И днес не сме останали без новини и снимки!

Цвети
Надин
Вичи
Линка
,благодаря за преводите на новините и видеата! 
Приятен следобед!

дано да е вярно това за нов проект 

- протяжен ремонт +тръстика + края на 9 месечие с няколко отчета на главата, та чак сега успявам да стигна и до къщичиката ни
Като добавя и вируса, който премина през някоко фази ... 

дано да е истина . Казват, че не се е подстригала заради проект, но може наистина да е заради пробни снимки. То вече на турските медии не знам дали да им вярвам . Не само заради Туба, но прочетох, че и за бебето на Киво нямало такова нещо
споделили сте с Линка
видеото от съда днес, където Туба се яви като свидетел по делото на Умут. И излиза, че си е била в къщи и за цялата случка разбрала от масмедиите

хубави колажи си сътворила. Вяравам, че и на Надин
и Злати
ще им хареса. тСега очаквам чрез тях да сътвориш и "новина" като например:"Гришо от турските актриси харесва ТБ"
Злати
, Боби
, Ринка
, Диди

Много хубави колажи. 
Хубава новина си ни донесла.

Вичи
сред морето от клюки и изсмукани отпръстите на някои хора новини, аз избирам да търся и виждам само положителното 

и допълних към него 
не беше ли от тези фенки, които занаят повече от останалите? Стана ми интересен този неин туит, да не намеква, че ни чака проект с Енгин Озтурк? 
и поемам към реала, но... наблюдавам през телефона, та...
дано ме зарадвате с още нещо! 

не беше ли от тези фенки, които занаят повече от останалите? Стана ми интересен този неин туит, да не намеква, че ни чака проект с Енгин Озтурк? 
и поемам към реала, но... наблюдавам през телефона, та...
дано ме зарадвате с още нещо! 

Аргумента ми е, че на момчето в момента му трябва радост за ръцете, а Тубата си я отнасям към радост за очите

права си, че явно двойката много се е харесала, щом са търсили подобен типаж.
Гледала съм го малко в КВФ и повече в "Спомни си Гюнюл". Щом му доверяват и отрицателни, и положителни роли..без коментар
Знаете, че за мен на първо място е историята на сериала,с красиви и талантливи актьори е пълно киното. Почвам да се моля за хубав сценарий

Сега не знам например имам ли си ресторант, или и това беше фалшива новина от вчера ? 
Актрисата не ми е виновна, че не понасях Несрин, и сигурно я натоварвам и в новата и роля с моята "обич"...ама не ми се гледа засега..
Прощавай Памирчо
, заминаваш в списъка за евентуално гледане по късно
Сега не знам например имам ли си ресторант, или и това беше фалшива новина от вчера ? 

Препоръчани теми