Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 599
  • 957
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Party веднага се явявам да търся,намирам,навивам маркучи...доброволка се цаня,един вид  bowuu.
И при мен дОма е жегаво, ама ние обръгнахме, сякаш  newsm78.Ни климатици имаме,ни басейна ни пуснаха  Crossing Arms.Карай...
Спортувам аз,'де ще ходя, замествам инструкторката няколко пъти,отели ми се волът...Че аз се побутвам повече,отколкото да изпълнявам, ама сега...тря'а давам пример  bowuu. Ама после щедро се награждавам я с вафла,я с шоколад...и така-няколко пъти  hahaha.
Как не съм си взела такава гривна до сега  newsm78? Гледах ги преди време...ама аз искам да е красивичка  Crazy.
Флорче, моят клъч не е като оня  Laughing.Моят е семеен  hahaha Домашните очакват аз да им нося имуществото в моя клъч  Crossing Arms.Да си осигурят по една диагоналка,ама-ха  Joy.
Въобще не знам какво ще вечеряме  newsm78. Отупах 80 лв. във Фанстастико и на мегдан-вино,кафе и диня  Shocked.Аз,че не правя сметка е вярно,ама и че поскъпва всичко-също  Crossing Arms, а и редовно се опитват да ме измамят с едно 8-10 лв.  Shocked.Обаче аз бдя  bowuu.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 17:40 от ДжеНа

# 676
Даун, душо, жал нямаш.
Ибаси мъжете (оня емотикон дето потърква ръце)

# 677
Жал нямаше да има ако поне един бях заснела лично в моя басейн или баня Simple Smile.

# 678
  • Ямбол
И тук е топличко, но вечер е добре.
Днес щяхме да ходим на Перла, обаче едно птиченце ми каза, че било гадно там и се паркирахме на северния. Благодаря на птиченцето, водата беше прекрасна с много леки вълнички. Утре ще направим втори опит да стигнем до Перла.

# 679
  • постоянно
И тук е топличко, но вечер е добре.
Днес щяхме да ходим на Перла, обаче едно птиченце ми каза, че било гадно там и се паркирахме на северния. Благодаря на птиченцето, водата беше прекрасна с много леки вълнички. Утре ще направим втори опит да стигнем до Перла.

Плажа на Перла беше един от най- хубавите , сега незнам какво е останало от него  Heart Eyes

# 680
Даун, душо, жал нямаш.
Ибаси мъжете (оня емотикон дето потърква ръце)

Нали, нали! Баси! А нашите пожарникари изоообще не приличат на техните пък. Нали ви бях разказвала като идваха в завода на учение. Влиза един мазен чичак (който се оказа шефа на пожарникарите) и вика "Госпожа, тука съм с новите попълнения, искаме да правим обучение. Да ни разходите в завода, да ни покажете къде са хидрантите" Светнаха ми очичките като на стар зил фаровете. Ема, викам, как, ще съдействам, всичко ще покажа, и най-забутаното складче даже. Ако трябва и пожар ще направя. А то кво? Първо бяха с дрехи, второ бяха смотани и ниски. I seek tir, никаква справедливост! Трябва да ме сложат в комисията по подбор на пожарникари пък (скръстените ръце)

# 681
Споко, вървят с екстрата паяци, змии и акули Mr. Green.

# 682
  • Ямбол
...

Плажа на Перла беше един от най- хубавите , сега незнам какво е останало от него  Heart Eyes
И сега си е хубав. Просто в последните дни е имало вълнение, а там са се задържали водорасли и разни други гадости. Днес вече е спокойно морето и се надявам и на Перла да се е поочистило.

# 683

Да ти кажа не ме бърка особено Mr. Green

# 684
  • Бургас
Въйййй,въййй,въъййййй......трЕбва ми валериан Sweat Smile

Алечка,надъхала си се,ама....много кофти така....

# 685
М да, влязох в ролята на излъганото камилче, вместо в някой проект...

# 686
Добро утро,

Белинда, така ви описа Катето, че не бих се замислиЛа и направо ви пожелавам едно момиченце със сини очи, с устните и косата на мама и сладшкиш отвсякъде  Heart Eyes

На мен нещо не ми хванаха окото тези пожарникари, но си показах кой ми хваща окото.  hahaha

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 17:37 от Анонимен

# 687
  • София
Никакви момиченца казах😠 Този толкова не слуша днес, че и той ми е в повече😡

# 688
Перла е любимият ни плаж, не сме го уцелвали кофти

# 689
  • София
чудно петъчна идваш:)))
те ще се оправят с екстрите, докато ние им правим проекти Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт