Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Привет отново!  Hug

Линка  Hug да ти е живо и здраво мамчето!  bouquet

Надин  Hug и ти намери кого да питаш за инфо,  Wink виж за снимки и сравнения си имам зрителна памет, ама  ooooh! за коментари и клюки...  hahaha от едното ми ухо влиза и веднага излиза от другото - хич не ги и помня вече.  Peace

Добре, че е Злати  Hug да помни имена и заглавия.  Peace

# 646
Здравейте Hug

Много фауна при комшийските - църкащи, пърхащи Wink  Ние мишка си имаме, а пеперудите ни пърхаха цели 56 еп., чак ние запърхахме и пърхаме цели 7 години Wink
Линка, колкото и да са компрометирани някои награди, друго си е да се фотнеш със статуетка и да си я запишеш в биографията Wink, пък и се помни наградата, а не как си я получил  Mr. Green
Злати Hug

Не съм на ти с разните медийни сайтове, но за гечето съм чувала, та там открих препечатаната новина за прекъснатия заради появата на репортери шопинг на Туба. Нищо ново, само съпровождащото видео ми направи впечатление. Как бързо вятърът си сменя посоката. Вчера духаше сурово от север, днес - галещо от юг newsm47

Те това се казва да си плюеш на сурата или да се направиш на света вода ненапита. Да използваш карикатуризиращо те видео за илюстрация Mr. Green

И аз да не остана по-назад от Канти, да цитирам Руми:
Притесняват те и те оскърбяват?
Не превивай пред тях рамене.
Само плодни дървета се брулят.
Безплодните – не.

Линка, мама да ти е жива и здрава! Много да си я къташ, за да се чувстваш дете още много години Hug

И малко грациозна красота: любовен танц след дълга раздяла. Дано да го отворите.
https://www.facebook.com/thedodosite/videos/1329291993872139/

ПП И аз извадих късмет Wink

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 18:02 от Bagi

# 647

Не знам дали е нова, ама за мене е.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 18:42 от Bagi

# 648
  • Русе

Баги  Hug  bouquet

За Мая сме сигурни, но... това с качулката отзад Топрак ли е?  newsm78

П.П. Докато някой ми отговори  Wink сама си намерих отговора  Simple Smile - познала съм де.  Peace

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 19:14 от Cveti67

# 649
Привет Hug

# 650

Не знам дали е нова, ама за мене е.
Ох, бе, много са ни сладки момичетата! Kiss

Момичета, благодаря от сърце за поздравите. Майките са важно нещо в живота ни, тези, които все още са с нас, да са живи и здрави всички! Heart Exl
Малко фенски пристрастия и желания...Smiley

Вичи, що се отнася до СВ, без превод, и с мудното развитие, може и да не сме го разбрали.
Фестивален филм, както ги нарича Надин... Smile

Вече знам датата на прожекцията, и групата, която ще я посети. Може би ще се присъединя на "търси се", ако имам възможност.
На всички желая приятна вечер и весело посрещане на м. октомври! Yum

# 651

Tова пък какво е?  Rolling Eyes

http://www.posta.com.tr/altin-gunu-bitti-botoks-gunu-geldi-haberi-1337482

Материалче за разгадаване Grinning

# 652

Наминах по-рано и видях новите снимки на нашите принцеси,но нямах време да пиша! Peace

Баги Hug, е късметлийката днес! Wink  newsm10

И Цвети Hug е пуснала нова с Туба! newsm10

Ами и аз ще ги пусна....

и кратко видео с децата от където са снимките..
https://vk.com/tuba_bustun?z=video244905947_456239096%2F5be319e6 … l_wall_-121564141

Цитат
Злати, благодаря за отговорите! Hug Тъкмо си ми в ръцете, да питам още Very Happy Какво ти говори този плакат и каква е връзката му с Оскар2017 ?
Надин Hug,аз намерих подобен афиш със следния текст! Peace
https://vk.com/murayildirim?w=wall-66097855_571694
Цитат
Официальный отбор Турции для 90-й премии Академии Лучший фильм на иностранном языке; «Ayla» откроет The Hollywood Turkish Film Festival 20 октября в студии Paramount Pictures в Лос-Анджелесе.

