507

Приятен следобед! bouquet

# 594
Здравейте Hug

След лятната суша, сега не може да се оплачем от вода, еле пък аз - под дограмата ми протече и сега съм в режим търсене на майстор, а това е трудна задача ooooh!

За фестивала Синелибри е излязла информация и в странство.  

И още повече за фестивала.
Цитат
Фильм #КрасныйСтамбул будет представлен на фестивале "Синеглазая птица" в Болгарии, который состоится с 11- 22 октября. Фестиваль "Sinelebri" объединяет кино и литературу. Только адаптированные по романам фильмы, участвуют в конкурсной программе. По словам создателя, Жаклин Вагенштейн, у этого фестиваля нет аналогов в мире. В этом году, фестивалю всего три года. Первые два фестиваля получили достаточный успех, чтобы сделать третий ещё более амбициозным, крупным и развернутым. Синелебри, включает в себя 30 фильмов, большинство из которых - мировые премьеры. Состоится более чем, 200 показов в 12 городах Болгарии. Около 10 специальных гостей, кино-литературных магнатов. Среди гостей фестиваля, будет внучка Чаплина - Кира, писатель Девид Гроссман, композитор Бруно Куле. В этом году представлены такие фильмы:
"Реальный случай" - реж Роман Полански;
"Ужин" - по роману Хермана Кох, реж. Орен Муверман. В гл.ролях Ричард Гир, Лора Лини;
"Обмануть" - реж. София Кополла.в гл ролях Николь Кидман, Колин Фарел;
"Затерянный город" - по роману Девида Гран, реж.Джеймс Грейн;
" Красный Стамбул " - по роману Ферзана Озпетек..реж. Озпетек.в гл ролях Туба Бюйкюстюн, Халит Эргенч;
" Дама Пик " - А.С. Пушкин. реж.П.Лунгин;
"Анна Каренина" - Л. Н. Толстой. реж. Карен Шахназаров.
Вичи Hug  
Един примерче колко може да се вярва на информацията, с к)оято ни заливат и как се раждат митовете и легендите. Все пак има гуги (апропо той днес май има рожден ден - да го развиват и да го правят все по-удобен за ползване).
Първо на латински името се изписва Cinelibri, а не "Sinelebri"  и идва от кино и книги, а това е и идеята на фестивала.. Чудя се откъде е дошло "Синеглазая птица" newsm78  Може и да има нещо, което не знам.
Второ, не знам от превода ли или най-младата потомка на клана Вагенщайн е подала малко по-самохвална информация.  Фестивалът си има аналози в света. Поне  аз скоро попаднах на един. Холандски, с 19годишна история: Films by the sea и сложих информация в темата. Ако Онур не беше участвал с Даха на този фестивал, нямаше дори да подозирам нито за  фестивала, нито за Влисинген. Малка и незначителна подробност, ама невярна ooooh! Иначе браво на младата дама за организирането на фестивала и за издателството (сега му е изпълнителен директор) - държим в ръцете си ИЧ и може сами да си съставим мнение, а и ще имаме възможност да гледаме ЧИ - друго е усещането в зала thumbsup

С това се отчитам и по задачката на Надин Wink - сега Онур е по фестивали. Не че е необичайно събитие правенето на филми, но покрай Джунглата и Даха попадам на различни фестивали и различни места по света, повод да попътувам и науча интересни неща.

Тази снимка не си я спомням, но е с хубаво настроение. Май на сета на КПА е имало повече настроение.

# 595

Баги, ако съдя по късата коса и червената рокличка, това е доста след края на КПА. Прибираха си наградите от някаква церемония
Ей го и Умут Курт Grinning

И ако някой иска да погледне сериала с Айда Аксел, вече има руски превод на първите два епизода

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:06 от nadine1111

# 596
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес пак сме без новини,  Wink ако не броим поредната спечелена анкета и това, че други повтарят ваша новина  Wink

Та... уж нямах повод да се обадя, ама има нещо тук, което ме провокира  Wink
Може да минавам на бързо, акълът ми да е повече и на едно друго място и...  hahaha да не помня твърде имена, но...  Wink със зрителната си памет се гордея  Simple Smile, та...

Слагате тази снимка с уж Айда Аксел на нея и после друга нейна снимка с новата и роля  #Crazy

Е... нима я виждате и на двете снимки?  newsm78 Аз - не  Naughty

Цитат
А тази в средата отзад е последната свекърва на героиня на Туба - Фюген /не се сещам за името на актрисата в момента Embarassed/Предполагам, че Злати  ще ни каже името й

Злати  Hug За мен високата жена е жена е Деврим Якут ( която играеше не свекървата на Сю, а майката на Бюлент), а тази в средата наистина е Фюген, но...  Wink пак повтарям - не помня имена, а и ако се сещате  hahaha рано зарязах преведените серии на ДК и го изкарах само онлайн  Laughing

# 597

Цитат

Цвети Hug,не знам дали снимката е нова! Thinking

Но за мен правите актриси по ред са:Тюлай Гюнал,Тилбе Саран-Фюген(а не Деврим Якут-Михрибан,майката на Бюлент) и Айда Аксел! Peace Знаем за нови роли актьорите ги преобразяват с изменение на цвят на коса,прическа,грим и т.н.! Peace

# 598
  • Пазарджик

Здравейте момичета!

Не че е много важно , но това са четирите дами от снимката.

Tülay Günal

Devrim Yakut

Tilbe Saran

Sebnem Sönmez

# 599
Снимката с четирите дами стана голяма хит-загатка Joy

Не искам да споря и оспорвам, щото с имена и проекти съм зле, но "Мiхрибан" ми се струва, че не е толкова върлинеста newsm78 А и лицето й е по-топчесто - поне в ТР и ДК newsm78

А Sebnem Sönmez гледали ли сме я в проектите на Туба? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт