Канти
Злати 
Хандан ханым (мама Тубы) добавила новое фото в инстаграм.
У нее локация не выставлена, но фаны узнали Хайд парк в Лондоне ( Hyde Park)
https://www.instagram.com/p/BXhkThzg2YW/?hl=ru&ta..
Благодарим на Хандан ханъм за снимката.

Злати 

Злати 

Песня жизни
На нас трудно ще ни угодиш! 

сюрприз - #New #TubaBüyüküstün Today Acıbadem/Istanbul

мерси, че ни я донесе

вярно хубава снимка.
(дори преди време холдинга придоби и нашата болница /бивша/ Токуда ) Но има отношение към образованието със собствен колеж. Дано да е открита в сградата, която има отношение към образованието. 

и аз потърсих този "Горчив бадем" с гуги и излязоха много обекти. Реших, че няма да се справя и се отказах. Браво на теб, че откри, че това са болници и колежи. Надявам се, че е свързано с обучението на момичетата това посещение, и няма нищо общо със здравето на ТМТ. 

а аз снощи се опитвах да се сетя откъде ми е познато това Acıbadem
, но така и не успях.
Чувала съм го някога и във връзка с нещо, ама...
Мислех, че е квартал на Истанбул даже, но... нямаше как да търся повече, че имах задачи за изпълнение.
с денят на КПА 

а можеха да спретнат наситен и с разкрития финал
Добре все пак, че на Тбей му отредиха достоен край)
за филмовите предложения и най-вече за Османския лейтенант. Непретенциозен и клиширан филм, но сниман на красиви места, със силни емоции и вътрешни дилеми (това ми липсваше в образа на Дж) и най-вече показани различни гледни точки за войната и вечното "Иде ли", арменците и нееднозначните ценностни позиции. И добра игра.
Нищо ново под слънцето, важно е как ще се предадат емоциите. 

,минала си през перипетии
,добре че лаптопа е здрав! 

Благодаря ви за всичко споделено.
С благодарности за уловената снимка.
Злати
Надин 
за подобната сцена с изпращането от АСИ,хем нещо подобно,но по съвсем различен начин предадени емоциите от изпращането.

дано да са били на разходка в споменатия район. Живи и здрави да са! 
)

с твоето уточнение, че има и квартал Ачибадем в Инстанбул разбрах и че аз правилно съм мислила в тази посока
И понеже все още не съм ходила там и нямам понятие лично от кварталите, чувам ги от филмите и...
ми е каша кога и къде. Та... сега питах гуги и Уикипедия
- В азиатската част на Истанбул, в оста север-юг Малък Camlica е южния склон на Хайдарпаша и Mısırlıoğlu...
може и да не сме ги виждали - не помня 

Препоръчани теми