ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" И ВСИЧКО ДРУГО ЗА ТЯХ

• 60 762
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Добро утро на всички!

Поредната жертва на феновете е третият режисьор Бурак Арлиел.

След като дни наред го тормозеха с въпроси от типa "Бурак бей, държавна тайна ли е кога започва ТМР?", Grinning вчера човекът реши да драсне два реда.

Благодаря ви за интереса.  Повярвайте, всичко е, за да можем да ви предложим един добър сезон на "Ти си моята родината". В крайна сметка имаме си само една родина. Не вярвайте на слуховете. Скоро ще бъдем заедно.

........................................

Не вярвайте на слуховете, но освен слухове, друго не мога да ви предложа, защото официално инфо няма.

Говори се, че за участие са одобрени Дамла Асланалп и Ханде Асмаз

Дамла

Ханде

# 632
Привет!

Благодаря ви за всичко споделено! Hug Hug Hug

Варна, специална прегръдка за изобилието от новини, поднесени по твоя великолепен начин! Hug Heart Eyes Heart Eyes

За отпращането на Азизе всеки път по най-бързия начин от Джевдет - това ме вбесяваше буквално....Тя забравя за всичко, когато е до Джевдет, но той е винаги на педал, мозъкът му щрака за следващия ход, посветен на родината.... Grinning Grinning На една жена какво и е нужно - една хубава дума, да се гушне в човека, когото обича...Азизе колкото и да е силна, толкова години без Джевдет не можеше да си намери място от радост. Беше готова да даде живота си, да изпълни всичко, за което я помоли. Мъжка му работа!

Еркан непрекъснато споделя различни неща за всички свои сериали и моменти от личния си живот, затова преди време бях писала, не само продуцентите, от нашите хора също не очаквам никакъв знак кога и къде се случва нещо си, свързано с ВС.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 09:43 от Mydream

# 633
Дамла е участвала в сериала "Филинта", където действието се развива горе-долу по същото време като в нашия сериал.

Ако има ново гръцко семейство, а най-вероятно ще има, може би тя ще е дъщерята.  Laughing

Йълдъз ще умре от завист. Има да въздиша по роклите, шапките и бижутата на гъркинята.  Laughing

Още слухове. Говори се и за евентуално участие на

ТАЛАТ БУЛУТ

МЕХМЕД АСЛАНТУГ

РАГЪБ САВАШ

СЕЗИН АКБАШ

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 09:47 от varna_2

# 634
Здравейте! Hug

Сряда е тук,
носеща със себе си
нови предизвикателства
куп вълшебства
и празничен дух...
Днес изпълнете деня с усмивки, подарете му доброто си настроение,
дарете на хората около вас обич и топлота...

Пожелавам ви много усмихната и  празнична  сряда,  момичета! Hug

Честит празник!
Да пребъде България!

..................................................................

Варна, благодаря за новините! Flowers Rose - Чудесен каст / дано да не е само слух/  bowuu

Още веднъж - пожелания за много празничен ден! Hug

Скрит текст:

# 635
Здравейте, момичета!  Hug

Честит празник!  bg

Дано поговорката, че хубавите работи стават бавно да важи и за нашия сериал. Grinning

Поне се нарадвахме на красиви снимки от промото на канал D. Grinning

# 636
От актьорите, които са излезли като имена, познавам само един - Мехмед А. Харесвам го много като излъчване, може да играе всичко. Има специфичен глас и кадифена игра....Различна. А жената, за която се предполага, че ще е от новото гръцко попълнение, на някои снимки е много красива. Нека има повече красота на екрана. Ще търпим още колкото трябва, може наистина да си заслужава.

Дали е свързано с ВС?

KAN1‏ @burakkanbir 3h3 hours ago

Hava en güzel halinde, tam kararınd. Az sonra üşütecek gibi yapıp üşütmeyecek kadar serin:)

# 637
Думите от поста на оператора Бурак се отнасят за Лондон.

Той е там в момента.  Снимките със сигурност няма да започнат тази седмица.

Бирсен каза, че е говорила с Мехмед Аслантуг, казал, че не са верни новините, а за Талат Булут била чула, че ще участва в друг сериал.

И аз искам малко цвят в сериала. То вярно, че война, но през повечето време са като на погребение всичките.

И за Боранчо ваканцията не е свършила.

# 638
Привет Hug

Честит празник bg

ВАРНА newsm51  благодаря Hug

Ще освежат с нови актьори, нови герои, ето и гоподин Бурак обещава, че скоро ще сме заедно  Peace  Grinning

# 639
Следобеден привет! Grinning

# 640

Фрагманът на новия сериал на Сема и Ейлем

Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай в "Черно-бяла любов"

https://www.kanald.com.tr/siyah-beyaz-ask/fragmanlar/siyah-beyaz-ask-fragmani

................................

А Ранини съобщава, че е ясен вече партньорът на Бурчин Терзиолу в сериала "Малки убийства". В главната мъжка роля ще бъде Мерт Фърат.

Участват още Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler и Ferit Aktuğ.

Проектът е на Ай Япъм. Ще се излъчва по Стар ТВ.

# 641
Варна, благодаря за новините! Flowers Rose

# 642
Гледам в момента последните серии с превод на Родината и не се стърпях да вляза в темата  и да благодаря още веднъж.
Браво! Страхотен шрифт сте избрали - много лесно се чете! Flowers Hibiscus
Защото съм гледала преводи с много лош шрифт- жълти, червени, с малки буквички... истинско мъчение....

# 643
Варна, благодаря за новините! bouquet

Момичета,  Hug  bouquet

Цитат
Фрагманът на новия сериал на Сема и Ейлем

Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай в "Черно-бяла любов"

Успех на Сема и Ейлем!

Харесвам го Мерт Фърат и ако има превод на български или руски ще ми бъде любопитно да погледна. 
Аз освен ТМР чакам и истанбулската невеста. Grinning Лили спомена, че нищо хубаво не предстои, но
дано все пак да запазят някакво равновесие, а не само тежка драма както харесват комшиите.

Лени, Hug благодаря за двойната снимка на Алишко! bouquet

# 644
Добро утро!

А на мен фрагмана на чернобялата-любов не ми хареса особено.

Продължавам да мисля, че трябваше да изберат друга партньорка за Ибрахим Ч.

Освен това, резюмето на сценария показва, че Сема и Ейлем ще се придържат към техния си тип истории, а те като че ли омръзнаха на хората.

Дано не съм права. Ще се радвам, ако имат успех.

Втори фрагман на "Черна перла", който ще е в нашия ден.

https://www.youtube.com/watch?v=7sQ8hE54oKc

.......................................

Днес ви пускам малко рекламни плакати. Дано дочакаме и нашия.  Laughing Laughing

Този ми е най-сладък.

Нашата история

Подай  ръка, любов

Опасни улици

Безименните

Пленничка

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 08:36 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт