ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" И ВСИЧКО ДРУГО ЗА ТЯХ

• 60 787
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

Благодаря, Галка!  Flowers Hibiscus

А инфото от Ранини, ако се отнася за  
ВС, наистина прошка не трябва да има.... Съвсем отпуснаха конците.

90 процента съм сигурна, че става дума за нашия сериал.

Екипът, който събраха,  до средата на юни е работил по съвсем друг проект, писал е съвсем друг сценарий. Юли месец вероятно са почивали, били са във ваканция. И август ги наемат не просто да пишат, а да измислят цял нов сезон на сериал, чиито герои не познават.

Много ясно, че ще забравят да напишат сцените на главния герой. Не само Ранини, и мен ме заболя коремът от смях като го прочетох това, макар че си е за плач.

Другите сериали пуснаха фрагманите за новия сезон, проблеми със сценариите нямат. Така че няма кой друг да е сътворил този резил.

# 601
Напълно е възможно. Сериал , който продължава, наистина на новите и другите стари им пуснаха фрагманите. Без думи,  жалко за актьорите...Трябва да са в кюпа от некадърност, по независещи от тях причини. Няма да се учудя, ако Х и Б приемат други ангажименти, всъщност, това е вече факт.

# 602
Феновете не го искат Боран с козя брадичка.

Но засега е така. Grinning

Може да му трябва за пиесата, в която играе. Но и Леон трябва да е с малко по-различен имидж, според мен, връщайки се от Атина.

# 603
Няма да имам време вече да подготвям сутрешната новинарска рубрика.

Ако излиза нещо интересно, извън нещата, свързани с нашите любимци, ще го пускам през деня. Новините и коментарите на хората са ми по-интересни от турските сериали. Grinning

Шарените новини ще ги отбелязвам с това лого.

Бирсен съобщава, че въпреки че Farah Zeynep Abdullah не се появи в рекламното видео на Канал Д ще има проект този сезон. Ще участва в сериала "Един литър сълзи", адаптация на корейска продукция. Фарах ще е в ролята на тежко болно момиче. Водят се преговори с Evrim Alasya и Olgun Şimşek, съответно за ролята на майката и бащата на главната героиня. Керем Бюрсин е получил предложение за мъжката главна роля, но не са се споразумели.

Сценарист и режисьор на сериала ще е Yusuf Pirhasan, който в момента е режисьор на един от най-гледаните летни сериали "Ударите на сърцето".

Очаква се снимките да започнат през ноември.

Фарах е била в чужбина и затова отсъства от рекламното видео на Канал Д

=====================

И две новини, свързани с имена, които са неизвестни у нас, но ме разсмяха.

Манекенката Чаала Шикел споделила, че чрез медитация успяла да види собственото си погребение. Имало много хора и всички плачели. Joy

Два от коментарите към новината обобщават реакциите

Много странно. Аз пък си мислех, че хората бият тъпани и хвърлят гюбеци на погребения.

Нямаше нужда да медитираш. Можеше нас да попиташ,  щяхме да ти кажем същото.
Joy

==================

Eдин от ветераните на турското кино Яшар Алптекин заяви, че се е снимал в 46 филма и е имал връзка с всичките си екранни партньорки.

"Целувките и сцените в леглото ме увличаха, изживявах ги като истински. Имал съм връзки с всичките си екранни партньорки. И по време на почивките  преживявахме  разни неща на снимачната площадка. Ролите се превръщаха в действителност."

Засега само е една от екранните партньорки на Яшар е реагирала на думите му. Актрисата Ayşegül Aldinç, с която са били любовна двойка на екрана във филма "Кара севда" от 1989 година, написа днес в профила си:

Яшар докато е преживявал разни неща на снимачната площадка, аз дали съм била там.

Феновете й писали : "Никой не взема думите му насериозно. И Вие не се занимавайте с него."