# 653

Показвам ви как изглежда индийската двойка в сериала им по КВФ - казва се "В какво е вината на Амали"  Mr. Green
Иначе днес прочетох в 24 часа, че Турция вече е на второ място в света по износ на сериали след САЩ.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 20:51 от nadine1111

# 654
Цвети, чудех се защо под първите снимки беше спомената и Топрак, ти си я открила Laughing

На тази снимка на коя е newsm78 Май не е Сю, а Туба не се сещам да съм я виждала скоро в предаване newsm78 Снимката ми изглежда непозната Thinking

Надин
, днес ми попадна изказване на този професор, от заглавието разбрах, че жените в Турция искали да приличат най-много на Туба и Адриана Лима. А иначе той говори за опасностите от пластичните интервенции и как човек може да подобри някой свой "дефект", но да загуби ествеността си.

Ние сме си естествени, Туба де. Помня в едно интервю я бяха питали какво не харесва у себе си. Тя беше отговорила нещо от рода, че и да не харесва нещо, тя го е приела и си живее спокойно и в хармония със себе си.

Винаги съм се чудила каква е целта на тези акции в туитъра newsm78 Или си е нещо като нет-поклонение на хора със "замърсена от тв екрана памет". Цитирам Ранини Wink  

Цитат
Цитат
Кроме Тубы Бюйюкюстюн никто из актеров не утомил мой глаз во время просмотра фильма. Однако в миг, когда увидела Бюйюкюстюн на экране, почувствовала, что меня вытолкнули из истории. После показа я долго долго обдумывала это чувство выталкивания. Я решила, что основной причиной этого является загрязненная из-за телевизионного экрана моя память. Для того кто совсем не знает Бюйююкстюн, не наблюдал её в каких-либо сериалах, не был свидетелем её игры, для мирового зрителя с чистым разумом ее присутствие будет впечатляющим. Потому что внутри той темноты и грязи отблескивать пластиковым материалом, зрителю с чувством потерянности запомнится эта "красота".
Сякаш,че Туба ще бъде най виновна,ако филма има неуспех.Жалко.
Изказването му ми напомня Озгюр, моя приятел с дневниците Grinning
Вичи, май бързо си подпалила моторетката Peace Ранини пише с много любов за присъствието на Туба, а не коментира филма Peace  Мисля, че и той, като мнозина от феновете на Туба, се вълнуват от нейното присъствие, а не от филма, ако преводачите не са орязали материала ooooh! А някои дори са се жертвали за изкуството Wink

Злати, не беше ли излязла тази информация зафилма в началото на годината newsm78 Кой е главният герой (момчето в едър план). Мисля, че съм го гледала някъде newsm78

Линка, нямах възможност да изгледам целия СВ. Да, филмът е муден без почти никакво действие. Камерен и студиен. Емоциите и проблемите трябва да се усетят. Липсва ми превод, въпреки че доста се пороввих около този проект. Иска ми се и аз като Ранини да видя, дали се е разбираем за "чисти мозъци"   Wink Филмът ми напомня на Есен - явно това е характерното за режисьора. Политически и социални проблеми, показани почти без действие, с мрачен, метафоричен фон, почти моноспектакъл, с усещане за обреченост. Онур играе точно, както обичаш: с поглед, с едва доловими движения. Повече като го изгледам.

ПП
Не че се вълнувам особено от турските сериали, ама за второто място в тази индустрия дял има и Туба. Щото за да се развива производството е необходим и пазар, а знаем за бумовете, които правят проектите с нейно участие по света. Наздраве Hug

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 21:26 от Bagi

# 655
Хайде и от мен нова снимка от днес! WinkТуба е с  нова прическа! newsm10

Туба, Майя, Топрак с друзьями...30/09/2017г.

Цитат
Злати, не беше ли излязла тази информация в началото на годината newsm78 Кой е главният герой (момчето в едър план). Мисля, че съм го гледала някъде newsm78
Баги Hug,премиерата е за 27.10.2017г. Този актьор е Исмаил Хаджиоолу!Играл е в Истанбулска приказка,Памуковата принцеса с Еркан П. и в др. сериали да не ги изброявам!Има и доста игр. филми! Peace Участва и в '' Sınav ''- с Туба (може от там да ти е познат)! Laughing
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0smail_Hac%C4%B1o%C4%9Flu

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 21:32 от Zlatina3

# 656
Хайде и от мен нова снимка от днес! WinkТуба е с  нова прическа! newsm10

Туба, Майя, Топрак с друзьями...30/09/2017г.

