ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" И ВСИЧКО ДРУГО ЗА ТЯХ

• 60 795
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте в Петък! Hug

Днес времето ще бъде слънчево с кратки превалявания от усмивки,
                                       късмет и много любов! Grinning Flowers Four Leaf Clover Heart

---------------------------------------

Прохладен и късметлийски петък, момичета! Flowers Four Leaf Clover Hug

Скрит текст:

# 91
Добро утро и хубав ден на всички!  Blue Heart

Едно шоколадово момченце. KissKissKiss

Алишанчо не можахме да го видим хубаво това лято, но той май изпълнява ролята на семеен фотограф. Grinning

Цитат
Какво е казал операторът?

@burakkanbir VS 1 bolum tanitimlari araplarda ve Turkiyede TT olurken,1ci bolum dunyada ve ulkede TT olurken hl varmiydi-yok,#Azcev vardi

Не можах да проследя цялата дандания в туитър, но Хилеоните успяха да вбесят даже и нашия благ оператор. Joy

Сигурно пак са писали, че благодарение на тях сериалът прави рейтинг в социалните медии и Бурак ги е закопал хубаво.
" Когато се излъчи за първи път рекламата на сериала, когато се завъртя първи епизод по света и в Турция, имаше ли Хилеон, нямаше. Имаше Азизе и Джевдет и техните фенове, но сериалът пак беше в тренд топик листата на туитър."

Хилеоните са започнали да го нападат и обиждат заради тези думи. JoyJoy

Толкова са откачени тия хлапетии.
Не знам защо някои фенове на Халит и Берг им се връзват и се разправят по цял ден с тях.
Те са си чисти пубери, в прекия смисъл на думата, излизане на глава с тях няма.

# 92
Хахахах! Много се развеселих! Докъде я докарахме! То, най-хубаво си беше, Азизе да е една млада хемшире, да дадат в първи сезон как полковник Джевдет се влюбва в две хубави очи, а вторият сезон да му се случи случката с предателството за Солун и да стане гръцки генерал, а хемширето хем да се инати, хем да умира от любов, хем да чакаме Джевдетче. То с тия големи дечурлига, не стига ядовете в сериала, ами и в реала  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
Пък и всичките дръпнати, магарета, че и отгоре. Поне едно по-благо да имаше, за равновесие!

Ама Бурачето хубаво им е отговорил, искам сценаристът да се вземе в ръце, да продължи една сериозна линия, в която преобладават ГГ, явно Нуран яко се е повлияла, имаше сериозни упреци в тази насока по неин адрес, уйдисала е на ума на хлапетата....Така, да спретне линията, че хилеоните да чакат за един поглед до 212 епизод. Хилял да пише позиви и това е! Joy Joy Joy Joy

----------------------------

Халит обича да носи не само старите си тениски, но и старите си панталони  Joy Joy Joy  Hug

---------------------------------------------------------
Тази снимка е от август 2016 , абсолютно същата дължина на косата.

И тази

-----------------------------------------------------

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 13:02 от Mydream

# 93

Така или иначе, имали ги определени герои в сериала, сценаристът е длъжен да им пише някакви сцени.

Интересно ми е кога са взели решението за смяна на сценариста. Дано да не е преди няколко дни. Grinning
Той до юни месец е работил върху "Майка". Кога ще се запознае с героите, с историята. Вероятно е имало заложени някакви сюжетни линии за втори сезон, към които ще се придържа, но сигурно ще трябва и той да измисля разни неща.  Това, което беше написано, за увлечението му по психо-трилъра, изобщо не ми харесва. Но то май все натам ги избива турските сценаристи вече.

Берг и Халит са се прибрали в Истанбул, но не вярвам снимките да почнат скоро. По-вероятно е да са се върнали за консултации и работни срещи. Може да трябва да се правят пробни снимки и с новите герои.

# 94
Според мен, трудно ще избяга от стила си. Освен, ако не са водени преговори преди приключването на "Майка", знаейки, че ще бъде един сезон. Възможно е, смяната да е станала в последните 20 дни, все пак, видяхме Нуран в творческа обстановка. Има вероятност да е имала договор, някакъв ангажимент да довърши нещата за определени епизоди...Изобщо това със сценариите става все по-сложно. Ще започнат, пък докъде ще я докарат, ще видим.

# 95
 Hug bouquet
Цитат
Сигурно пак са писали, че благодарение на тях сериалът прави рейтинг в социалните медии и Бурак ги е закопал хубаво.
" Когато се излъчи за първи път рекламата на сериала, когато се завъртя първи епизод по света и в Турция, имаше ли Хилеон, нямаше. Имаше Азизе и Джевдет и техните фенове, но сериалът пак беше в тренд топик листата на туитър."