Имало е "Кара севда" и през 1989 г. Grinning

=================

Ерко си прави усилено реклама на дизито. Пусна още един кадър със Сонгюл.

Из тия чукари май снимаха сцените, когато Джевдет беше във военнопленническия лагер.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 18:20 от varna_2

# 604
Варна, благодаря за шарените новини!!! Flowers Rose

Цитат
Един от сценарните екипи на сериал, който продължава от миналия сезон, забравил да напише сцените на главния герой в първа серия
Феновете са убедени, че това може да са само сценаристите на нашия сериал.

Ами да започват без него...той и без друго не е в Турция.. Grinning Grinning Joy  Joy ooooh!

................................................

Момичета, голямо Благодаря за преводите на епизодите!
                           Китките за Варничка, Flowers Rose Алекс  Flowers Rose и Непукистката Flowers Rose

Гале, а за теб - една Голяма целувка!  love001

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 19:13 от HELEN60

# 605

От туитър

Много солидни актьори са се присъеднили към екипа на ТМР.  Предполагам, че новият сезон ще започне в края на есента. Случват се хубави неща...

# 606
ПРИВЕТ Hug

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОРЕДНИТЕ СЕРИИ С ПРЕВОД smile3525 smile3525 smile3525

ВАРНА smile3525 за всички новини и преводи Hug

Големи професионалисти- няма що- да пишеш сценарий без главен герой ooooh! ooooh! Whistling #Crazy

В едно интервю Бергюзар беше споменала , че иска да пише сценарии... Thinking да се захваща  Heart Eyes

# 607
Благодаря на Варна, Алекс и Непукистка за превода на 27 и 28 епизоди.

# 608
В края на есента...Към края на декември, така ли? Joy Joy Joy

Ако искат да започват без Халит, нали са забравили героя му. Тъкмо за Коледа ще стават чудеса  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Джевдет ще се появи...

Варна, благодаря ти, че и днес отдели от времето си за новини! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички, за включването! Hug Hug

# 609

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 06:51 от nadejda2639

# 610
Добро утро!
нови стъпки ни показват Азизе и Джевдет,но за съжаление снимките не са с
много добро качество като предишните.
Сигурна ще последват и качествени.

# 611

Хубав ден на всички!

ТМР се излъчва вече в Казахстан под името "Смело сърце"

Тук може да видите промото.

https://vk.com/video-46347230_456241769

...............................

Още малко снимки. Не знам дали са с по-добро качество от тези, които е пуснала Надето. Явно не са успели да поберат всички кадри в рекламното видео на Канал Д.

# 612
Добро утро! Hug

Пожелавам ви успешен, щастлив и много усмихнат старт на
днешният втори ден от седмицата!
Имайте красиви мисли, пазете доброто си настроение, усмихвайте се повече...

...................................................

Слагам този материал за нашата Пънар..

Усмихнат и успешен вторник, момичета! Grinning Hug

Скрит текст:

# 613
]varna_2пн, 04 сеп 2017, 18:00
"Ако излиза нещо интересно, извън нещата, свързани с нашите любимци, ще го пускам през деня. Новините и коментарите на хората са ми по-интересни от турските сериали."

Напълно  съгласна.  Stuck Out Tongue Много са забавни Yum
Благодаря ,Варничка, за всички преводи! Gift Heart
Сценариста забравил главния герой???Ха-ха-ха... Голяма работа!Не ставайте дребнави! Ще караме без него. Тефо нали е на лице.Той явно му е фен Stuck Out Tongue

Китките за Варничка, Алекс и Непукистката

Hug bouquet Hug bouquet Hug bouquet

За мене,  bowuu само усмивки Laughing Laughing Laughing

[/quote]
О, не само усмивки, а и много Kiss Kiss Kiss
Благодарско на целия екип!!!

С Л А Д У Р А Н А !!!

:

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 08:55 от nadejda2639

# 614
Благодаря за новините и на екипа за превода и субтитрите!

Общи условия

Активация на акаунт