Цитат
Злати, не беше ли излязла тази информация в началото на годината newsm78 Кой е главният герой (момчето в едър план). Мисля, че съм го гледала някъде newsm78
Баги Hug,премиерата е за 27.10.2017г. Този актьор е Исмаил Хаджиоолу!Играл е в Памуковта принцеса с Еркан П. и в др. да не ги изброявам!
Вай, бе! Дали не ни чака нов проект!?

Не съм любител на бретоните, но Туба изглежда много млада с тази прическа.
Цвети, чудех се защо под първите снимки беше спомената и Топрак, ти си я открила Laughing

На тази снимка на коя е newsm78 Май не е Сю, а Туба не се сещам да съм я виждала скоро в предаване newsm78 Снимката ми изглежда непозната Thinking

Скрит текст:

Надин
, днес ми попадна изказване на този професор, от заглавието разбрах, че жените в Турция искали да приличат най-много на Туба и Адриана Лима. А иначе той говори за опасностите от пластичните интервенции и как човек може да подобри някой свой "дефект", но да загуби ествеността си.

Ние сме си естествени, Туба де. Помня в едно интервю я бяха питали какво не харесва у себе си. Тя беше отговорила нещо от рода, че и да не харесва нещо, тя го е приела и си живее спокойно и в хармония със себе си.

Винаги съм се чудила каква е целта на тези акции в туитъра newsm78 Или си е нещо като нет-поклонение на хора със "замърсена от тв екрана памет". Цитирам Ранини Wink  

Цитат
Цитат
Кроме Тубы Бюйюкюстюн никто из актеров не утомил мой глаз во время просмотра фильма. Однако в миг, когда увидела Бюйюкюстюн на экране, почувствовала, что меня вытолкнули из истории. После показа я долго долго обдумывала это чувство выталкивания. Я решила, что основной причиной этого является загрязненная из-за телевизионного экрана моя память. Для того кто совсем не знает Бюйююкстюн, не наблюдал её в каких-либо сериалах, не был свидетелем её игры, для мирового зрителя с чистым разумом ее присутствие будет впечатляющим. Потому что внутри той темноты и грязи отблескивать пластиковым материалом, зрителю с чувством потерянности запомнится эта "красота".
Сякаш,че Туба ще бъде най виновна,ако филма има неуспех.Жалко.
Изказването му ми напомня Озгюр, моя приятел с дневниците Grinning
Вичи, май бързо си подпалила моторетката Peace Ранини пише с много любов за присъствието на Туба, а не коментира филма Peace  Мисля, че и той, като мнозина от феновете на Туба, се вълнуват от нейното присъствие, а не от филма, ако преводачите не са орязали материала ooooh! А някои дори са се жертвали за изкуството Wink

Злати, не беше ли излязла тази информация зафилма в началото на годината newsm78 Кой е главният герой (момчето в едър план). Мисля, че съм го гледала някъде newsm78

Линка, нямах възможност да изгледам целия СВ. Да, филмът е муден без почти никакво действие. Камерен и студиен. Емоциите и проблемите трябва да се усетят. Липсва ми превод, въпреки че доста се пороввих около този проект. Иска ми се и аз като Ранини да видя, дали се е разбираем за "чисти мозъци"   Wink Филмът ми напомня на Есен - явно това е характерното за режисьора. Политически и социални проблеми, показани почти без действие, с мрачен, метафоричен фон, почти моноспектакъл, с усещане за обреченост. Онур играе точно, както обичаш: с поглед, с едва доловими движения. Повече като го изгледам.

ПП
Не че се вълнувам особено от турските сериали, ама за второто място в тази индустрия дял има и Туба. Щото за да се развива производството е необходим и пазар, а знаем за бумовете, които правят проектите с нейно участие по света. Наздраве Hug

