Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 886
  • 957
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Мамин златен елегантен❤ И аз мисля, че прилич на Джена, в нослето май много. Пупу, да не ви урочасаме😁

# 811
  • Mediterraneo
Аууу, Джена, прекрасни сте!

Ей, все ще се намери някой да ми вдигне кръвното, бе! Имаме едни англичани в съседната къща; обвиняват кучето ми, че им разпилява боклука! Тяхната хазяйка ми се обади да ми съобщи( с нея се познаваме по друга линия)! Изкарвали си били боклука пред вратата вечер, аз съм пускала кучето през нощта и сутринта си намирали боклука разпилян по двора пред тях! Аууу, как яхнах метлата, не е истина. Дебелият англичанин сега ще види на кучето гъза, честно ви казвам! Хич не си дава сметка, че наоколо се разхождат поне 5 дебели котки, малоумник! Бясна съм, откакто ми се обади жената, го дебна кога ще се прибере. Той не говори испански хич, аз ужасно бъркам испански и английски, но гарантирам, че ще ме разбере какво му говоря!!!

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 17:39 от Тарталета

# 812
  • Sofia
Благодаря,мацки 😇. Подранихме и се фотаме 😎.

# 813
  • София
Фотни и мъжо😈😂

# 814
  • постоянно
Джена , и на мен много ми хареса . Имаш много елегантно присъствие . Кавалерът също 6 точки 👌😘
Наплува се чадото , после отидохме за прах за пране , и покрай него домъкнах още 2 чанти битови препарати . Кой ще чисти сега , аз ли пак ??? Joy
Боба е готов , изпрах , прибрах , сега мисля какво да направя на господин съпругът , че само с боб няма са стане работата .

# 815
  • София
Хър, според моите младежи класиката е боб с пържени кюфтета, но понеже аз пържа веднъж на петилетка, става и с печен суджук.
Пък аз не разбирам какво му е само на боба. На мен си ми харесва. Нещо много ми опротивя месото напоследък.

# 816
Джена, много сте хубави Smiley
Весела сватба

# 817
  • Бургас
Джена,много сте хубави! Голяма свежарка си!

Аз бадемово масло мажех на миглите и имаше ефект,но май е само докато се мажеш. Скоро не съм се клепала.

# 818
  • постоянно
Белинда , за мен само боба е екстра , но ММ като започне с неговото " мъж само с боб храни ли се " " цял ден работя за една купа боб " -горкия жив да го ожалиш .
МС няма проблеми и той като мен яде постен боб и е ОК .
Имам някой друг кренвирш ще взема да изпека ?!?
Аман от капризи ...

# 819
  • София
Бобът е от любимите храни на моя мъж. Боб с наденица също. Като бяхме на морето той през ден ядеше боб с наденица, защото аз лятото боб не варя. Съответно от юни до септември няма шанс да го яде в къщи. Направо се припотявах само като го гледам как нагъва това тежко ядене в жегата Shocked

# 820
Джена, много сте красиви  Hug

# 821
... , после отидохме за прах за пране , и покрай него домъкнах още 2 чанти битови препарати . Кой ще чисти сега , аз ли пак ??? Joy
Може и аз да я свърша таз работа. Беше ми скучно и сега пека патладжани за някаква разядка. Довечера у дома- кюфтаци, без боб и без пържени.

# 822
Джена, много сте красиви bouquet Ти си като газела Grinning
Аз се пържа на плажа, а мм и щерка плуват.Като си затръгваме и излизат.

# 823
Еййй, Джена, прекрасни сте! Чудни!

Аз приключих с козметичните процедури и ще опъна кокал за един час. После ще оправям коса и грим да отиваме на рожден ден. Още се чудя какво да облека. Малка черна рокля или една кремава, по-свободна, която е много елегантна...

# 824
Али, избери кремавата.

Общи условия

Активация на акаунт