Хилеоните са започнали да го нападат и обиждат заради тези думи. JoyJoy

Тия Хилеони са чок нахални. Joy Ама и сценаристите вместо да си гледат сценария започват да се съобразяват с настроението на феновете. ooooh!
Трудно е да се направи сериал като ББГ, който да грабне всички категории зрители, ама не е невъзможно. Grinning
Аз се надявам този сезон да бъде последен  newsm43 и по-добър от предишния. Praynig

Хубав петък! love001

# 96
Здравейте Heart Decoration
Разбирам да сменят сценарист,ако рейтингът е нисък...А Родината има добър рейтинг.
не ми допадаше на моменти сценария / в частта за Ази и Джев/ , но не ми се нрави и психотрилър Thinking

ще поживеем, ще видим Wink

# 97

Каквото и да е. Не го мисля много.

Като не ни харесва сценарият, нали си имаме реала. Ще ги гледаме там. Grinning

И без това турските сериали вече тотално издишат. Нямам големи очаквания. Темата на сериала е много благодатна, но и много трудна. Иска се голям талант като сценарист, задълбочени познания за този период от историята на страната  и категорично работа в различен от режима, в който снимат сериали в Турция.

Берг и Халит бяха щастливи с работата си през първи сезон. Нека бъде така и през новия. Това ми е достатъчно.

# 98
       Тайната да живееш по-добре: игнорирай, усмихвай се и давай...!

Добро и усмихнато съботно утро, Приятели! Grinning  Grinning Hug 🤗

Позитивните мисли са най-добрият старт за пътуването
               към слънчевата страна на живота.....

--------------------------------------------

Надявам се днес да имаме  нови снимки, новини... Praynig Praynig

Пъстроцветен и красив уикенд - богат на усмивки и добро настроение! Grinning

Скрит текст:

# 99

Хубав уикенд на всички!

Днес има кратка бележка по повод смяната на сценаристката.

Пише, че Нуран е поискала да се оттегли, защото се чувствала изтощена, изчерпана и не можела да издържа на темпото.

И аз си мислих, че това е причината. Продуцентите нямат повод да я сменят. Усещаше се, че Нуран се "задъхва". Дано новият екип е на ниво.

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 10:36 от varna_2

# 100
Нуран е поискала да се оттегли, защото се чувствала изтощена, изчерпана и не можела да издържа на темпото.

Не мога да повярвам. След два месеца почивка... беше започнала да пише сценария. И изведнъж - изчерпана. Звучи странно, недостоверно. Не изглежда на жена, която изоставя децата си насред пътя. Тя знае историята им до края. А с темпото е била наясно още в началото - по един епизод от 2 часа седмично. Има и помощници. Темпото е еднакво за всички сериали, въпреки протестите на сценаристите.
Благодаря за превода!

# 101

Да се заредим с усмивка! Grinning
             Денят започва....с чаша абаносово удоволствие и....новини  Wink

Добро неделно утро, момичета! Hug

---------------------------

http://www.gazetevatan.com/ailesinin-yanina-gitti-1092945-magazin/

---------

Да си пожелаем една усмихната, цветна, вълнуваща и изпълнена
само с хубави случки Неделя! Grinning Hug

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 07:17 от HELEN60

# 102
Добро утро и хубава неделя! Green Heart

Бергюша са я щракнали на летището.
Отивала при Халит и Али в Чешме. Значи само тя се е прибрала в Истанбул.
...........................

Още не е потвърдена официално информацията за смяната на Нуран. Ако е вярна, за мен това, че не издържа на темпото ми звучи съвсем правдоподобно. Само й погледнете снимките в ИГ. Йога, съзерцание и източна философия. Joy Joy
Я има един-два поста, свързани със сериала, я не. У мен поне не е оставила впечатление, че взема присърце работата си, че живее със сериала, че обича героите си.

Моето усещане за нея е, че е по-лежерен тип. Не е работохолик. Не издържа на стрес и натоварване. В туитър непрекъснато се оплакваше от темпото на работа.

Вярно е, всички знаят по каква схема се работи, но преди да се качи на въртележката, вероятно човек си мисли, че ще се справи. Та и тя така.

# 103
Цитат
Йога, съзерцание и източна философия.
предполагат изграждане на силна личност, която се отдава на работата си с търпение и отговорност. Мисля, че всеки сценарист влага в образите на героите си частица от себе си. Защото каква ще е тази работа, ако не се прави с любов. А "Ти си моята родина" не е обикновен сериал - вижда се от ентусиазираната публика, от емоциите, от реакциите на зрителите, които те споделят в мрежата.
Имах друга представа за нея, както и да е, заблудила съм се. Героят й Джевдет каза на Азизе, че не винаги това, което виждат очите, е истина. Трябва по - често да се сещам за тези думи, а не да вярвам в това, което ми се иска да е истина.

# 104
Цитат
че не винаги това, което виждат очите, е истина. Трябва по - често да се сещам за тези думи, а не да вярвам в това, което ми се иска да е истина.
Много е вярно, че когато човек има представа за едно нещо, а в последствие се окаже друго разочарованието е голямо.Явно сценаристката си е мислила, че нещата ще станат лесно.Може само един сезон и край.

Общи условия

Активация на акаунт