Все пак е Сю, когато раниха Тбей и тя намери в телефона му съобщението от Адалет.
На мен също ми се стори изказването на Ранини като положително, т.е. единственото светло нещо във филма. Аз така го разбрах, но може да греша, защото рускините са възмутени.
Да, Онур играе всеотдайно и искрено във всеки момент на филма, но самият филм за мен е скучен и еднообразен. Ако не ме интересуваше Онур, щях да го зарежа след 30 мин.,, а не да се мъча 2 часа с него, и на всичко отгоре ги убиха.
А действителната история на Назъм Хикмет не е такава.
Той избягва с лодка  и живее дълги год. в СССР. Наистина е обичал жените, до колкото си спомням има 4 брака. Не съм сигурна, не проверявах в Уикипедия, но така ми е останало в паметта.
Може и да греша.
Мисля, че той беше прототипа на героя, ама може и събирателен образ да е.
Пиша на новата версия, искаше ми се да сложа куп емотикони, ама няма.
Остава да сте ме разбрали само от думите ми. Rage

Цитат
Пресса пишет: Сериал "Грязные деньги и любовь" давно закончился, но его успех за рубежом ошеломляющий
Сериалы канала АТВ в первых рядах по продажам
Сериала канала АТВ, как выяснилось, продолжают занимать первые позиции среди сериалов, вызывающих интерес. Сериал Грязные деньги и любовь стал самым экспортируемым в 2015-м.
Генеральный директор канала АТВ Метин Эрген так говорит: "Мы делаем экспорт культуры. Сейчас весь мир, еще не побывав в Турции, уже знает про нас. Канал АТВ экспортирует сериалы от Вьетнама до США. Мыделаем это не только для денег. Мы развиваем туризм тоже. Сериалы канала АТВ смотрят"
https://vk.com/eatb_haber
От ИГ на Умут Е. -ди кой си

Цитат
https://www.instagram.com/p/BZq9TWngTNj/ Умут пишет : вернулись в школу после летних каникул. Поздравляю всех .
Утре бил ден на учителя в Турция.

ПП
#AdanaFF Umut veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü
Hayat Van Eck
https://mobile.twitter.com/adanafilmfest/status/914201643281010688
Хайят Ван Еск печели награда за надежден млад актьор - Даха, Адана
Adana Film Festivali в Твиттере: «#AdanaFF SİYAD En İyi Film Ödülü Daha Onur Saylak»
А Даха май печели наградата за най-добър филм?

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 22:16 от Lina_4

# 657
#AdanaFF SİYAD En İyi Film Ödülü
Daha
Onur Saylak
Награда от Ассоциации кинокритиков "Лучший фильм"

# 658
Злати Hug Не съм гледала П.принцеса, ама сега ми се врътна в главата, че май играеше един от гл. герои в Изпит, синът на "Несринката" newsm78

Линка, за Сю благодаря Hug Явно съм я запомнила с по-къса коса от началото. За другото те #2gunfire Нещо да стане във филма и ти да ми го издадеш Crossing Arms  Joy Joy Joy Ама няма да те питам съпругът ли го издава или попада на засада Stop Поне нещо да ми остане като интрига Wink

Арам е събирателен образ. Няколко имена бяха споменати, един от които е авторът на Дамата с коженото палто.  Н. Хикмет е идвал в България, затова има доста обекти, носещи неговото име, а другият Али Сабанатин(?) е роден в Ардино (тогава все още част от Османската инперия). Другите не ги помня, но все са били радетели за свободи и соц.справедливост и са преследвани от закона.

По принцип не харесвам бретоните, макар че навремето и мене ме подстригваха така ooooh! Явно мама е мислила преди всичко за зрението ми, а не какво аз харесвам.  

Линка, рускините не ги разбирам много. Често някоя пише нещо, а другите я тиражират и раздухват, без да помислят и да проверят. Например, че Туба е в главна роля, а Онур я е изрязал ooooh!.  Ние сме запленени, ама някои от тях са направо са заслепени Peace

Добре че кинокритиците гледат професионално. Поздравления за Онур и екипа му  smile3501 smile3501 smile3501

Туба първо и второ двутомно издание с бретони:

# 659
#AdanaFF SİYAD En İyi Film Ödülü
Daha
Onur Saylak
Награда от Ассоциации кинокритиков "Лучший фильм"

Онур е написал, че това е най- хубавата награда

Много поздравления пишат. Майка му е написала: Празнувам със синът ми /според Гуги/
Birsen Saylak Ogulcum kutluyorum yürü be oğlum

Печели и наградата на публиката.Adana İzleyici Ödülü
Daha - Onur Saylak

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 22:58 от nadine1111

Общи условия

Активация на акаунт